Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: creste

din 16 aug 2004 12:37 de ExoticDream

Uite ca ai studiat...cat de cat!!!Cyrano era un tip cu un nas extrem de lung, inteligent, dar nu avea slabiciune pentru femei, ci pt o femeie anume! Tu ai nasul lung (din cauza miilor de minciuni debitate non stop), ai o slabiciune enorma pt ...

Re: preludiu e,daca exista iubire?

din 15 aug 2004 18:46 de Alinutzzza

RASPUNSUL IL POTI AFLA DOAR DIN GURA LUI INTREBANDU-L PUR SI SIMPLU>>>> TU CHIAR OBTII PLACERE LA UN PRELUDIU DE 3 MINUTE? ASTA NU AI MENTIONAT

Re: Re: Re: La Cati Ani Poti Sa Te F**i?

din 15 aug 2004 14:31 de Alinutzzza

poate ar fi bine sa mai citesti odata postul, daca tu intelegi pe dos si te repezi ca o tampita sa improsti cu noroi. Casca ochii mai bine la ce am scris, fiinta. esti proasta rau daca tu ai inteles ca "lista" aia era ceva dupa care ...

Re: Matrimoniale pe net !

din 15 aug 2004 10:04 de FireSoul

Am shi yo cateva conturi pe siteurile astea. Le-am facut de plictiseala shi curiozitate(specificand ca nu caut nici un fel de relatie) Iti poti gasi jumatatea acolo, da' mai greu. Yo am legat neshte prietenii(amicitie) cu unele persoane, dar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 15 aug 2004 04:29 de YLoveCamelia

serios ca te ai decalotat prea tare la fatza.. las o mai moale nene..

Re: Re: La Cati Ani Poti Sa Te F**i?

din 14 aug 2004 23:25 de YLoveCamelia

variantele alea pe care le ai enumerat anterior nu mi dau seama daca sunt reproduceri facute de tine sau gandurile tale. ceea ce este esential este ca denota o mentalitate de cacat, indoctrinata in spiritul comunist , fara nici cea mai mica ...

Re: Re: Prietenie sau iubire?

din 14 aug 2004 21:22 de xxxxx

Nu e corect spus; orice fata apreciaza un gest pasional cu conditia sa fie o parte care completeaza mozaicul din sufletul ei, imaginea idealuilui ei de iubire. Gesturile tale ele pot fi delicate sau indraznete, dar daca personalitatea ta (incluzand ...

Re: vraji,superstitii,horoscop,etc.

din 14 aug 2004 19:29 de FireSoul

Depinde ce intelegi tu prin "tampenile astea". Personal, nu cred in horoscoapele de la radio, tv etc. sau in superstitii. Cred in reincarnare, in existenta ghizilor spirituali, in faptul ca ascundem in noi puteri imense etc., dar in ...

Re: La Cati Ani Poti Sa Te F**i?

din 14 aug 2004 19:07 de Alinutzzza

"cand simti tu".......raspunsul cel mai des intalnit posibil in aceasta tema...............................totusi, daca stau sa ma gandesc la atatea fete pe care le cunosc si care au spus ca s-au 'ghidat' dupa "cand simt ...

din 14 aug 2004 18:35 de razvan

La baieti stiu ca varsta optima ptr.inceperea vietii sexuale e 18-22ani, la fete nu stiu sorry, dar tu daca te simti pregatita sa ma anunti.

din 14 aug 2004 18:05 de FireSoul

Poate nu te iubeste...sau poate te iubeste, dar nu stie ca tu ai nevoie de un preludiu mai lung incearca sa discuti cu el

Re: Prietenie sau iubire?

din 14 aug 2004 17:15 de levi82

Ma gandesc ca in acest caz timiditatea este ceea mai mare piedica. Atat din partea ei, cat mai ales si din partea mea. Ceea ce ma pune pe ganduri este ca in mesaje mi-a scris lucruri de genul "dragul meu" si m-a laudat cat de "baiat ...

Re: Re: Re: Re: Re: For Infector

din 14 aug 2004 14:01 de exchange

intr-adevar grea matematica asta... spune-ne si noua unde ai gasit schimbul acesta dolar-leu ca este chiar interesant :ninja: ...

din 14 aug 2004 13:28 de ianulover

la fete recomand dupa 18 ani....

din 14 aug 2004 09:23 de xxxxx

Intre timp poate ca v-ati si casatorit sau ti-ai gasit alta prietena (cate se pot intampla intr-o vineri seara!!!!), dar o sa-mi dau si eu cu parerea. E posibil ca fata sa tina aceasta distanta pentru ca ca: 1.ori vrea sa amane momentul din ...

Re: marimea sinilor,conteaza?

din 14 aug 2004 08:02 de Teo

Cum adica sa urasca sa faca dragoste cu "asa persoane"? Daca te iubeste, ii plac sanii tai pt ca sunt ai tai, indiferent daca sunt mari sau mici. Si cand nu e vorba de dragoste, n-am prea auzit de barbati care sa refuze o femeie pt ca ...

din 14 aug 2004 07:48 de Teo

Nu poti sa deduci din asta daca te iubeste sau nu. Poate el crede sincer ca iti ajung 3 minute... Daca vrei mai mult, vorbeste cu el sau, oricum, fa-l sa inteleaga. Daca nu vrea sa prelungeasca preludiul ca sa-ti placa si tie, atunci e deja o ...

din 14 aug 2004 02:23 de blueyes

exista prietenii care cu timpul iau o alta intorsatura!din amici cei doi devin iubiti si exista posibilitatea unei super relatii datorita faptului ca cei doi se cunosc foarte bine!revenind la problema ta, daca ar fii bine sau nu sa ii spui ce simti ...

din 14 aug 2004 02:18 de blueyes

3 minute?si tu nu l-ai luat la bataie pana acum?sau in astea 3 minute reusesti sa te exciti super tare???waw ce performanta ar fii! pe bune!ideea este una destul de clara!din ce ai zis tu e clar ca pe tipul ala il doare la sapte metrii in spate de ...

din 14 aug 2004 00:49 de ursu

Nu vreau sa te dezamagesc dar unele relatii chiar nu pot sa fie ceva mai mult decat simple amicii . Si eu de exemplu ma mai intalnesc cu o amica si e foarte de treaba , imi place de ea . Dar daca vreau sa intru in intimitaturi cu ea nu se poate . ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3249 din 3731
«   1 ... 3246   3247   3248   3249   3250   3251   3252 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare