Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Matrimoniale pe net !

din 18 aug 2004 12:47 de ExoticDream

Ai impresia ca baieti de la scoli ajutatoare sau de pe aria Balaceancai nu navigheaza de zor pe net, incercand sa imbarlige in masura posibilitatilor lor (cam reduse, ce-i drept) fetele slabe de inger?:D:p:D Am sa ma scotocesc, poate gasesc un ...

Re: Re: cum e cu sarutul

din 18 aug 2004 11:43 de Melinda

SEX NEPROTEJAT.

din 18 aug 2004 10:32 de POPA ELENA

AM FACUT SEX NEPROTEJAT CU PRIETENUL MEU DE DOUA ORI PRIMA DATA NU AM RAMAS INSARCINATA PENRU CA MI-A VENIT CICLUL IAR EL MI-A ZIS CA NU O SA EJACULEZE IN MINE CI PE O CARPA PE CARE A PUS-O SUB EL.SI A FOST ADEVARAT NU AM RAMAS INSARCINATA.A DOUA ...

Re:

din 18 aug 2004 08:51 de I the Robot

Ar trebui sa-ti dai varsta si grosimea daca tot vrei sa faci o treaba. 10cm / 18cm / 24ani

Re: Re: Re: Re: La Cati Ani Poti Sa Te F**i?

din 18 aug 2004 01:28 de blueyes

YLoveCamelia e baiat in caz ca nu ti-ai dat seama:D loooool!reformuleaza pt varianta masculina daca vrei!

Re: Re: Re: Satisfactie totala!

din 17 aug 2004 21:13 de ingrijorata

Horatiu iti multumesc de sfat,dar nu stiu daca il voi putea folosi,deoarece am 15 ani iar el 20 si facem dragoste doar unde stie el,adica la vre-un prieten de-al lui in dacie(este o casa acolo)!Nu stiu ce sa ma fac,el nu e prea romantic ca sa ...

Re: Re: Satisfactie totala!

din 17 aug 2004 18:48 de ianulover

ce fantezie si-a expus omul aici... e buna ideea. :)

Re: Re: Re: Re: marimea sinilor,conteaza?

din 17 aug 2004 18:36 de Teo

looool, nu zic ca n-o fi asa, dar nu ai de unde sa stii, pe bune :lol: Nici pe mine nu ma intereseaza foarte tare problema asta, dar nu pot sa zic ca nu ma intereseaza deloc, adica probabil ar fi frustrant daca ar fi mica de tot :) Sa stii ca ...

Re: Re: Re: preludiu e,daca exista iubire?

din 17 aug 2004 18:00 de Teo

Tu vorbesti mai mult din ce-ai citit :) In primul rand, un barbat n-are de unde sa stie ca partenerei lui nu ii ajung 3 minute de preludiu, daca ea nu spune / arata nimic in sensul asta. In al doilea rand, sunt momente, chiar si intre oameni care ...

Re: "Foitza Chinezeasca" ???

din 17 aug 2004 17:30 de Teo

Daca te referi la foita spermicida, mecanismul e simplu: se dizolva, eliberand spermicide. Dar nu e o metoda 100% sigura.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 17 aug 2004 15:59 de YLoveCamelia

nu stiu daca e de ras... dar care e noutatea pe care o spun eu aici ? nici una.

Re: Re: sexul in trei

din 17 aug 2004 15:23 de horatiu68

scuze -dar mi se pare ca problema de fond e daca avem o pereche stabila -va accepta el sau ea inca unul!-sau frica de competitie va bloca totul,gindul ca vei imparti cu cineva -blocindu-te sexual!!!e destul de dur subiectul -de-aia am ...

Re: Probleme de cuplu

din 17 aug 2004 15:14 de Teo

Este impardonabil ca partenera ta sa te jigneasca, mai ales in legatura cu un subiect despre care orice femeie stie ca e foarte delicat, asta inseamna ca nu te respecta si ca, in esenta, nu-i pasa de tine. Lipsa banilor nu e in nici un caz o ...

Re: Satisfactie totala!

din 17 aug 2004 11:26 de horatiu68

in primul rind o muzica discreta ,o lumina slaba si un pahar de vin sau bere-sorbit pe indelete...apoi dezbracarea reciproca incet si senzual...cu sarutari lungi si pasionale.apoi ii spui sa stea intins pe spate si sa inchida ochii si sa nu se ...

Re: Re:

din 17 aug 2004 10:57 de horatiu68

:unsure: foarte bine-10 cu stelute pentru infektor...acum e momentul sa va despartiti -pentru ca iti zic din proprie experienta sexul e 75%din casatorie!!daca asta nu merge-acum la inceput-cum crezi ca va fi dupa casatorie!!!!eu zic ca tipei i-au ...

Re: Re: Re: cum e cu sarutul

din 17 aug 2004 10:36 de Need Love

si ne zici si noua cum se cheama? :ninja:

Re: Probleme de cuplu

din 17 aug 2004 09:55 de Infector

Partea buna din toata chestia asta e ca ink nu esti "legat" legal ... get it? Logodnica ta , scuza-ma, dar are ceva la cap daca poate sa te jigneasca pe fata stiind ca asa ceva are efecte secundare in plan psihologic.Oricum daca s-a ...

Re: Re: Re: Re: preludiu e,daca exista iubire?

din 17 aug 2004 03:31 de xxxxx

Eu cred ca e mai bun un preludiu de 3 minute si facut dragoste 3 ore. Ma gandeam ca poate el pune atentia pe urmatoarea etapa/etape.

Re: Prietenie sau iubire?

din 16 aug 2004 21:33 de Infector

Bai eu ti-am mai zis tie asta : Daca vrei ceva de la o femeie sau vrei sa-i spui ceva ...SPUNE CE E IN FATA!E cel mai bine ... pricepe si fata clar ce doresti, ai si reactia/raspunsul pe loc,nu te mai stresezi,nu te mai doare capul, nu tre sa mai ...

Re: Re: Re: preludiu e,daca exista iubire?

din 16 aug 2004 21:05 de Infector

..... asta vine de la o virgina. Felicia ..daca nu te pricepi de ce te bagi?

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3247 din 3732
«   1 ... 3244   3245   3246   3247   3248   3249   3250 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare