Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: preludiu e,daca exista iubire? din 14 aug 2004 00:40 de ursu
Nu ne-ai zis daca ai discutat cu el treaba asta sau nu . Intre voi nu exista comunicare ? Adica inaintea actului sexual cei doi ar trebui sa stie cat de cat ce ii face placere si ce nu celuilalt . Scoate-l si tu din fata filmelor xxx si explica-i ...
Re: Re: preludiu e,daca exista iubire? din 14 aug 2004 00:20 de nobody
ideea e ca nu-l intereseaza de tine, el vrea numai sa-si rezolve lui treaba, nu conteaza daca tu esti sau nu esti incalzita, in mod clar nu stie sa faca dragoste, si probabil ca nu e sigur pe momentul respectiv
Re: preludiu e,daca exista iubire? din 13 aug 2004 23:25 de YLoveCamelia
nu avem de unde sa stim daca te iubeste si ce vrea , putem face doar supozitii.
tu sa iti dai seama ce vrea.
cu preludiu scurt pierzi considerabil din placerea ulterioara a acutlui sexual.. spune i si lui .
intreaba l direct ce vrea ...
Re: marimea sinilor,conteaza? din 13 aug 2004 16:18 de Andreuca
Stii tu.. degustibus si toate alea, isi spun cuvantul in final. Fetele in general isi fac o groaza de complexe...de la sani la culoare parului. La urma urmei..fiecare cu ce-am fost lasati la capitolul asta si nu cred ca prietenul tau evita ...
Re: Re: Re: Virginitatea masculina din 13 aug 2004 15:43 de ursu
Cu alte cuvinte nu o sa mai fie baiatul ala tandru si atent de alta data ci o sa se transforme intr-un mare nesimtit ce urmareste un singur lucru .
Re: marimea sinilor,conteaza? din 13 aug 2004 15:37 de ursu
Asa cum exista fete ce nu le intereseaza dotarea partenerului , asa exista si baieti pe care nu ii intereseaza circumferinta bustului .
Re: Re: cum sa il uiti dupa ce te- din 13 aug 2004 15:34 de ursu
De azi inainte pe forumul asta nu se mai dau sfaturi . Ca la scoala copii , invatati lectia si dupa aia o reproduceti . Lasati-o incolo de imaginatie .
Cand cineva isi expune o poveste de viata pe forum atunci incerci sa te pui in pielea ...
Re: Re: Si ce-ar fii fost daca......? din 13 aug 2004 15:26 de ursu
Si cum de o cunosti tu atat de bine pe ExoticDream sa faci o afirmatie cum ca nu ar fi trecut prin viata ? Daca ti se par imbarligate si intortocheate o sa rugam administratorul forumului sa ne lase sa atasam si desene la mesaje . Daca vrei iti ...
Re: Re: La Cati Ani Poti Sa Te din 13 aug 2004 15:18 de ursu
Asa e , de la 14 la 15 ani e o diferenta ca de la cer la pamant . iti dai seama ... un an intreg , 12 luni , 52 de saptamani ...
Si de ce nu si-ar incepe viata sexuala la 12 ani ? Sau chiar mai devreme . Ce , nu ar fi frumos ca la 13 ani sa ...
Re: Despartire din 13 aug 2004 15:06 de ursu
Nu ai zis daca regreti sau nu ceea ce ai facut . Daca nu iti pare rau si tu crezi ca ai facut bine respingand-o in favoarea prietenilor tai atunci nu prea are rost sa insisti . Nu o iubesti si gata . Dar daca intr-adevar simti ceva pentru fata ...
Re: Durerile actului sexual! din 13 aug 2004 14:01 de xxl
Nu va potriviti, cauta o pozitie care sa fie mai "comoda" , iar daca nu gasesti nici o pozitie, inseamna ca nu sinteti compatibili, cauta unguente ceva
Re: Re: Virginitatea masculina din 13 aug 2004 13:51 de virginia
Dupa dizvirginare,omul isi schimba modul de comunicare!Cred ca ai inteles!Cit despre ceea ca daca se observa poti sta linistit,ca acest lucru nu se observa fizic,dar moral da!
Re: marimea sinilor,conteaza? din 13 aug 2004 12:50 de YLoveCamelia
certamente exista baieti care nu se omoara dupa tzatze mari. eu sunt unul care prefer sani medii spre mici unora mari ( nu este o regula universal valabila insa ).
in discutia despre partile incitante / excitante ale femeii, sanii nu sunt ...
Re: marimea sinilor,conteaza? din 13 aug 2004 10:21 de cineva
pana la urma conteaza ce crezi tu, nu altii. Eu personal eram disperat dupa tipe cu sanii mari si mi se parea imposibil sa ma combin cu o scandurica (chiar am refuzat-o pe una o data). Intre timp am mai crescut nitel (mai mult sa zicemB)) si cu ...
Re: Si ce-ar fii fost daca......? din 13 aug 2004 08:57 de Arwen
ExoticDream.... las-o mai moale cu sfaturile, se pare ca nu prea ai trecut prin viata si.... sfaturile sunt tot ce ai ! Culmea este ca nu e de ajuns ca sunt proaste, sunt imbarligate si intortochiare... ii expui pe bietii oameni la fel de fel de ...
Re: Re: Re: Re: din 13 aug 2004 08:52 de neutru
In timpul asta m-am mai gandit, am asternut plusuri si minusuri pe hartie, m-am gandit la viitor, la tot, si in consecinta nu cred ca mai are rost sa existe un 17, daca lucurile s-au intimplat asa, pe ultim moment, probabil ca inca mai am acolo ...
Re: mai mult decat dureros din 13 aug 2004 08:40 de Arwen
Hey ! Lasati fata in pace ! Mai rau o incurcati cu sfaturile voastre prostesti ! Fat-o du-te la iubitul tau si spunei tot ce ai facut, nu mai face fel de fel de scenarii ca s-ar putea sa nu se fi intamplat nimik si tu sa-l impingi in bratele ...
Re: fire-desire din 13 aug 2004 00:08 de blueyes
daca alegerile ne fac ceea ce suntem, si abilitatile duc la niste alegeri potrivite nu vad decat un singur mod de a privii treaba asta:)
Re: La Cati Ani Poti Sa Te F**i? din 12 aug 2004 23:51 de blueyes
e clar ca nu exista criterii!nu exista nici o grila unde sa vezi daca te incadrezi sau nu!fiecare isi incepe viata sexuala atunci cand considera ca e pregatit!atat fizic cat si psihic.preferabil dupa 16 ani cand organismul tau e destul de dezvoltat ...
Re: din 12 aug 2004 23:37 de blueyes
sungura optiune pe care o ai in momentul asta e sa il iei la o discutie sincera!si sa ii spui ce ai pe suflet!adica ca ai vazut mesajul de la tipa respectiva si nu ai avut curajul sa il lasi in tel!vezi ce zice si incearca sa pleci de la prezumtia de ...
Pagina 3250 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
43 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |