Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re:

din 9 aug 2004 12:33 de Alinutzzza

n-ai ce face, fata draga. daca tine la tine nu se va impaca cu fosta.

din 9 aug 2004 12:32 de weewr

cum poti afla daca esti insarcinata fara sa mergi la ginecolog si fara sa-ti iei un test de sarcina?

Re: cum sa il uiti dupa ce te-a parasit

din 9 aug 2004 12:31 de Alinutzzza

exact in situatia partenerului tau snt eu acum. si sunt FOARTE derutata........nu stiu ce sa iti spun. tu nu ai ce sa ii faci, poti doar sa te resemnezi si sa iti cauti ceva care sa iti umple timpul. fa-ti un grup de prieteni (asta daca nu ai ...

Re: ajutor!

din 9 aug 2004 12:27 de Andreuca

Tu-l stii mai bine si in functie de cat timp sunteti impreuna ( da' chiar..cat?) ar trebui sa ai o idee despre ceea ce vrea de fapt... Raspuns..da.. teoretic ambele sunt posibile.

Re: intrebare

din 9 aug 2004 12:26 de Andreuca

Mai uita-te pe aici. Gasesti raspunsuri... Totusi.. pe mine nu ma surprinde atat de mutl fapta in sine... cat.. nepregatirea. Ma... daca va apucati sa faceti ceva, vb aia..faceti-l bine. Asta presupune putina informare si o chestie de ...

Re: intrebare

din 9 aug 2004 12:23 de Alinutzzza

mai copila tu ai fix juma din varsta lui. ce te-a apucat sa ti-o tragi asa...ma intreb ce se va intampla daca chiar vei ramane insrcinata......uite asa isi distrug viata micile fetite:(

din 9 aug 2004 12:23 de Andreuca

Normal ca numai tu stii exact ce si cum a fost intre voi. Despartirea asta nu stiu nici cat de subit a aparut si daca doar asa a plecat dupa alta, dandu-si clar seama ca nu te mai iubeste pe tine. Poate a fost si la el un amestec de motive, poate e ...

din 9 aug 2004 12:18 de wsc

am fost plecata o saptamana din oras iar iubitul meu a ramas.ce sa fac daca m-a uitat eu il iubesc foarte mult si as suferi enorm de mult daca as afla ca in aceasta saptamana s-a impacat cu fosta.Ajutati-ma ,va rog!!!!

Re: ajutor!

din 9 aug 2004 12:07 de FireSoul

Poate omul chiar e sncer cu tine shi te iubeste, ca nu vad de ce ar fi diferenta de varsta un impediment. Insa la fel de bine e posibil sa vrea sa-ti castige increderea cu trucuri d'astea pt. a profita de tine.

ajutor!

din 9 aug 2004 12:03 de der

sunt cu un tip care este cu 15 ani mai mare decat mine ,iar acest imi tot spune ca nu se va supara daca eu imi voi gasi altul pt. ca el intelege ca poate ma va deranja diferenta de varsta,intrebarea este ori vrea sa-mi bage chestii din astea in cap ...

din 9 aug 2004 11:20 de ursu

In primul rand lasa o perioada de o luna , doua sa mai vezi ce si cum . Poate cine stie ? O sa va impacati . Dupa perioada asta o sa stii daca o sa mai fie ceva intre voi sau nu . Iar dupa asta cel mai bine ar fi sa gasesti un baiat care sa ...

Re:

din 9 aug 2004 10:39 de FireSoul

Nu, in mod normal. Da, daca are dereglari hormonale. P.S. subiectul asta a mai fost discutat, foloseste optiunea "cauta" shi vei afla mai multe

din 9 aug 2004 10:27 de FireSoul

Probabil e derutat...Sunt perioade cand unul dintre parteneri e confuz, nu stie ce vrea sau pe cine iubeste. Asta nu inseamna neaparat ca iubirea a disparut, ci ca omul respectiv are nevoie de o pauza, are nevoie sa stea singur pt o ...

Cum sa il uiti dupa ce te-a parasit?

din 9 aug 2004 03:14 de blue eye

sal!e prima oara cand postez pe astfel de forumuri dar de data asta chiar am nevoie de sfaturi!am avut un prieten 2ani jumatate si dupa tot timpul asta ne-am despartit!mai bine zis m-a parasit!nu pentru alta asa cum v-ati astepta sa zic ci pentru ...

Re: Re: Re: Re: Re: Jalba!

din 8 aug 2004 22:24 de Andreuca

adu chipsuri:)

Re: Re: Re: Re: Jalba!

din 8 aug 2004 22:23 de ursu

Andreea , Firesoul , eu te asteptam . Daca vrei sa ne onorezi cu prezenta . Noi suntem deja la taifas .

Re:

din 8 aug 2004 22:22 de Infector

..... flori nu vrei?

Re:

din 8 aug 2004 22:15 de Infector

Stii de ce n-are ursu coada? C-a fost fraier! :D Din martie pana acum mai mancam o paine , plus ca s-au schimbat si datele problemei d'atunci pana acum. Cert e ca nu tre sa dau explicatii nimanui si ca fac aici ce vreau eu si cand vreau ...

Re:

din 8 aug 2004 22:15 de Andreuca

another... stim. s-au mai discutat/comentat toate astea. oricum, din punctu' meu de vedere, subiectul tau era inca deschis si chiar imi parea interesant. numai ca asteptam totusi o mai mare contributie din partea ta. Adica, mi s-a parut cam ...

din 8 aug 2004 22:08 de another me

interesant cum...de la un subiect sariti la altul..oricum..mersi pt raspuinsuri..iar daca aveti ceva de "impartit" puteti sa o faceti si in privat..nu o luati personal..dar scuze...parca era un forum unde se raspundea la intrebari..sau nu? ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3256 din 3731
«   1 ... 3253   3254   3255   3256   3257   3258   3259 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare