Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

din 12 aug 2004 22:59 de virginia

Daca as fi in locul tau as vorbi cu el si l-as intreba daca mai exista cineva in viata lui,daca mi-ar spune ca nu este decit o fosta cu care nu s-a mai vazut la-s crede,deoarece eu respect foarte mult increderea in relatie,iar atunci cind iubesti ...

Re: La Cati Ani Poti Sa Te

din 12 aug 2004 22:44 de virginia

Daca ai mai putin de 13 ani te-as sfatui sa nu incerci,deoarece eu am facut-o la 14 si dupa aia am stat de vorba cu un psiholog si mi-a spus ca trebuie sa asteptam minimum pina la 15ani cind suntem constiiente de ceea ce facem si ca nu mai tirziu sa ...

Marimea sanilor conteaza?

din 12 aug 2004 22:35 de rominasex

:(Exista vre-un baiat caruia sa-i placa sinii mici?Sau toti urasc sa faca dragoste cu asa persoane?Daca in timpul actului prietenul rar cind imi atinge sinii,inseamna ca nu ii plac?

din 12 aug 2004 22:29 de virginia

(!)Intr-o relatie nu exista un timp anume pentru a-ti incepe viata sexuala,exista incredere de sine si bineinteles increderea in partener si reciprocitatea sentimentelor,adica trebuie sa fii sigura de ceea ce simte el si desigur tu pentru ca mai ...

din 12 aug 2004 22:17 de virginia

Daca nu v-ati protejat sunt posibile putine sanse,dar daca v-ati protejat nu ai de ce sa-ti fie frica!:p

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 12 aug 2004 22:04 de Infector

Ce treaba mah?Despre ce vb ca nu inteleg!

Re: Re: Despartire

din 12 aug 2004 22:01 de sabba

Ai vorbit sa n-adormi!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 12 aug 2004 21:57 de sabba

Da' te roade tare treaba asta, vad! Nu-i problema, daca te roade or sa-ti vina hainele de anul trecut!:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: cum sa il uiti dupa ce te-a pa

din 12 aug 2004 21:51 de sabba

Mie nu prea imi suna bine povestea asta! Nu cred in cei care nu stiu ce vor! Nu cred in cei care isi dau seama ca te iubesc atunci cand nu te mai au! Nu cred in cei care-si doresc pauze pentru a-si clarifica gandurile si sentimentele! Toate ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: e

din 12 aug 2004 21:05 de Infector

Acolo eram ironic. Deci ... ai vorbit degeaba!Tipic!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: crestere

din 12 aug 2004 21:02 de Infector

Nu, n-am auzit de ala.Eu stiu doar de unul cu un nas extrem de lung, inteligent si cu o slabiciune pentru femei.Ghici cine!? Te rog ca pe viitor sa ma scutesti cu impresiile astea de inteligenta.Crezi ca m-am nascut ieri sau am fatza de elev ...

Re: Despartire

din 12 aug 2004 18:57 de virginia

Eu cred ca acea persoana iubita de care te-ai despartit nu te merita,deoarece(o spun din experienta)in iubire totul se iarta mai ales in cazul tau,daca nu te-a iertat inseamna ca ceea ce a simtit pentru tine a fost o obsesie si nu iubire!Pe tine ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: este

din 12 aug 2004 17:24 de ExoticDream

Lasa-neeeee, lasa-neeeee.....in lumea noastra daca nu stii ce-i romantismul! Indicatie: cauta in manualul de limba romana de clasa a IX-a sau in DEX (nu are legatura cu SEXul, preppie...., remember "Love Story" sau e prea...romantic si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: este impo

din 12 aug 2004 17:20 de ExoticDream

Plec in cautare de anti-uscatura sub 25 de ani compatibile cu mine dpdv tridimensional!!!!!!! Wish me luck!!! Iti voi scrie!!! :love:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cr

din 12 aug 2004 17:15 de ExoticDream

Vremuri hipersexuale sau nu, eu imi pastrez visele si dorintele...Cred ca voi gasi si eu un baiat si iubire care sa dainuie mult! Si cand iubesc...pot fi si voi fi fff senzuala! Dar cu un baiat pt care nu simt nimic sunt chiar...hiperfrigida! :x

din 12 aug 2004 17:08 de ExoticDream

Nu judec pe nimeni, stai linistita! Comunicare cu iubitul trebuie sa existe, altfel pe ce se bazeaza relatia??? E bine ca nici tie nu-ti plac aventurile de-o noapte! Hai ca te iau de nevasta!!!:love:

din 12 aug 2004 17:03 de ExoticDream

Nu sunt singura care mai citeste azi, dar cu siguranta multi dintre cei care arunca cu insulte pe aici n-au mai pus mana pe o carte de secole. Exista numeroase maxime extraordinare, nu cred ca Andrei Gheorghe e o somitate in a emana asa ceva, s-a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: crestere

din 12 aug 2004 16:51 de ExoticDream

Stiu ca mai exista baieti care nu sunt ca cei descrisi mai sus, norocul nostru, al celor catorva "ramasite" de fete demodate care cauta afectivitatea inainte de toate! :heart:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: crestere

din 12 aug 2004 16:46 de ExoticDream

Niciodata nu intelegi nimic!........Ce dezamagire!:( PS. De Cyrano nu ai auzit, nu-i asa? Seamana mult cu tine dintr-un anume punct de vedere, hai sa vedem daca ai curiozitatea sa cercetezi care!!! Iei o bila alba daca reusesti! ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Irecup

din 12 aug 2004 16:41 de ExoticDream

Hai, mai, inuendo, ma dezamagesti! Nu te stiam asa violent...in limbaj! Eu am riscat sa-ti spun candva ca esti baiat dragut (vezi poza! ) si acum crezi ca sunt prada usoara?!? Nu-ti face griji ca nu ma deranjeaza "lipsa de...", mai am ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3251 din 3731
«   1 ... 3248   3249   3250   3251   3252   3253   3254 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare