Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: este posibil asa ceva? din 2 aug 2004 12:40 de ExoticDream
Lasa ca si noi muncim....daca vrem....si daca nu suntem obosite....sau plictisite...si mai ales daca cel de langa/sub/pe noi este cineva la care tinem!!! La voi "travaliul" e obligatoriu, la noi optional...., dar si cand o ...
Re: Re: Re: s-o fac sa no fac? din 2 aug 2004 12:33 de ExoticDream
Cred ca glumesti! E misto rau daca iti place tipul ceva mai mult decat unul de la TV...! Si cine a zis ca trebuie s-o faca musai acum??? Arde??? A implinit 50 de ani si e inca virgina??? Sau poate s-au terminat baietii de treaba de pe fata ...
Re: Re: ma ud repede din 2 aug 2004 12:25 de ExoticDream
Sau Pampers....:lol: In alta ordine de idei, daca esti fata...e chiar OK (te lubrefiezi bine si...actiunea dansului e simplificata!), daca esti baiat....habar n-am, daca nu te "uzi" nu e anormal? (?)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 2 aug 2004 12:21 de ExoticDream
Nu sunt rea!!! Claudiu e baiat "mare" si s-a descurcat cu id-ul, iar tu poti fi prietenul meu chiar daca nu te cheama Monica! Pe site m-am uitat si mi-a placut (desi unii zic ca-i virusat), ma asteptam sa citesc acolo exact ce ai scris! ...
Re: cand te paraseste o tipa din 2 aug 2004 12:16 de FireSoul
Pt a o aduce inapoi trebuie sa-i arati ca o iubesti, ca o respecti, ca poate avea incredere in tine etc. Cum ii arati...asta depinde de personalitatea fiecariua dintre voi
Daca dragostea e "superficiala", o vei uita in curand. Daca ...
Re: nume... din 2 aug 2004 12:03 de FireSoul
Yo am gasit la 72.000. din nefericire, nu stiu exact denumirea..Soil parca ii zicea...oricum, intreaba la farmacie sau la sex-shop. Sigur au!
P.S. Daca folosesti prezervativul, nu lua lubrifiante pe baza de uleiuri deoarece deterioreaza ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa de a te impaca c din 2 aug 2004 12:03 de ExoticDream
Nu cred ca poate cineva sa calculeze cu exactitate cat ii trebuie unei inimi ranite sa-si peticeasca ranile, dar cu siguranta inceputul este cumplit de greu. Timpul e unicul doctor... Cat despre sansa de a gasi o noua fericire cand in sufletul ...
Re: poti ramane din prima? din 2 aug 2004 11:55 de FireSoul
Nu cred ca esti insarcinata, dar pentru mai multa siguranta, ia-ti un test de sarcina. Daca e "pozitiv", poti face avort medicamentos in prima luna de sarcina.
Re: poti ramane din prima? din 2 aug 2004 10:57 de lavinia08
Daca ai folosit pilula de a doua zi intr-un timp scurt (maxim 24 ore) riscul este foarte mic, nu pot spune inexistent deoarece in prezent nici o metoda de contraceptie nu ofera o siguranta de 100%. Nu trebuie sa te ingrijorezi, daca ai folosit pilula ...
Re: Re: Re: Suflet pereche... din 2 aug 2004 10:48 de Puiut
Hy!! Iubi,,sa stii ca sufletul pereche exista dar trebuie sa vrei si tu acest "lucru" sa vrei sa existe,sa l simti in inima ta,ca doar asa vei simti cum se "amplifica" acest "suflet pereche".Asta depinde ...
poti ramane din prima? din 2 aug 2004 08:25 de lumidi
eu am fost virgina pana acum 5 zile,am facut dragoste cu prietenul meu si totul fost ok,a doua oara cand am facut penisul a ejaculat si s-a rup prezervativul,deci a ejaculat in mine este posibil sa raman insarcinata daca am folosit pilula de a doua ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 1 aug 2004 23:24 de inuendo
Viata nu e trasa in linii drepte....si daca ar fi, daca ai stii totul sau totul ar urma reguli garantez ca te-ai plictisi rau...intelegi?
Este adevarat ca cateodata apar si linii drepte, si curbe, si parabole..de toate..da asa e mult mai marfa..chit ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 1 aug 2004 14:18 de Infector
Asta era gluma sau ce ai vrut sa spui acolo? Dar ti-ai dat seama pana acum ca esti cam distrus asa-i? Daca nu ti-ai dat iti spun eu : Esti cam varza frate!No hard feelings!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 1 aug 2004 10:38 de fetitza
mda...la o ora matinala cred...ca trebuia sa pec cu cortu....nu esti curios daca m-am dus si la wc?si ce am facut?iti raspund bucuroasa :p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 1 aug 2004 00:26 de dualis
Mai ce rea esti :) Claudiu nu primeste id-ul, eu nu pot sa fiu prietena ta :lol::lol:
Si-mi mai faci si reclama la SAIT :) Maine o sa ma duc la alimentara si o sa cer "milk" in loc de "lapte". :lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 31 iul 2004 21:54 de ExoticDream
Bine ai facut ca i-ai spus adevarul, asa era cinstit si fata de el, si fata de tine. Poate ca e dragoste la prima vedere si atunci sarutul acela a venit din dragoste....Imi dau seama de ce esti confuza si speriata...acum nu ai de ales, ramai cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: din 31 iul 2004 21:45 de ExoticDream
Vreau sa spulber orice confuzie vis-a-vis de presupunerea ca Dualis ar fi una si aceeasi persoana cu Monica, fata din povestea mai veche cu Infector! Dualis este un un baiat al carui site puteti sa-l consultati si voi (adresa se afla in profilul sau) ...
Re: Re: Re: Re: Cum sa-i spun ca nu stiu sa sarut? din 31 iul 2004 19:01 de ExoticDream
Cine te pune sa saruti o persoana pt care nu simti absolut nimic, nici macar o atractie fizica acolo? Celalalt poate se chinuie sa-ti demonstreze fie ca te iubeste, fie ca te place ca fiinta de sex opus, iar tu te plictisesti gandindu-te la lista ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 31 iul 2004 12:53 de Alinutzzza
I-am spus adevarul, i-am spus tot, nu am putut sa-l mint, nu pot sa-l mint, chiar si acum cand nu mai simt nimic nu pot sa mint, NU POT, poate ca asa i-am facut mai mult rau, dar da, chiar a fost acea dragoste la prima vedere care orbeste totul ...
Re: Re: Re: Re: din 31 iul 2004 11:25 de dualis
"Te amaraste cineva cu rautatea lui, ori te ponegreste in ochii altora ? Asa e organizarea sufletului sau. Si nu poti cere ca el sa lucreze dupa parerea ta, ci dupa a lui. Iar daca parerea lui este gresita, a lui este si durerea, de a sta ...
Pagina 3266 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
12 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |