Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Irecup

din 16 aug 2004 21:03 de Infector

Ba daca ma mai barfiti va injur!Tutelor!Nici n-am plecat bine si gata Radio Shantz a inceput sa emita! ):(

Re: Fetele .

din 16 aug 2004 20:57 de Infector

Femeile vor asa : Un barbat sa fie sclav in casa , armasar in pat , gentleman in societate , Romeo in timpul liber , Einstein la munca , Bill Gates la cont , Doroftei in cartier si mai ales s-o placa si pe mama-sa .....mama ei logic!

Re: marimea sinilor,conteaza?

din 16 aug 2004 20:49 de Infector

Hmmmmm , mari , mici , rotunzi , ovali , patrati , triunghiulari .. nu conteaza ..... daca are fata sani e ok :) sfarcuri sa fie :p

Re: Re: Conteaza imaginea

din 16 aug 2004 20:47 de Infector

Bai ce e ala "filfizon"?Ah?Sper ca nu era cu subinteles textul ala :/

Re: Re: Re: Re: La Cati Ani Poti Sa Te F**i?

din 16 aug 2004 19:25 de Alinutzzza

din 16 aug 2004 19:20 de Alinutzzza

AI DREPTATE!!!!!! exceptiile sunt infime iar mie chiar mi-e greata de lumea asta...................................scaldati-va cu totii in bani, bucurati-va "sufletul" cu ei, simtiti-va fericiti si fericite!!!! pana la urma,. cui ...

Re: Re: Conteaza imaginea

din 16 aug 2004 16:48 de ExoticDream

Unele se dau mari enigmatice ca sa para mai interesante si sa acopere calitati care le lipsesc! Eu zic ca daca esti sincer ai toate sansele sa ti se raspunda la fel. Nici voi, baietii, n-ar trebui sa incercati cu atata ardoare sa impresionati ...

Re: Matrimoniale pe net !

din 16 aug 2004 16:48 de catastrofa

Nu sunt un mod de ati gasi perechea multi isi omoara timpul pe net . Daca ai sti cine navigheaza te doare capul de la fete din scoli ajutatore care au net care isi dau adrese false si tzepe . Da am facut greseala sa ma inscriu dar cine stie cum tie ...

din 16 aug 2004 16:43 de ExoticDream

Depinde care fete!!! Daca ma intrebi pe mine, iti voi raspunde ca imi doresc cam asa ceva de la un baiat: :heart: inteligenta :heart: sinceritate :heart: romantism :heart: tandrete :heart: fidelitate :heart: bun simt si lista ar ...

Re: Conteaza imaginea

din 16 aug 2004 16:31 de ExoticDream

Desi mesajul tau nu e prea clar (extrema....de mijloc?!? ) , intuiesc care iti este nedumerirea. Din pacate, eu cred ca raspunsul este chiar mai simplu decat il vezi tu: este de ajuns sa ai bani SAU sa arati bine si fetele curg garla!!! Cele mai ...

Ce vor fetele de la un baiat?

din 16 aug 2004 16:19 de Catastrofa

:ninja:Nu inteleg ce vor fetele de la un baiat . Daca puteti argumenta ar fi ok .Ma vei intreba : Cum adica ce vor ? Eu iti voi spune : -muschi -bani -distractie -cat mai multe minciuni . Contrazicema daca nu am dreptate

Re: Re: Re: Si ce-ar fii fost daca......?

din 16 aug 2004 15:23 de neutru

Orice sfat si parere e buna, exotic da raspunsuri excelente, simte bine orice situatie, e o fiinta deosebita, cauzele pentru care am postat eu aici, au fost sa aflu o parere obiectiva, de la oameni neimplicati nicicum, asta mi-a fost mie ideea... ...

Re: curbura penisului

din 16 aug 2004 14:32 de CristianH

Mai... cum mai scria cineva pe undeva prin forum, curbura nu afecteaza negativ actul in sine decit daca depaseste un anumit unghi :) Adica, daca o ai indoita de la jumatate la 90 de gdade :x , nu prea cred ca poti face mare lucru cu ea. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Irecuperab

din 16 aug 2004 14:24 de YLoveCamelia

aha, cred ca si de la stilul tau de redactare incep sa ma reconvertesc intr un visator...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa il uiti dupa ce te-

din 16 aug 2004 14:21 de ExoticDream

Cuvintele tale m-au pus pe ganduri....Inainte si eu credeam ca uneori unii dintre noi au nevoie de perioade de liniste in care sa-si poata analiza sentimentele fata de cineva (mai ales dupa socuri cum ar fi certuri grave, pseudo-despartiri, ...

Re: preludiu e,daca exista iubire?

din 16 aug 2004 14:19 de CristianH

Hmmmm... Poate ne spui si de unde stii ca dureaza 3 minute. Ca doar n-ai stat cu cronomertul in mana. (sau ai facut-o ?) :/ La mine si prietena mea e de ajuns sa ne uitam unii in ochii altuia si zboara timpul de nu-ti vine sa crezi. :D Iar tu ...

Re: Re: Si ce-ar fii fost daca......?

din 16 aug 2004 13:53 de ExoticDream

Am zis eu ca am trecut prin toate experientele pe care viata ni le poate scoate in cale? Am zis eu ca seman cu Oracolul din Delfi si raspunsurile mele sunt cele mai potrivite? La fel ca multa lume bine intentionata de pe aici citesc cu atentie ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Irecuperabil..

din 16 aug 2004 13:34 de ExoticDream

Ar trebui sa fie un forum cu...circuit inchis...sau cel putin cu posibilitatea de blocare/ignoarare a userilor nedoriti! Ne-am aduna cativa din cei de aici....! Exista webhost gratuit in multe locuri, dar nu stiu daca accepta si forumuri....! ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Irecuperabil....

din 16 aug 2004 13:29 de YLoveCamelia

corect. hai sa ne facem un forum adiacent tu cu mine si cu cine mai apucam..:) nu ar fi rau..( pacat ca nu mai am acces la un server unde mergea original sa implementez unele idei de ale mele).

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Irecuperabil....

din 16 aug 2004 12:53 de ExoticDream

Ai dreptate. In plus, de multe ori "problemele" expuse de unii useri au fost rasdiscutate si tocate, iar altele sunt doar false probleme (adesea chiar hilare)! Totul ar fi suportabil si pe alocuri amuzant daca ne-am pastra cu totii in ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3248 din 3732
«   1 ... 3245   3246   3247   3248   3249   3250   3251 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare