Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: preludiu e,daca exista iubire? din 14 aug 2004 02:18 de blueyes
3 minute?si tu nu l-ai luat la bataie pana acum?sau in astea 3 minute reusesti sa te exciti super tare???waw ce performanta ar fii! pe bune!ideea este una destul de clara!din ce ai zis tu e clar ca pe tipul ala il doare la sapte metrii in spate de ...
Re: Prietenie sau iubire? din 14 aug 2004 00:49 de ursu
Nu vreau sa te dezamagesc dar unele relatii chiar nu pot sa fie ceva mai mult decat simple amicii . Si eu de exemplu ma mai intalnesc cu o amica si e foarte de treaba , imi place de ea . Dar daca vreau sa intru in intimitaturi cu ea nu se poate . ...
Re: preludiu e,daca exista iubire? din 14 aug 2004 00:40 de ursu
Nu ne-ai zis daca ai discutat cu el treaba asta sau nu . Intre voi nu exista comunicare ? Adica inaintea actului sexual cei doi ar trebui sa stie cat de cat ce ii face placere si ce nu celuilalt . Scoate-l si tu din fata filmelor xxx si explica-i ...
Re: Re: preludiu e,daca exista iubire? din 14 aug 2004 00:20 de nobody
ideea e ca nu-l intereseaza de tine, el vrea numai sa-si rezolve lui treaba, nu conteaza daca tu esti sau nu esti incalzita, in mod clar nu stie sa faca dragoste, si probabil ca nu e sigur pe momentul respectiv
Re: preludiu e,daca exista iubire? din 13 aug 2004 23:25 de YLoveCamelia
nu avem de unde sa stim daca te iubeste si ce vrea , putem face doar supozitii.
tu sa iti dai seama ce vrea.
cu preludiu scurt pierzi considerabil din placerea ulterioara a acutlui sexual.. spune i si lui .
intreaba l direct ce vrea ...
Re: marimea sinilor,conteaza? din 13 aug 2004 16:18 de Andreuca
Stii tu.. degustibus si toate alea, isi spun cuvantul in final. Fetele in general isi fac o groaza de complexe...de la sani la culoare parului. La urma urmei..fiecare cu ce-am fost lasati la capitolul asta si nu cred ca prietenul tau evita ...
Re: Re: Re: Virginitatea masculina din 13 aug 2004 15:43 de ursu
Cu alte cuvinte nu o sa mai fie baiatul ala tandru si atent de alta data ci o sa se transforme intr-un mare nesimtit ce urmareste un singur lucru .
Re: marimea sinilor,conteaza? din 13 aug 2004 15:37 de ursu
Asa cum exista fete ce nu le intereseaza dotarea partenerului , asa exista si baieti pe care nu ii intereseaza circumferinta bustului .
Re: Re: cum sa il uiti dupa ce te- din 13 aug 2004 15:34 de ursu
De azi inainte pe forumul asta nu se mai dau sfaturi . Ca la scoala copii , invatati lectia si dupa aia o reproduceti . Lasati-o incolo de imaginatie .
Cand cineva isi expune o poveste de viata pe forum atunci incerci sa te pui in pielea ...
Re: Re: Si ce-ar fii fost daca......? din 13 aug 2004 15:26 de ursu
Si cum de o cunosti tu atat de bine pe ExoticDream sa faci o afirmatie cum ca nu ar fi trecut prin viata ? Daca ti se par imbarligate si intortocheate o sa rugam administratorul forumului sa ne lase sa atasam si desene la mesaje . Daca vrei iti ...
Re: Re: La Cati Ani Poti Sa Te din 13 aug 2004 15:18 de ursu
Asa e , de la 14 la 15 ani e o diferenta ca de la cer la pamant . iti dai seama ... un an intreg , 12 luni , 52 de saptamani ...
Si de ce nu si-ar incepe viata sexuala la 12 ani ? Sau chiar mai devreme . Ce , nu ar fi frumos ca la 13 ani sa ...
Re: Despartire din 13 aug 2004 15:06 de ursu
Nu ai zis daca regreti sau nu ceea ce ai facut . Daca nu iti pare rau si tu crezi ca ai facut bine respingand-o in favoarea prietenilor tai atunci nu prea are rost sa insisti . Nu o iubesti si gata . Dar daca intr-adevar simti ceva pentru fata ...
Re: Durerile actului sexual! din 13 aug 2004 14:01 de xxl
Nu va potriviti, cauta o pozitie care sa fie mai "comoda" , iar daca nu gasesti nici o pozitie, inseamna ca nu sinteti compatibili, cauta unguente ceva
Re: Re: Virginitatea masculina din 13 aug 2004 13:51 de virginia
Dupa dizvirginare,omul isi schimba modul de comunicare!Cred ca ai inteles!Cit despre ceea ca daca se observa poti sta linistit,ca acest lucru nu se observa fizic,dar moral da!
Re: marimea sinilor,conteaza? din 13 aug 2004 12:50 de YLoveCamelia
certamente exista baieti care nu se omoara dupa tzatze mari. eu sunt unul care prefer sani medii spre mici unora mari ( nu este o regula universal valabila insa ).
in discutia despre partile incitante / excitante ale femeii, sanii nu sunt ...
Re: marimea sinilor,conteaza? din 13 aug 2004 10:21 de cineva
pana la urma conteaza ce crezi tu, nu altii. Eu personal eram disperat dupa tipe cu sanii mari si mi se parea imposibil sa ma combin cu o scandurica (chiar am refuzat-o pe una o data). Intre timp am mai crescut nitel (mai mult sa zicemB)) si cu ...
Re: Si ce-ar fii fost daca......? din 13 aug 2004 08:57 de Arwen
ExoticDream.... las-o mai moale cu sfaturile, se pare ca nu prea ai trecut prin viata si.... sfaturile sunt tot ce ai ! Culmea este ca nu e de ajuns ca sunt proaste, sunt imbarligate si intortochiare... ii expui pe bietii oameni la fel de fel de ...
Re: Re: Re: Re: din 13 aug 2004 08:52 de neutru
In timpul asta m-am mai gandit, am asternut plusuri si minusuri pe hartie, m-am gandit la viitor, la tot, si in consecinta nu cred ca mai are rost sa existe un 17, daca lucurile s-au intimplat asa, pe ultim moment, probabil ca inca mai am acolo ...
Re: mai mult decat dureros din 13 aug 2004 08:40 de Arwen
Hey ! Lasati fata in pace ! Mai rau o incurcati cu sfaturile voastre prostesti ! Fat-o du-te la iubitul tau si spunei tot ce ai facut, nu mai face fel de fel de scenarii ca s-ar putea sa nu se fi intamplat nimik si tu sa-l impingi in bratele ...
Re: fire-desire din 13 aug 2004 00:08 de blueyes
daca alegerile ne fac ceea ce suntem, si abilitatile duc la niste alegeri potrivite nu vad decat un singur mod de a privii treaba asta:)
Pagina 3250 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
59 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||