Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fete-p

din 6 aug 2004 10:19 de Infector

;) MmmmMMMmmmm .... esti fata sau baiat? Sa stiu daca sa ma bucur sau sa-mi pazesc "spatele" ???

Re: Pentru barbatii siguri pe ei

din 6 aug 2004 01:49 de Taqua

Pai la felul in care pui problema, te mai si mira ca ti-a ascuns adevarul si ti-a indrugat minciuni?! Pentru unii, minciunile sunt necesare...:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fete-prost

din 6 aug 2004 01:03 de Taqua

Cu toti trebuie sa recunoastem ca acest forum, fara incantatoarea lui prezenta, nu ar mai fi la fel de savuros...asa ca, din partea mea...nici o problema...imi voi lua un polonic daca va fi cazul...:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 5 aug 2004 23:06 de ursu

Ea se leaga de tine ? Uite-te la pagina 1 a topicului acesta . Exotic i-a raspuns lui levi , iar tu la randul tau ai scris : "Sa mor de nu aberezi rau in postul asta!Esti pe aratura mah fata!" . Nu te-a adus in discutie , asa ca tu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 5 aug 2004 22:55 de Infector

Bai omule, EA se leaga de mine nu eu de ea. Da ea daca nu tace in .... mea din gura aia ce sa-i fac? Eu i-am spus sa ma scuteasca cum o scutesc si eu dar ea tot trancane aiurea ca o tuta proasta. Pana mea , tot eu sunt vinovat? ;)

Re:

din 5 aug 2004 22:50 de Infector

Relax man!

Re: Re: Pentru barbatii siguri pe ei

din 5 aug 2004 22:42 de penetru

recent s-a descoperit (vezi 'discovery-totul despre sex')ca organele sexuale masculin si feminin contin aceleasi chestii dar asezate diferit. oare comportamentul ar trebui sa fie diferit daca ambii au aceleasi nevoi si aceleasi placeri? femeia ...

din 5 aug 2004 22:30 de penetru

uiati-va in urma si vedeti daca ati reusit sa-i raspundeti omului la intrebare,bai "sexpertilor" sau doar va certati inutil intre voi.

Re: Re: Re: Re: Re: Se fac compromisuri in dragost

din 5 aug 2004 21:50 de ionel

M-ai "citit" la fix, nu am zis niciodata nu, mereu am fost drepti la orice doleanta ce venea din partea ei sau a apropiatilor, mereu am zis da, niciodata nu am refuzat, cred ca un caine ar fi fost fericit pe linga mine. Deci doar unul ...

Re: Re: crestere

din 5 aug 2004 20:14 de razvan

Asta ma interesa fiindca eu fiind virgin am un anumit complex: penisul meu in erectie e mediu si eu vreau sa fie spre mare. Bineinteles toti spun ca tehnica conteaza cel mai mult, dar totusi daca ai si tehnica si marime, grosime conteaza mult mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: titlu

din 5 aug 2004 20:04 de b4evolution

Daca vreau sa experimentez( defapt vreau sa ma documentez mai mult si apoi..) asta nu inseamna ca ma voi inscrie la niste cursuri de yoga gen misa, pisa, etc.; pur si simplu vreau sa ma documentez in legatura cu asta fiindca am mai citit si anumite ...

Re: Re: Re: Re: Se fac compromisuri in dragoste?

din 5 aug 2004 18:43 de dualis

Da, eu unul asa am ajuns sa cred, circul ala vine din egoism, nicidecum din iubire. Cine se eschiveaza, cine o scalda, nu prea e in stare de a iubi, si probabil isi doreste sa fie iubita neconditionat, asa cum ar iubi-o un caine care sufera cand ...

Re: Re: Re: Re: titlu

din 5 aug 2004 18:38 de CriCri

N-am vorbit ca sa ma aflu in treaba. Daca tu vrei sa experimentezi fenomenul, e treaba ta. Dar daca tot au luat altii teapa inaintea ta cred ca e de datoria lor sa te averizeze.

Re: crestere

din 5 aug 2004 18:23 de xxxx

Penisul mai creste daca este "folosit". Intre 17 si 25 de ani poate sa creasca si 3 cm. Pe vazute! (adica cazul prietenului meu)

Re: Pentru barbatii siguri pe ei

din 5 aug 2004 14:39 de Alinutzzza

orice Om se poate schimba. asta doar daca vrea cu ADEVARAT. si trebuia sa pui postul pentru ambele situatii, cand si barbatii o dau cu bata-n balta,.....mai des, am eu impresia...

Pompa suedeza...Pt Femei

din 5 aug 2004 14:26 de CristianH

Acuma cu pompa asta pt barbati mai e cum mai e, dar am vazut intr-un filmulet de pe net una pt femei. (adaptata ca forma, off course) Treaba e ca asta chiar nu stiu la ce foloseste.... si nici nu stiu daca e produs de serie, ori ...

Re:

din 5 aug 2004 14:00 de dualis

Puiule, ai grija ce-ti doresti pt. ca s-ar putea sa ti se indeplineasca. Cum ai mai ajunge tu la 10 mii de mesaje (poate le dai contorul peste cap :) ) daca nu te-am mai baga noi in seama dandu-ti posibilitatea sa-ti refulezi nervisorii ? :)

Re:

din 5 aug 2004 13:54 de ExoticDream

Imi inchipui ce baieti "fini" cunosti tu, brrrr!!!!! Mor de fricaaaaaaa!.....

din 5 aug 2004 13:53 de Infector

Bai mucoaso.Eu te .... in gura daca mai comentezi mult la adresa mea. Poate iti fac combinatia cu niste baietzi fini asa sa-ti mai linistesti putin hormonii. Ti-am zis 1 data , de doua , de noua dar vad ca nu te intelegi pana nu te arzi. Nu te ...

Re: Re: Pentru barbatii siguri pe ei

din 5 aug 2004 13:51 de dualis

Eu am inteles ca de fapt nu a fost chiar mintit, ci mai mult i s-a ascuns adevarul. :) Daca a fost cu 10 barbati nu inseamna nimic. Ganditul prea mult la trecut sau la viitor nu este viata. Nu prea e clar mesajul, insa daca o tratezi ca pe o ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3261 din 3731
«   1 ... 3258   3259   3260   3261   3262   3263   3264 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare