Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: pozitii

din 30 iul 2004 10:12 de fetitza

fiecare fata are pozitia ei preferata...trebuia numai sa incercati mai multe si sa o gasesti...prietenul meu si-a dat singur seama de ce pozitie prefer...daca va iubiti o sa vezi ca o gasiti si pe aceea.....conteaza numai sa ai rabdare....pt ca ...

Re: poti sa ramai insarcinata pe stop

din 30 iul 2004 10:07 de fetitza

da...poti sa ramai.....cele mai sigure zile sunt primele 4 zile de dupa ciclu...in acele zile nu poti ramane gravida dar eu asa stiu ca in timpul ciclului poti sa ramai

Re: este important SEX-ul?

din 30 iul 2004 09:55 de fetitza

sexul e impostant intr-o relatie de o noapte....in uan de durata cred ac sunt lucruri mult mai importante decat sexul...de ex daca vbiti mult, sunteti sinceri, va puteti ajuta si la capitolul sex...si tot de sinceritata ar putea zice fiecare ...

Re: este important SEX-ul?

din 30 iul 2004 09:55 de fetitza

Re:

din 30 iul 2004 09:48 de fetitza

mda...eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu el si sa-i explici ca din moment ce inima deja iti dicteaza altceva nu poti continua cu el pt ca s-ar intampla la fel....si atunci suferinta ar fi si mai mare...il doare....normal ca-l doare....dar ar ...

Re: Re: Re: Re: Sansa de a te impaca cu ea?

din 30 iul 2004 04:21 de Teo

si eu stiu despre ce e vorba, am trait asa ceva, stiu ce inseamna sa crezi ca nu poti sa traiesti fara o persoana pe care o iubesti, dar o urasti in acelasi timp. Crede-ma, ti-a facut un bine parasindu-te, poate o sa vezi asta mai tarziu. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 30 iul 2004 04:00 de Teo

Sunt impotriva avortului in cazul meu - adica nu as putea face asa ceva, si nici nu as avea de ce , pt ca bebe-ul meu ar avea un tata iubitor si n-ar duce-o rau nici din pdv material. Dar, in general, consider ca o femeie stie cel mai bine ce are ...

Re: Re: Re: s-o fac sa no fac?

din 30 iul 2004 03:43 de Teo

Nu sariti pe Alinutzza... daca cititi cu mai multa atentie postul initial, o sa vedeti ca "sa-i dau verde" = "sa-i dau papucii" :) , ceea ce e chiar un sfat foarte bun :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu

din 30 iul 2004 00:25 de claudiudr

haide exotic ...da-mi si mie id-ul tau ...sau daca e intra si punema la frends ====> claudiudr

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum fa

din 29 iul 2004 21:56 de dualis

Era vorba de acea fata si de restul care ii seamana in privinta inimii defectuoase si a talentelor de manipulare a naivilor (precum ursu, eu, claudiu...) naivi care sunt in stare, datorita dragostei pe care o poarta, sa gaseasca scuze la orice ...

Re: Re:

din 29 iul 2004 21:33 de dualis

"Pentru porci, totul este porc !" :( Imi pare nespus de rau pentru tine.. stiu, stiu, nu ai nevoie.. dar tu nu intelegi.. nu intelegi parerea mea de rau.. tu razi.. Tot ce pot face e sa am grija macar de acel "man in the ...

Re: Re:

din 29 iul 2004 16:34 de ExoticDream

Ca Dumnezeu exista sau nu, ca credem in el sau nu, totusi in tine se naste o viata si oricum ai intoarce-o tot se cheama ca o ucizi. Ca sa nu ajungi sa iei o asemenea decizie, sa te gandesti la casatorie la o varsta nepotrivita, sa ai cosmare cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum fac o fata

din 29 iul 2004 16:23 de ExoticDream

Cu placere! Da, am id pe Yahoo, dar daca iti imaginezi ca motivul pt care indraznesc sa dau sfaturi pe aici atunci cand e vorba de probleme de natura sentimentala este unul de natura financiara, mai bine considera ca nu am nici un fel de id! As ...

Re: Am si eu o nelamurire sunt incepator

din 29 iul 2004 15:51 de FireSoul

Da, exista cele 3-4 zile safe inainte shi dupa menstruatie shi nu e pericol de a ramane insrcinata, dar daca ea sufera de dereglari hormonale pot avea loc "accidente"

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum fac o fata sa

din 29 iul 2004 15:48 de claudiudr

MS pt sfaturi exotic...dar u ai id pe yahoo ?? da u ajuti oameni ca vrei sau ca te plateste cineva ?sau o faci din ambele motive ?

Re:

din 29 iul 2004 15:35 de FireSoul

Textul de mai sus reprezinta un mod de a convinge femeia sa nu ami faca avort. Ceea ce scris mai sus nu se aplica tuturor shi nu este general valabil. E adevarat, in unele cazuri se poate intampla "otravirea sangelui" shi alte alea, dar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 29 iul 2004 12:52 de ExoticDream

Daca nu tine cont de ceea ce gandesti tu, inseamna ca nu te iubeste si atunci chiar ca nu vad de ce ati avea un copil impreuna! Mi se pare grav ca doi oameni care au ajuns sa faca dragoste sa nu se cunoasca suficient de bine si sa nu se respecte ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum fac o fata sa il u

din 29 iul 2004 12:48 de ExoticDream

Mie mi se pare ca este o fata usor imatura careia ii cam place sa invarteasca baietii pe degete (no offense!). Tu, indiscutabil, o iubesti, te tii dupa ea de ceva vreme, ea stie asta si profita. De cand "o bati la cap" cu sentimentele ...

Re: Re: Re: Re:

din 29 iul 2004 12:29 de ExoticDream

Chiar daca suna poate cam invechit in mileniul 3, si eu sunt impotriva avortului, in primul rand din punct de vedere psihic (pana la urma lasi sa fie ucisa o fiinta care este sange din sangele tau si nu esti Dumnezeu sa ai drept de viata si de ...

Re: Am si eu o nelamurire sunt incepator

din 29 iul 2004 11:22 de Cynthia

da...ai grija ca e posibil sa ramana insarcinata daca dupa 3-4 minute de la ejaculare o penetrezi iar...vorbiti si voi si vezi daca ea ar fi de acord sa ia niste anticonceptionale(care au numai efecte pozitive dupa parerea mea si te scapa si de ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3269 din 3731
«   1 ... 3266   3267   3268   3269   3270   3271   3272 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare