Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: ramane sau nu virgina ?

din 11 aug 2004 02:25 de me

aaaa poate ai intrebat asa:"ramane sau nu(ea,fata)Virgina? asa te inteleg,eu cand am citit prima oara am luat-o exact cum e scrisa...sorry

Re: ramane sau nu virgina ?

din 11 aug 2004 02:22 de me

stai ca nu inteleg...la care intrebare vrei sa ti se raspunda?"ramane sau nu virgina"? sau"daca fac sex cu prietena mea dar nu vaginal mai bine zis nishte jocuri erotice poate ramane insarcinata "? cred ca la ambele nu? cum a ...

Re: la subiect

din 11 aug 2004 02:11 de me

nimeni nu e mai destept k romanu' !.... tre' sa-si dea el cu parerea peste tot ca altfel nu s-ar simti bine! ce treaba are "penisu'" tau cu ce ai zis? aaaa? lasa-l acolo unde sta in pantaloni ca sta bine! :lol::D:p nu stiu de ce...dar ...

Re:

din 11 aug 2004 01:54 de teo

sorry nu am vrut sa fiu asa drastika dar nu am putut sa ma abtin cand te-am vaz vb atat de...nonsalant despre avort(poate ma insel dar mie asta impresie mi-a creat msj tau).... chiar vroiam sa te intreb....pe tine nu te-a afectat deloc avortu' ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: creste

din 10 aug 2004 23:17 de YLoveCamelia

cuvantul discrepanta este definit incredibil de bine de suma exotic dream - infector , indiscutabil mai bine decat in dex. asta imi spune post ul ei la care raspund, asta si suficient de multe altele, nu ma obosesc insa sa fac expozitiuni. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: crestere

din 10 aug 2004 22:34 de YLoveCamelia

referate te rog la modul negeneralizat , asta ca sa reusesti sa fii obiectiva, chiar daca banuiesc ca intuiesti iti spun ca sunt exceptii in cazul barbatilor in ceea ce priveste "mentalitatea sexual-afectiva". offtopic ps. fatza ...

Re: ramane sau nu virgina ?

din 10 aug 2004 20:36 de FireSoul

Posibilitatea exista. Este foarte mica, dar nu trebuie ignorata. Cauta prin subiectele, problema ta s-a mai discutat...

la subiect

din 10 aug 2004 20:23 de Ideal

De ce trebuie voi la diferite subiecte sa aberati pagini intregi fara rost( adica nimic referitor la subiect )? Incetati in penisu' meu si raspundeti la subject daca stiti daca nu nu mai aberati.

din 10 aug 2004 19:26 de ursu

La ei se pare ca asta e o satisfactie garantata . Pentru orice baiat ce tine la o relatie bazata pe iubire cuvintele din postul de mai sus sunt ceva mai mult decat un vis frumos . Important e sa inteleaga cine trebuie ce ai scris . Nu poti sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: crestere

din 10 aug 2004 18:48 de ExoticDream

Te asigur ca n-ai inteles absolut nimic! Iubitul meu si cu mine nu vom avea nevoie de Kamasutra (poate mai incolo, asta in cazul in care vom epuiza toate minunile emanate de imaginatia noastra bogata! ) si nici de citate de pe Internet, ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: crestere

din 10 aug 2004 18:25 de ExoticDream

Ai dreptate, dar nu te astepta sa inteleaga....!

Re: cum sa il uiti dupa ce te-a parasit

din 10 aug 2004 18:06 de ExoticDream

Cand te paraseste omul pe care il iubesti NIMENI si NIMIC nu te poate ajuta sa-l uiti, doar TIMPUL.... Ai sa plangi multe nopti, vei retrai mii de momente dragi, vei tresari cand va suna telefonul, il vei visa iar si iar..., iti vei chinui mintea ...

din 10 aug 2004 18:00 de xxx

:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 10 aug 2004 17:38 de Infector

Bai eu propun sa nu ma mai freci atat la cap.Si nu incepe iar sa postezi aiurea pentru toate chestiile care ti se nazar tie :) Calmeaza-te!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: va

din 10 aug 2004 17:36 de ExoticDream

"Visez" manelele pe care le ascultai ceva mai devreme cand am schimbat 2 vorbe (de duh!) pe Messenger! Erau cu Adrian the Wonder Boy, asa ca....nu te mai da houser! Nu toate manelele au tenta sexuala, unele sunt chiar extrem ...

din 10 aug 2004 17:33 de ra

in primul rind nu sint f sigura inca daca sint insarcinata dar asa as zice. ciclul mi-a intirziat 2 zile si de obicei nu se intimpla. nu doream critici cu toate ca le merit ci cum sa fac cu progesteronul? injectii? cite? cum? sa intreb un medic. si ...

Re: ajutor!

din 10 aug 2004 17:24 de ExoticDream

Cine te iubeste te vrea alaturi de el, se mai intampla ca teama asta de diferenta de varsta sa apara cand e vorba de 20-25 de ani, dar in cazul vostru eu zic ca e OK. Personal m-am convins ca baietii de varsta mea sunt total imaturi si nu ma mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vara

din 10 aug 2004 17:21 de Infector

Ce manele vizezi mah? Manelista e Monica ta nu eu! Hai la mine sa te convingi si daca gasesti in HDD-u meu manelele alea eu iti dau tie ce vrei tu! Ascultam si eu pe vremuri cand maneaua nu era cu tenta sexuala dar asta e deja istorie. House ...

Re: Re: vara

din 10 aug 2004 17:18 de Infector

Dezaprob! :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vara

din 10 aug 2004 17:17 de ExoticDream

Atunci ce cauta cele 523 de manele pe calculatorul tau??? Le asculta mama ta?!? Hai fii sincer macar o data in viata! Nu se ia nimeni de tine pt ca asculti manele, unele sunt chiar reusite....de exemplu "2 inimi" cu Adroan, nu-i asa?

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3253 din 3731
«   1 ... 3250   3251   3252   3253   3254   3255   3256 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare