Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re:

din 8 aug 2004 22:04 de Andreuca

eu tot asteptam o reintoarcere la subiect.sunt eu noua ca inregistrare asa, da' de cat timp am stat ci-am citit si analizat am vazut destule ( prea multe chiar) topicuri care depaseau cu mult limita deviare de la subiect. Oricum .. n-asteptam ...

din 8 aug 2004 21:59 de ursu

Infector , mai iti amintesti un topic numit "Certuri ,sugestii , reclamatii si alte aberatii" . Tu cu maunta ta ai scris urmatoarele : 27 mar 2004 7:06 Va rog sa nu mai postati chestii ce nu au legatura cu viata sexuala. Nu ne ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 8 aug 2004 21:49 de Infector

Auzi? Nu mi-o rasfeti si mie putin? Hai ca tot zici tu ca te pricepi. Rasfata-mi-o!

din 8 aug 2004 21:43 de Andreuca

asta e. daca mintea ta functioneaza mult prea rpd.. n-am ce face. asta e.. pacat de mine. o sa ma obisnuiesc cu atitudinea asta 'condescendenta'. rasfatzatele ca mine au portie clara de razgaiat. nu pot sa ies din norme. :/

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vara

din 8 aug 2004 21:28 de Andreuca

eh na.. vorbesti si tu din aduceri-aminte si copilarie :D tre' sa iti dau eu marea veste..stiu ca doare, azi nu se mai face asa, imi pare rau. cu toti banii pe care-i am ( hai.. vreau o remarca mai isteata decat comuna teorie de pana acum, in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vara

din 8 aug 2004 21:22 de Infector

Vezi ca daca mai stai o ora tre sa-i mai dai la baiatul ala 10.000 de lei sau o m... ... depinde cum v-ati inteles la plata! Printesele nush cum platesc :D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: varsta

din 8 aug 2004 21:00 de Andreuca

Poti sa mori tragic si ca un ero si sa vii sa ma bantui dupa :D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: varsta

din 8 aug 2004 20:54 de Infector

Sa mori tu! Si daca ma minti ce sa-ti fac?

Re: Re: Re: Re: titlu

din 8 aug 2004 19:21 de FireSoul

Kama-sutra este o mare descoperire shi nu este de dorit sa se formeze o imagine falsa despre ea. Tantricii nu sunt nici pe departe nishte obsedati de sex shi nu urmaresc ca unic scop placerea. Unii tantrici promoveaza aceasta idee, dar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: varsta

din 8 aug 2004 17:47 de Infector

Bah Mikey-Mouse da ne lasi cu engleza? Ori Rom ori Eng ... lasa draq bashinile astea

din 8 aug 2004 17:37 de Infector

Ha ha .. LesBiGay Club :p Pai .... ar fi frumos sa fii fata. Cu gay-i nu prea am tangente ( desi am un coleg la facultate care anul I m-a tot invitat la cafele pana l-am amenintat ca-l bat rau daca mai are texte cu mine .... da cred ca si ...

Re: vara

din 8 aug 2004 17:14 de Infector

Ce poveste de cacat!Cred ca n-ai mai mult de 15 ani si parerea mea e ca ar treb sa faci ce vrei tu sa faci nu ce spun toti fraierii.Esti terminata si ai nevoie de parerea altora ca sa traiesti ... Diagnostic : LOOSSEEERRR!! Si inca ceva : ...

Re: Re: Re: poti ramane din prima?

din 8 aug 2004 15:50 de FireSoul

Nu am trecut prin aceasta experienta pentru a cunoaste detaliile, dar daca intrebi la farmacie sau la un cabinet medical, vei afla cum se procedeaza

Re: postionor 2

din 8 aug 2004 12:11 de adishor

Salut. Sa-ti povestesc prin ce am trecut... S-a intamplat un accident :wacko:. Prietena mea a luat Postinor2-ul la mai putin de 12 ore dupa. I-a venit ciclul (un asa zis ciclu) dupa 5 zile, iar dupa accea medicamentul i-a dar peste cap tot ...

Re: Re: poti ramane din prima?

din 8 aug 2004 04:31 de una

avort medicamentos ? explica-mi si mie cum vine chestia asta...n-am auzit de el....cu medicamente,bun,dar care?

Re: Re: cum o fi cu doua ...

din 8 aug 2004 04:02 de dizzy

"Ii super mah, super mah intelegi? Ii super mah" :D:D:p:D hopa bre' ca ne innebunisi!:D:lol: da da si cum "ii" zici u sexului asta oral facut "de doua in acelasi timp"?hmmm:D:D doar daca ai u vreo 2 si noi nu stim(2 ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: este important

din 8 aug 2004 03:49 de ciresika

:D:p:D:p:lol:;) mor pe voi!care mai de care mai inversunat...:lol::lol::lol:

Re: Re: Re:

din 8 aug 2004 03:15 de dualis

Te rog, nu ma incuraja, sunt destul de rau. :)

Re: Re: Re: Re: Re: vara

din 8 aug 2004 03:09 de dualis

Probabil cam tot asa si cu razboaiele, din slabiciunea fiecaruia care desi simte ca nu face bine, nu are puterea sa arunce arma din mana cand isi vede toti camarazii inarmati si gata de lupta. Un cerc vicios din care doar cei puternici reusesc sa ...

Re: Re:

din 8 aug 2004 03:06 de karla

ha ha ha :D:p:D:D:D merita daca nu s-a exprimat cum trebuie......nici eu nu am inteles mare lucru...care ar fi fost intrebarea?....:lol::lol:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3257 din 3731
«   1 ... 3254   3255   3256   3257   3258   3259   3260 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare