Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cand parin din 5 aug 2004 13:46 de ExoticDream
Exact asta am vrut sa spun si eu! Tocmai pt ca la noi nu se practica stilul asta de educatie, copiii ajung sa judece precum infector....!
Re: Re: Re: Re: Re: crestere din 5 aug 2004 13:44 de dualis
:lol::lol::lol: Probabil de-aia s-au inventat cavourile. :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fete-prostitua din 5 aug 2004 13:38 de dualis
:) Tu strici orzul pe gaste ! :) L-ai kitsch-it bine. :) Era si greu, cand multi il cunosc mai bine decat mamicuta lui. :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ca din 5 aug 2004 13:28 de ExoticDream
Ti-am mai explicat de n ori sa nu confunzi forumul asta cu maidanul din spatele blocului tau si ca atare sa pastrezi pt tine si anturajul tau select limbajul hip-hop-ist de care esti atat de mandru.
Nu-mi amintesc sa te stiu absolvent al ...
Re: Raspuns pentru Dualis ... din 5 aug 2004 13:21 de dualis
Daca ai zis, de ce simti nevoia sa repeti ?
Eh, asta-i o prejudecata, cam ca cea cu fetele sunt asa, baietii sunt asa.. In Constanta tocmai facultatea de stat obliga studentii sa-si plateasca examenele si sunt multumiti toti, mai ales ...
Re: Re: Se fac compromisuri in dragoste? din 5 aug 2004 13:11 de ExoticDream
:heart: Ai sintetizat perfect ceea ce gandesc si eu.:heart:
Re: Re: Re: Re: crestere din 5 aug 2004 13:06 de ExoticDream
Te intereseaza metode chirurgicale de crestere a dimensiunii sau vrei doar sa stii daca sexul ajuta? Daca practicarea sexului ar fi raspunsul....as mai intelege de ce multi barbati sunt innebuniti dupa sportul asta! Glumesc.....?;) La batranete ...
Re: Pentru barbatii siguri pe ei din 5 aug 2004 13:02 de ExoticDream
Unde incape atata minciuna, mi-e greu sa cred ca dragostea aceea, chiar dovedita de nenumarate ori, e prea curata! Totusi....se poate ca ea sa se fi schimbat in bine (se mai intampla si asa cateodata) si trecutul acela sa fi ramas in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fete-prostituate, din 5 aug 2004 12:55 de ExoticDream
Hai sa incerc sa "chicesc" eu! Ne dai...MacaroanE? MazarE? MacabE? (astia-s struguri albi, daca nu stii) MierE? Oare ce alte MerindE te gandesti sa ne dai de MancarE? Nu suferim de MalnutrutiE, sa stii! Sau poate cuvintu-ti nerostit e o ...
Re: Se fac compromisuri in dragoste? din 5 aug 2004 12:51 de dualis
Cand iubesti, cuvintele : compromis, efort, sacrificiu, renuntare, obligatie s.a. iti ies din vocabular. Cand te gandesti ca tu dai mai mult, deja nu mai e iubire. Desigur, mai este si posibilitatea ca "jumatatea" sa-ti ceara lucruri ...
Re: Re: Re: Re: Re: fete-prostituate, baieti=curvi din 5 aug 2004 12:47 de ExoticDream
: )
; )
:P :P :P :P :P
: (
: ) ) )
:| :| :| :| :|
Happy? Oky doky! Cine nu se pricepe, invata! Cum n-am de gand sa-mi pierd noptile flirtand pe mIRC cu toti frustratii, te las pe tine sa ramai maestru...iti cunosc ...
Re: Raspuns pentru Dualis ... din 5 aug 2004 11:59 de Infector
Bai e chiar naspa sa iei haine de la Cora sau IDM sau alte chestii ... adica pana mea ... imi iau un T-shirt si apoi mai vad inca 10 oameni pe strada imbracati ca si mine.Ce nasooolllll! Toti tiganii se imbraca si se incalta asa ... CAH! :D
Raspuns pentru Dualis ... din 5 aug 2004 10:12 de ursu
Am citit toate posturile tale dualis si am un mic comentariu de facut .
Era vorba de o suma (de obicei 3-4milioame) ce studentii o castiga part-time . Eu am zis ca nu am nevoie de banii astia . Daca am o situatie materiala buna asta nu inseamna ca ...
Re: VA ROG AJUTOOOOR!!!! din 5 aug 2004 08:03 de Arwen
nu poti scapa de aceasta afectiune decat daca ti se face o analiza a secretiei, iar tratamentul pe care il faci este urmat si de partenerul tau, altfel degeaba, nu scapi. eu am aceeasi problema si fac tratament cu fasigin si macmiran. multa ...
Re: Re: Re: crestere din 4 aug 2004 23:35 de razvan
IN SFARSIT
La asta ma gandeam!!!
Re: Pentru barbatii siguri pe ei din 4 aug 2004 23:22 de moa
Ce naste din pisica soarece mananca.
Re: Re: Re: Re: Re: cand parintii sunt de c***t din 4 aug 2004 22:23 de dualis
Nu sunt avocatul nimanui, nici chiar al "Felicii" :) E vorba de dreptate, pe care nu o ai, indiferent cum te cheama si cate carate are ceasul tau. Eu nu vorbeam despre bogatia materiala ; cat despre Fizz, probabil tu esti mai bogat ...
Re: Re: Re: Re: cand parintii sunt de c***t din 4 aug 2004 22:12 de Infector
Ba baiatule , iar vorbesti fara sa te intrebe nimeni si faci pe avocatul Felicii ca sa nu spun "buttkisser"
1) Esti tu mama-omida si ai dat in carti si ai vazut ca nu stiu sa produc pe cont propriu bai gustere? Eu zic sa taci in pana ...
Re: cand parintii sunt de c***t din 4 aug 2004 22:01 de Taqua
Intr-o foarte mare masura situatia mi se potriveste, de aceea imi permit sa cred ca sunt in oarece cunostinta de cauza. Practic, nu poti sa faci mare lucru, desi are o mare importanta sa ii fi alaturi si sa o consolezi sau sa o linistesti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cand parintii din 4 aug 2004 21:55 de dualis
Nu cred ca era vorba de trimis copiii la munca, ci de a-i invata ca in lume nimeni nu-ti da nimic degeaba si ca depinde de ei si de dorinta lor, daca vor primi mai mult sau mai putin.
Un parinte care si-ar educa in asa fel copiii cred ca e ...
Pagina 3262 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
29 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |