Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cand parin

din 5 aug 2004 13:46 de ExoticDream

Exact asta am vrut sa spun si eu! Tocmai pt ca la noi nu se practica stilul asta de educatie, copiii ajung sa judece precum infector....!

Re: Re: Re: Re: Re: crestere

din 5 aug 2004 13:44 de dualis

:lol::lol::lol: Probabil de-aia s-au inventat cavourile. :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fete-prostitua

din 5 aug 2004 13:38 de dualis

:) Tu strici orzul pe gaste ! :) L-ai kitsch-it bine. :) Era si greu, cand multi il cunosc mai bine decat mamicuta lui. :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ca

din 5 aug 2004 13:28 de ExoticDream

Ti-am mai explicat de n ori sa nu confunzi forumul asta cu maidanul din spatele blocului tau si ca atare sa pastrezi pt tine si anturajul tau select limbajul hip-hop-ist de care esti atat de mandru. Nu-mi amintesc sa te stiu absolvent al ...

Re: Raspuns pentru Dualis ...

din 5 aug 2004 13:21 de dualis

Daca ai zis, de ce simti nevoia sa repeti ? Eh, asta-i o prejudecata, cam ca cea cu fetele sunt asa, baietii sunt asa.. In Constanta tocmai facultatea de stat obliga studentii sa-si plateasca examenele si sunt multumiti toti, mai ales ...

Re: Re: Se fac compromisuri in dragoste?

din 5 aug 2004 13:11 de ExoticDream

:heart: Ai sintetizat perfect ceea ce gandesc si eu.:heart:

Re: Re: Re: Re: crestere

din 5 aug 2004 13:06 de ExoticDream

Te intereseaza metode chirurgicale de crestere a dimensiunii sau vrei doar sa stii daca sexul ajuta? Daca practicarea sexului ar fi raspunsul....as mai intelege de ce multi barbati sunt innebuniti dupa sportul asta! Glumesc.....?;) La batranete ...

Re: Pentru barbatii siguri pe ei

din 5 aug 2004 13:02 de ExoticDream

Unde incape atata minciuna, mi-e greu sa cred ca dragostea aceea, chiar dovedita de nenumarate ori, e prea curata! Totusi....se poate ca ea sa se fi schimbat in bine (se mai intampla si asa cateodata) si trecutul acela sa fi ramas in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fete-prostituate,

din 5 aug 2004 12:55 de ExoticDream

Hai sa incerc sa "chicesc" eu! Ne dai...MacaroanE? MazarE? MacabE? (astia-s struguri albi, daca nu stii) MierE? Oare ce alte MerindE te gandesti sa ne dai de MancarE? Nu suferim de MalnutrutiE, sa stii! Sau poate cuvintu-ti nerostit e o ...

Re: Se fac compromisuri in dragoste?

din 5 aug 2004 12:51 de dualis

Cand iubesti, cuvintele : compromis, efort, sacrificiu, renuntare, obligatie s.a. iti ies din vocabular. Cand te gandesti ca tu dai mai mult, deja nu mai e iubire. Desigur, mai este si posibilitatea ca "jumatatea" sa-ti ceara lucruri ...

Re: Re: Re: Re: Re: fete-prostituate, baieti=curvi

din 5 aug 2004 12:47 de ExoticDream

: ) ; ) :P :P :P :P :P : ( : ) ) ) :| :| :| :| :| Happy? Oky doky! Cine nu se pricepe, invata! Cum n-am de gand sa-mi pierd noptile flirtand pe mIRC cu toti frustratii, te las pe tine sa ramai maestru...iti cunosc ...

Re: Raspuns pentru Dualis ...

din 5 aug 2004 11:59 de Infector

Bai e chiar naspa sa iei haine de la Cora sau IDM sau alte chestii ... adica pana mea ... imi iau un T-shirt si apoi mai vad inca 10 oameni pe strada imbracati ca si mine.Ce nasooolllll! Toti tiganii se imbraca si se incalta asa ... CAH! :D

Raspuns pentru Dualis ...

din 5 aug 2004 10:12 de ursu

Am citit toate posturile tale dualis si am un mic comentariu de facut . Era vorba de o suma (de obicei 3-4milioame) ce studentii o castiga part-time . Eu am zis ca nu am nevoie de banii astia . Daca am o situatie materiala buna asta nu inseamna ca ...

Re: VA ROG AJUTOOOOR!!!!

din 5 aug 2004 08:03 de Arwen

nu poti scapa de aceasta afectiune decat daca ti se face o analiza a secretiei, iar tratamentul pe care il faci este urmat si de partenerul tau, altfel degeaba, nu scapi. eu am aceeasi problema si fac tratament cu fasigin si macmiran. multa ...

Re: Re: Re: crestere

din 4 aug 2004 23:35 de razvan

IN SFARSIT La asta ma gandeam!!!

Re: Pentru barbatii siguri pe ei

din 4 aug 2004 23:22 de moa

Ce naste din pisica soarece mananca.

Re: Re: Re: Re: Re: cand parintii sunt de c***t

din 4 aug 2004 22:23 de dualis

Nu sunt avocatul nimanui, nici chiar al "Felicii" :) E vorba de dreptate, pe care nu o ai, indiferent cum te cheama si cate carate are ceasul tau. Eu nu vorbeam despre bogatia materiala ; cat despre Fizz, probabil tu esti mai bogat ...

Re: Re: Re: Re: cand parintii sunt de c***t

din 4 aug 2004 22:12 de Infector

Ba baiatule , iar vorbesti fara sa te intrebe nimeni si faci pe avocatul Felicii ca sa nu spun "buttkisser" 1) Esti tu mama-omida si ai dat in carti si ai vazut ca nu stiu sa produc pe cont propriu bai gustere? Eu zic sa taci in pana ...

Re: cand parintii sunt de c***t

din 4 aug 2004 22:01 de Taqua

Intr-o foarte mare masura situatia mi se potriveste, de aceea imi permit sa cred ca sunt in oarece cunostinta de cauza. Practic, nu poti sa faci mare lucru, desi are o mare importanta sa ii fi alaturi si sa o consolezi sau sa o linistesti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cand parintii

din 4 aug 2004 21:55 de dualis

Nu cred ca era vorba de trimis copiii la munca, ci de a-i invata ca in lume nimeni nu-ti da nimic degeaba si ca depinde de ei si de dorinta lor, daca vor primi mai mult sau mai putin. Un parinte care si-ar educa in asa fel copiii cred ca e ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3262 din 3731
«   1 ... 3259   3260   3261   3262   3263   3264   3265 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare