Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 aug 2004 13:36 de ExoticDream
Si eu la fel!!! Oricat as incerca sa stau stramb si sa gandesc drept, nu reusesc sa gasesc alt inteles frazei asteia profunde, asa ca tot investighez si investighez si tot nu mi se pare c-as fi hermafrodita!!! Pana una alta, rad de mor!!! :D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 aug 2004 13:29 de dualis
Nu stiu, eu oricum as pune punctele de suspensie, inteleg ca-ti da cu limbuta.. pe penis. :lol::lol::lol: Poate asa mai creste, pt. ca tot suntem la "crestere". :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 aug 2004 13:25 de ExoticDream
RECITESTE TEXTUL, puisor!
"stiu ca o sa ma bati .... la cap sa-ti dau bomboane sau cu limba pe ....."
adica:
stiu ca o sa ma bati .... la cap sa-ti dau bomboane sau [SA-TI DAU] cu limba pe ....."
Daca aveai de gand sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cr din 6 aug 2004 12:58 de ExoticDream
Te-ai recunoscut si tu, in fine!!!LOL!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 aug 2004 12:34 de ExoticDream
Hei....am zis MORTALA, nu moarta, asa ca....no offense, dar declin invitatia!:x
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: creste din 6 aug 2004 12:19 de Infector
Ai che oror!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cr din 6 aug 2004 12:13 de Putaridis
...daca vrei sa verifici cat e de moarta "metafora"...iti propun o intalnire discreta...pentru un "Ciok" scurt..ca n-am timp si nici chef de altceva
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: creste din 6 aug 2004 12:09 de ExoticDream
Metafora dintre ghilimele e la fel de mortala ca si nick-ul pe care ti l-ai ales, sincer!!! Am ras azi cat pt 2 vieti, gata, ma cumintesc! Nu vreau sa duc de rapa nimic! Let's stick to the topic!:.
Re: Re: Re: Re: Irecuperabil.... din 6 aug 2004 12:03 de ExoticDream
SURPRISE, m-am prins, numai ca tu, fiind un ins cu susul in jos, gura mi-ar ajunge undeva in zona pectoralilor....si nu cred ca e prea palpitant pe acolo...asa ca ma las! Si oricum...poanta era din cartier, vezi cum te intelegi cu baietii pt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: creste din 6 aug 2004 12:01 de ursu
Si nu numai . S-au intins si pe doua topicuri . Daca vreti , va deschid eu un nou topic intitulat "Razboi intre ExoticDream si Infector"
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: crestere din 6 aug 2004 11:57 de Putaridis
Bey "pula cu ochelari" daca tot esti harnic cu raspunsurile macar raspunde la subiect...daca esti in stare...lasa mistoul ca voi duceti de rapa forumurile
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: crestere din 6 aug 2004 11:56 de ExoticDream
:lol::D:lol::D:lol::D:lol::D:lol:
Bai, rad in hohote!!! :D:D:D Explica-mi cum imi dai tu cu limba pe.....penis!!!! Esti mortal!!! Daca iti plac perversiunile, zi-mi si cumpar un din acela de la Sex-shop si te joci pe el cu limbutza!!! O sa mor ...
Re: Re: Re: Irecuperabil.... din 6 aug 2004 11:51 de Infector
Bah NU , deci n-ai prins ideea. Faza nu era cu buricul ci ..unde-ti vine gura? :D
Sooooo ... daca-mi dai o frunte-n buric unde iti vine gura? ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 6 aug 2004 11:43 de Infector
Bai dar nici nu mai avem nevoie de ironie cand esti tu prezenta . A facut natura misto de tine deja :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 6 aug 2004 11:40 de ExoticDream
Eu nu am dat niciodata primul atac, nici acum, nici altadata, dar daca mi se declara razboi...regret, dar sunt cu arma la picior! Contraatac! :ninja: Evident la modul civilizat! O ironie ici-colo mai anima atmosfera pe aici, cu conditia sa aiba ...
Re: Re: Re: Re: Re: crestere din 6 aug 2004 11:29 de ExoticDream
Mai baieti, voi sunteti chiar atat de obsedati de chestia asta??? Daca e marimea S mai inteleg, dar daca e M de ce va stresati??? Noi, pana la urma, nu asta vedem in voi....poate in viziunea voastra noi suntem niste sani sau vagine umblatoare, ...
Re: Re: Re: Re: crestere din 6 aug 2004 11:22 de Putaridis
...situatiile difera foarte mult de la un caz la altul...la unii cresterea penisului este finalizata pe la 16 ani...la altii le creste si dupa 30 e adevarat putin...cu alte cuvinte daca o ai mica la 18..o vei avea tot mica si la 25
Re: Re: crestere din 6 aug 2004 10:56 de ExoticDream
Fratilor, m-am luminat!!! Am gasit raspunsul la cea mai importanta intrebare ce-mi macina mintea de ani si ani! Acum stiu de ce 99% din baietii de 17-25 de ani sunt efectiv obsedati de sex, toti vor sa fie....TARI...si mai ales MARI!!! Cred c-o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fete-p din 6 aug 2004 10:37 de ExoticDream
Sa punem "incantatoarea" intre ghilimele si sunt de acord, rasul ajuta la mentinerea unui tonus ridicat! La faza cu polonicul...ma abtin, chiar daca sunt constienta ca ma poate conduce la frustrari, dereglari hormonale bla bla bla! :p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fe din 6 aug 2004 10:21 de ExoticDream
You should ALWAYS watch your back 'cause you never know.....!;)
Pagina 3260 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |