Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: fete-prostituate, baieti=curvi din 4 aug 2004 15:30 de ExoticDream
Nu e o regula sa se intample asa, dar e bine ca fiecare lucru sa se intample la timpul sau. Momentul inceperii vietii sexuale depinde de fiecare din noi, dar inainte de 16 ani mi se pare un pic cam devreme...nu stiu daca cineva se poate considera ...
Re: Re: Re: Re: Re: cand parintii sunt de c***t din 4 aug 2004 15:10 de ExoticDream
Asa e, mai, cum zici tu, ca numai in telenovelele la care te uiti tu (eu nu servesc, n-am timp) oamenii care au probleme mai si muncesc din cand in cand. Tu esti baiat de baiat din ala modern care sta la mamicuta acasa si daca onor dumneai ii da ...
Re: Re: Re: titlu din 4 aug 2004 14:56 de ExoticDream
A propos de secte si sex... Avem in Romania o grupare ce promoveazã "tantra-yoga sexuala", fiind de fapt o scoalã a coruptiei. Acesti pretinsi initiati afirma ca "sexul este motorul evolutiei spirituale" ! Iata ...
Re: Re: cand parintii sunt de c***t din 4 aug 2004 14:54 de Infector
Sa mor de nu aberezi rau in postul asta!Esti pe aratura mah fata!
Re: cand parintii sunt de c***t din 4 aug 2004 14:23 de ExoticDream
Initial m-am bucurat ca ai cunoscut in sfarsit o fata buna de care sa ai sansa sa te indragostesti din nou si sa fii fericit, dar vad ca noua ta iubire aduce cu sine un noian de probleme complicate. Inteleg prin ce trece prietena ta si ai facut ...
Re: Re: Re: Re: este important din 4 aug 2004 14:15 de ExoticDream
Important este ca destinul (eventual putin sprijinit) sa-ti scoata in cale persoana potrivita (ai grija, e asa de parsiv destinul asta, te pacaleste uneori rau de tot! ), nu cred ca greul incepe dupa ce o intalnesti pt ca dragostea nu se naste la ...
Re: Re: crestere din 4 aug 2004 14:01 de ExoticDream
De ce te-ai suparat? Asta e un raspuns pertinent care ar trebuie sa-ti gadile putin si orgoliul pt ca cel care l-a scris are o parere buna despre potenta ta ( a zis ca "creste iar", ceea ce nu se intampla oricui) !!!! Asa cum scrie si ...
Re: Re: Re: titlu din 4 aug 2004 11:33 de Infector
Bai eu am studiat cazul MISA-Bivolaru si sa stiti ca nu-i chiar cum auziti pe la TV si etc ... deci nu va mai luati de aia daca nu stiti ce si cum.
Astea cu potenta , sexul si alea alea sunt asa...tantarul-armasar creat de presa.
Re: Re: Re: este important din 4 aug 2004 09:22 de ursu
Sa ne anunti si pe noi daca ai gasit o astfel de legatura . Eu cred ca am gasit fata pe care o cutam de atata timp si nu se abate de la regula "fetele cuminti sau au prieten sau sufera" . Cu oamenii stiu sa vorbesc cat de cat , dar acum ...
Re: cand parintii sunt de c***t din 4 aug 2004 09:08 de ursu
Daca esti indragostit toate celalte probleme o sa ti se para un nimic , o joaca . Cred ca s-ar aplica de minune si in cazul fetei acesteia . Daca o sa ii arati dragostea ta si si ea te-ar iubi , o parte din probleme ar fi rezolvate . E acel cub ...
Re: Re: Re: crestere din 3 aug 2004 21:53 de penetru
mai creste putin pana pe la 20 de ani.ai grija,nu o folosi prea frecvent ca se toceste!:D
Re: crestere din 3 aug 2004 20:38 de Infector
Se dilata din cauza temperaturii ridicate :D
Apoi se contracta :(
:p Soto!
Re: crestere din 3 aug 2004 20:34 de dualis
:) Imediat dupa "contact" descreste, dar in cateva minute creste iar. :lol::lol::lol::lol:
crestere din 3 aug 2004 20:24 de razvan
Vreau sa stiu daca dupa primul contact sexual penisul mai creste. Mersi
Re: Re: Cum arata Dumnezeu ?(cum credeti, stiti ca din 3 aug 2004 20:09 de b4evolution
Dumnezeu = DRAGOSTE
In legatura cu infatisarea Lui cred ca aveti dreptate, adica asa ma gandeam si eu.
In legatura cu Biblia nu prea cred in acel Dumezeu care pedepseste daca faci vreun pacat samd.
Re: Re: Re: Re: Re: este important din 3 aug 2004 19:29 de Infector
Bai esti chiar stupida.
Oricum ...sa nu spui ca nu ti-am zis.
Keep u'r eyes opened!
Re: Re: Re: Re: este important din 3 aug 2004 19:03 de ExoticDream
:ninja: Mai draga, pardon, ba draga, iar ma pui la munca.....offffff....si eu care ma saturasem pana peste cap de analizele pe text!!!
Adicatelea cum Luminatia Ta "m-ai lasat pe mine asa mai moale? Oi fi vreo sclava pe mosiile tale cu iz ...
Re: Re: Re: este important din 3 aug 2004 17:53 de Infector
Ba Felicio , eu te-am lasat pe tine asa mai "moale" da daca ma mai freci mult la icre iti rup si capu :D
Adica pe bune , eu zic ceva cat de cat mai in gluma mai in serios si tu incepi sa aberezi de parca esti la tribuna CDep.
Daca o ...
Re: Re: este important din 3 aug 2004 17:41 de ExoticDream
STIU!!! Dar eu sunt tare incapatanata....si am sa caut (chiar si toata viata daca e nevoie) o legatura din aia rarissima!!! Sau poate ma gaseste ea pe mine?!? Ce sa fac daca numai asa simt eu ca pot fi fericita??? ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: este i din 3 aug 2004 15:43 de ExoticDream
"Domnule", trebuie sa te atentionez ca din nou ti-ai dat cu parerea despre mine fara sa ma cunosti sau sa ai habar cine sunt si cu ce ma ocup. Eu te-am mai rugat frumos (pt inceput, pt continut si pt sfarsit) sa ma scutesti de parerile ...
Pagina 3264 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
12 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |