Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
din 5 aug 2004 13:53 de Infector
Bai mucoaso.Eu te .... in gura daca mai comentezi mult la adresa mea.
Poate iti fac combinatia cu niste baietzi fini asa sa-ti mai linistesti putin hormonii.
Ti-am zis 1 data , de doua , de noua dar vad ca nu te intelegi pana nu te arzi.
Nu te ...
Re: Re: Pentru barbatii siguri pe ei din 5 aug 2004 13:51 de dualis
Eu am inteles ca de fapt nu a fost chiar mintit, ci mai mult i s-a ascuns adevarul. :) Daca a fost cu 10 barbati nu inseamna nimic.
Ganditul prea mult la trecut sau la viitor nu este viata.
Nu prea e clar mesajul, insa daca o tratezi ca pe o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cand parin din 5 aug 2004 13:46 de ExoticDream
Exact asta am vrut sa spun si eu! Tocmai pt ca la noi nu se practica stilul asta de educatie, copiii ajung sa judece precum infector....!
Re: Re: Re: Re: Re: crestere din 5 aug 2004 13:44 de dualis
:lol::lol::lol: Probabil de-aia s-au inventat cavourile. :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fete-prostitua din 5 aug 2004 13:38 de dualis
:) Tu strici orzul pe gaste ! :) L-ai kitsch-it bine. :) Era si greu, cand multi il cunosc mai bine decat mamicuta lui. :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ca din 5 aug 2004 13:28 de ExoticDream
Ti-am mai explicat de n ori sa nu confunzi forumul asta cu maidanul din spatele blocului tau si ca atare sa pastrezi pt tine si anturajul tau select limbajul hip-hop-ist de care esti atat de mandru.
Nu-mi amintesc sa te stiu absolvent al ...
Re: Raspuns pentru Dualis ... din 5 aug 2004 13:21 de dualis
Daca ai zis, de ce simti nevoia sa repeti ?
Eh, asta-i o prejudecata, cam ca cea cu fetele sunt asa, baietii sunt asa.. In Constanta tocmai facultatea de stat obliga studentii sa-si plateasca examenele si sunt multumiti toti, mai ales ...
Re: Re: Se fac compromisuri in dragoste? din 5 aug 2004 13:11 de ExoticDream
:heart: Ai sintetizat perfect ceea ce gandesc si eu.:heart:
Re: Re: Re: Re: crestere din 5 aug 2004 13:06 de ExoticDream
Te intereseaza metode chirurgicale de crestere a dimensiunii sau vrei doar sa stii daca sexul ajuta? Daca practicarea sexului ar fi raspunsul....as mai intelege de ce multi barbati sunt innebuniti dupa sportul asta! Glumesc.....?;) La batranete ...
Re: Pentru barbatii siguri pe ei din 5 aug 2004 13:02 de ExoticDream
Unde incape atata minciuna, mi-e greu sa cred ca dragostea aceea, chiar dovedita de nenumarate ori, e prea curata! Totusi....se poate ca ea sa se fi schimbat in bine (se mai intampla si asa cateodata) si trecutul acela sa fi ramas in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fete-prostituate, din 5 aug 2004 12:55 de ExoticDream
Hai sa incerc sa "chicesc" eu! Ne dai...MacaroanE? MazarE? MacabE? (astia-s struguri albi, daca nu stii) MierE? Oare ce alte MerindE te gandesti sa ne dai de MancarE? Nu suferim de MalnutrutiE, sa stii! Sau poate cuvintu-ti nerostit e o ...
Re: Se fac compromisuri in dragoste? din 5 aug 2004 12:51 de dualis
Cand iubesti, cuvintele : compromis, efort, sacrificiu, renuntare, obligatie s.a. iti ies din vocabular. Cand te gandesti ca tu dai mai mult, deja nu mai e iubire. Desigur, mai este si posibilitatea ca "jumatatea" sa-ti ceara lucruri ...
Re: Re: Re: Re: Re: fete-prostituate, baieti=curvi din 5 aug 2004 12:47 de ExoticDream
: )
; )
:P :P :P :P :P
: (
: ) ) )
:| :| :| :| :|
Happy? Oky doky! Cine nu se pricepe, invata! Cum n-am de gand sa-mi pierd noptile flirtand pe mIRC cu toti frustratii, te las pe tine sa ramai maestru...iti cunosc ...
Re: Raspuns pentru Dualis ... din 5 aug 2004 11:59 de Infector
Bai e chiar naspa sa iei haine de la Cora sau IDM sau alte chestii ... adica pana mea ... imi iau un T-shirt si apoi mai vad inca 10 oameni pe strada imbracati ca si mine.Ce nasooolllll! Toti tiganii se imbraca si se incalta asa ... CAH! :D
Raspuns pentru Dualis ... din 5 aug 2004 10:12 de ursu
Am citit toate posturile tale dualis si am un mic comentariu de facut .
Era vorba de o suma (de obicei 3-4milioame) ce studentii o castiga part-time . Eu am zis ca nu am nevoie de banii astia . Daca am o situatie materiala buna asta nu inseamna ca ...
Re: VA ROG AJUTOOOOR!!!! din 5 aug 2004 08:03 de Arwen
nu poti scapa de aceasta afectiune decat daca ti se face o analiza a secretiei, iar tratamentul pe care il faci este urmat si de partenerul tau, altfel degeaba, nu scapi. eu am aceeasi problema si fac tratament cu fasigin si macmiran. multa ...
Re: Re: Re: crestere din 4 aug 2004 23:35 de razvan
IN SFARSIT
La asta ma gandeam!!!
Re: Pentru barbatii siguri pe ei din 4 aug 2004 23:22 de moa
Ce naste din pisica soarece mananca.
Re: Re: Re: Re: Re: cand parintii sunt de c***t din 4 aug 2004 22:23 de dualis
Nu sunt avocatul nimanui, nici chiar al "Felicii" :) E vorba de dreptate, pe care nu o ai, indiferent cum te cheama si cate carate are ceasul tau. Eu nu vorbeam despre bogatia materiala ; cat despre Fizz, probabil tu esti mai bogat ...
Re: Re: Re: Re: cand parintii sunt de c***t din 4 aug 2004 22:12 de Infector
Ba baiatule , iar vorbesti fara sa te intrebe nimeni si faci pe avocatul Felicii ca sa nu spun "buttkisser"
1) Esti tu mama-omida si ai dat in carti si ai vazut ca nu stiu sa produc pe cont propriu bai gustere? Eu zic sa taci in pana ...
Pagina 3262 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
33 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||