Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Fetele . din 19 aug 2004 09:37 de Infector
Andreuca...cat te :heart: eu pe tine ....
Treb sa te anunt ca se scrie GUCCI nu "gucii" ; asta daca nu te-ai referit cumva la dorinta de a avea un baiat imbracat in toale si accesorii contrafacute (Yuk!) gen gucii, adiads, mike, etc ...
Re: Re: Fetele . din 19 aug 2004 02:56 de Victoras
In mare parte ai dreptate dar sunt shi unele fete care prefera un tip cu un caracter klumea de cat un cretin plin cu bani care crede k el ii cel mai cool de pe planeta. eu nu sunt bogat shi nu traiesc cu capul in nori dar daca ar fi sa aleg ceea ce ...
Re: SEX NEPROTEJAT. din 19 aug 2004 00:54 de vera
vad ca esti tare disperata de ai postat asta de atata ori!
eu nu te judec ci incerc sa-ti dau niste rasp din perspectiva mea(a ceea ce cunosc eu)...este riscanta metoda asta si da se prea poate sa "fi avut ghinion"...asta pt ca stiu ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: preludiu e,daca exista iubire? din 19 aug 2004 00:45 de xxxxx
La unele persoane sexul nu poate fi despartit de dragoste... nu stiu cum sa explic ... sentimentele astea sunt legate, inseparabile.
Altfel spus nu exista instinct sexual daca nu exista dragoste.
Tu vezi urat partea sexuala; poate nu e atat de ...
Re: Re: Re: Re: Re: preludiu e,daca exista iubire? din 19 aug 2004 00:35 de xxxxx
Re: SEX NEPROTEJAT. din 19 aug 2004 00:29 de shikin
DA
pies: chiar ca sec-xual la cunostintele pe care le ai.
Re: Re: fete-prostituate, baieti=curvi din 18 aug 2004 22:05 de Ionel
Sunt de acord cu tine. Pentru un baiat inceperea actului sexual mai devreme de 16 ani nu implica complexe psihologice prea mari, doar faptul ca nu intelege prea bine ce a facut si cu ce se mananca si ca are cu ce se fali in fata colegilor (de ...
Re: preludiu e,daca exista iubire? din 18 aug 2004 21:30 de Ionel
Pot fi mai multe cauze: Nu stie - discuta cu el, spunei. Este egoist - il intereseaza numai placerea lui; pe tine te considera ca un obiect de folosinta, de care te poti indragosti uneori. Nu exista comunicare intre voi - el nu-si da seama cand si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: preludiu e,daca exista iub din 18 aug 2004 21:27 de Infector
Lol! Chiar asa! Ai dreptate omule!
Re: Re: Re: Re: Re: preludiu e,daca exista iubire? din 18 aug 2004 21:03 de Ionel
Daca nu ai facut-o nu mai da sfaturi. E ca si cum ar fi vorba sa treci Dunarea inot, dar nu sti cum se inoata si ii spui unuia care vrea sa o faca despre cat este apa de uda.
Re: Re: Re: Re: Conteaza imaginea din 18 aug 2004 20:39 de Infector
Mda ... fata , poti spune ce vrei tu.Pe mine nu ma demoralizezi si nici nu ma poti face sa cred ca-s nasol sau etc etc etc.
Daca nu sunt genul tau (adica sclav al femeilor si pupator in cur la fiecare cuvant al nevestei) asta e ... chiar nu ma ...
Re: Re: Conteaza imaginea din 18 aug 2004 20:38 de Ionel
Denaturarea fiintei umane, indiferent de sex? Intr-o oarecare masura. Dar eu as numio evolutie (luata ca inaintare nu ca dezvoltare in bine) istorica. Iubire? Cine mai are timp de asa ceva? (O intalnim, totusi, uneori la cei care traiesc si muncesc ...
Re: Re: Re: Re: Re: preludiu e,daca exista iubire? din 18 aug 2004 20:33 de Infector
Bai ..mi se pare corect ca in cazul in care esti virgina bata si habar nu ai de cum decurge faza si cat de complexa e o relatie in care sexul reprezinta ceva (60% , 80% etc etc) sa nu comentezi la subiectul asta.
Ar fi frumos sa te rezumi la ...
Re: Re: sexul in trei din 18 aug 2004 20:13 de horatiu68
scuze,scuze.....dar am generalizat cam tare.am vrut sa zic ca asa de des este in mintea unor barbati sau femei,pe cit de des si ffffffsecret-in subconstient este pentru alti barbati,femei-ideea de a face sex cu un negru/mulatra,cu un ...
Re: crestere din 18 aug 2004 20:07 de Ionel
Penisul creste la fel, ori faci sex, ori nu. E la la fel ca la oricare alt organ:nas, urechi etc. care nu sunt folosite fizic, dar cresc atat cat au de crescut. Un masaj al muschilor penisului pot face ca acesta sa creasca ceva - foarte putin - mai ...
Re: curbura penisului din 18 aug 2004 19:37 de Ionel
Si inca ceva: daca actul sexul este de durata nu folosi numai o pozitie, deoarece varful penisului freaca peretele vaginului si daca se face in acelasi loc, se irita.
Dar, te intreb, curbura nu este datorata slabiciunii muschilor penisului? Daca e ...
Re: curbura penisului din 18 aug 2004 19:22 de Ionel
Nu, dimpotriva, excitatia e mai mare. Daca curbarea este in jos, in pozitia cainelui este mai bine atins si excitat punctul G.
Re: Re: Re: din 18 aug 2004 18:50 de ionel
corectez "problemele familiale"
Re: Re: din 18 aug 2004 18:48 de ionel
Poate ca nu te-a inselat fizic, dar cu gandul? De la una la alta nu e decat un pas.
Daca acum e stresata, cand vor aparea problemele faliale: copii, gospodarie, etc. ce se va intampla? E clar ca banii sunt de vina: daca isi poate satisface ...
Re: Re: Re: Re: Re: curbura penisului din 18 aug 2004 18:05 de YLoveCamelia
asa e.
problema care survine se refera la preferintele sexului frumos , placere pura ori traire pura..
Pagina 3245 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
61 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||