Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: este posibil asa ceva?

din 2 aug 2004 12:40 de ExoticDream

Lasa ca si noi muncim....daca vrem....si daca nu suntem obosite....sau plictisite...si mai ales daca cel de langa/sub/pe noi este cineva la care tinem!!! La voi "travaliul" e obligatoriu, la noi optional...., dar si cand o ...

Re: Re: Re: s-o fac sa no fac?

din 2 aug 2004 12:33 de ExoticDream

Cred ca glumesti! E misto rau daca iti place tipul ceva mai mult decat unul de la TV...! Si cine a zis ca trebuie s-o faca musai acum??? Arde??? A implinit 50 de ani si e inca virgina??? Sau poate s-au terminat baietii de treaba de pe fata ...

Re: Re: ma ud repede

din 2 aug 2004 12:25 de ExoticDream

Sau Pampers....:lol: In alta ordine de idei, daca esti fata...e chiar OK (te lubrefiezi bine si...actiunea dansului e simplificata!), daca esti baiat....habar n-am, daca nu te "uzi" nu e anormal? (?)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 2 aug 2004 12:21 de ExoticDream

Nu sunt rea!!! Claudiu e baiat "mare" si s-a descurcat cu id-ul, iar tu poti fi prietenul meu chiar daca nu te cheama Monica! Pe site m-am uitat si mi-a placut (desi unii zic ca-i virusat), ma asteptam sa citesc acolo exact ce ai scris! ...

Re: cand te paraseste o tipa

din 2 aug 2004 12:16 de FireSoul

Pt a o aduce inapoi trebuie sa-i arati ca o iubesti, ca o respecti, ca poate avea incredere in tine etc. Cum ii arati...asta depinde de personalitatea fiecariua dintre voi Daca dragostea e "superficiala", o vei uita in curand. Daca ...

Re: nume...

din 2 aug 2004 12:03 de FireSoul

Yo am gasit la 72.000. din nefericire, nu stiu exact denumirea..Soil parca ii zicea...oricum, intreaba la farmacie sau la sex-shop. Sigur au! P.S. Daca folosesti prezervativul, nu lua lubrifiante pe baza de uleiuri deoarece deterioreaza ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa de a te impaca c

din 2 aug 2004 12:03 de ExoticDream

Nu cred ca poate cineva sa calculeze cu exactitate cat ii trebuie unei inimi ranite sa-si peticeasca ranile, dar cu siguranta inceputul este cumplit de greu. Timpul e unicul doctor... Cat despre sansa de a gasi o noua fericire cand in sufletul ...

Re: poti ramane din prima?

din 2 aug 2004 11:55 de FireSoul

Nu cred ca esti insarcinata, dar pentru mai multa siguranta, ia-ti un test de sarcina. Daca e "pozitiv", poti face avort medicamentos in prima luna de sarcina.

Re: poti ramane din prima?

din 2 aug 2004 10:57 de lavinia08

Daca ai folosit pilula de a doua zi intr-un timp scurt (maxim 24 ore) riscul este foarte mic, nu pot spune inexistent deoarece in prezent nici o metoda de contraceptie nu ofera o siguranta de 100%. Nu trebuie sa te ingrijorezi, daca ai folosit pilula ...

Re: Re: Re: Suflet pereche...

din 2 aug 2004 10:48 de Puiut

Hy!! Iubi,,sa stii ca sufletul pereche exista dar trebuie sa vrei si tu acest "lucru" sa vrei sa existe,sa l simti in inima ta,ca doar asa vei simti cum se "amplifica" acest "suflet pereche".Asta depinde ...

poti ramane din prima?

din 2 aug 2004 08:25 de lumidi

eu am fost virgina pana acum 5 zile,am facut dragoste cu prietenul meu si totul fost ok,a doua oara cand am facut penisul a ejaculat si s-a rup prezervativul,deci a ejaculat in mine este posibil sa raman insarcinata daca am folosit pilula de a doua ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 1 aug 2004 23:24 de inuendo

Viata nu e trasa in linii drepte....si daca ar fi, daca ai stii totul sau totul ar urma reguli garantez ca te-ai plictisi rau...intelegi? Este adevarat ca cateodata apar si linii drepte, si curbe, si parabole..de toate..da asa e mult mai marfa..chit ...

din 1 aug 2004 14:18 de Infector

Asta era gluma sau ce ai vrut sa spui acolo? Dar ti-ai dat seama pana acum ca esti cam distrus asa-i? Daca nu ti-ai dat iti spun eu : Esti cam varza frate!No hard feelings!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 1 aug 2004 10:38 de fetitza

mda...la o ora matinala cred...ca trebuia sa pec cu cortu....nu esti curios daca m-am dus si la wc?si ce am facut?iti raspund bucuroasa :p

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 1 aug 2004 00:26 de dualis

Mai ce rea esti :) Claudiu nu primeste id-ul, eu nu pot sa fiu prietena ta :lol::lol: Si-mi mai faci si reclama la SAIT :) Maine o sa ma duc la alimentara si o sa cer "milk" in loc de "lapte". :lol::lol:

din 31 iul 2004 21:54 de ExoticDream

Bine ai facut ca i-ai spus adevarul, asa era cinstit si fata de el, si fata de tine. Poate ca e dragoste la prima vedere si atunci sarutul acela a venit din dragoste....Imi dau seama de ce esti confuza si speriata...acum nu ai de ales, ramai cu ...

Re: Re: Re: Re: Re:

din 31 iul 2004 21:45 de ExoticDream

Vreau sa spulber orice confuzie vis-a-vis de presupunerea ca Dualis ar fi una si aceeasi persoana cu Monica, fata din povestea mai veche cu Infector! Dualis este un un baiat al carui site puteti sa-l consultati si voi (adresa se afla in profilul sau) ...

Re: Re: Re: Re: Cum sa-i spun ca nu stiu sa sarut?

din 31 iul 2004 19:01 de ExoticDream

Cine te pune sa saruti o persoana pt care nu simti absolut nimic, nici macar o atractie fizica acolo? Celalalt poate se chinuie sa-ti demonstreze fie ca te iubeste, fie ca te place ca fiinta de sex opus, iar tu te plictisesti gandindu-te la lista ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 31 iul 2004 12:53 de Alinutzzza

I-am spus adevarul, i-am spus tot, nu am putut sa-l mint, nu pot sa-l mint, chiar si acum cand nu mai simt nimic nu pot sa mint, NU POT, poate ca asa i-am facut mai mult rau, dar da, chiar a fost acea dragoste la prima vedere care orbeste totul ...

Re: Re: Re: Re:

din 31 iul 2004 11:25 de dualis

"Te amaraste cineva cu rautatea lui, ori te ponegreste in ochii altora ? Asa e organizarea sufletului sau. Si nu poti cere ca el sa lucreze dupa parerea ta, ci dupa a lui. Iar daca parerea lui este gresita, a lui este si durerea, de a sta ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3266 din 3731
«   1 ... 3263   3264   3265   3266   3267   3268   3269 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare