Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: poti sa ramai insarcinata pe stop din 29 iul 2004 11:10 de Cynthia
DA.E o probabilitate f mica dar e posibil
Re: poti sa ramai insarcinata pe stop din 29 iul 2004 01:22 de lkjoljkjkljl
Re: Mai am vreo sansa de a ma impaca cu fosta prie din 29 iul 2004 01:19 de claudiudr
NU sunt eu expert in asta dar eu zic ca s-a cam intors roata...adik cel putin comportamentul ...da nu ma baga in seama pe mine ...ci pe expert aia ...
Re: Re: Re: Re: din 29 iul 2004 00:02 de dualis
Dupa mine e crima.
Ele decid, intr-adevar, insa nu au dreptul asta. Sa nu mai faca dragoste daca le este frica de minunatia numita copilas.
Daca partenera mea ar decide sa avorteze, mi-as lua traista si as pleca in lume.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum fac o din 28 iul 2004 23:51 de ursu
Uite ce am inteles eu cu sansa asta : ca daca o fata sufera si vrea sa fie izolata , atunci tu iti spulberi singur sansa daca insisti prea mult . Dar daca a zis-o doar sa se afle in treaba atunci e alta poveste . Nici eu nu sunt de acord cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum fac o fata sa din 28 iul 2004 22:39 de ursu
Unele fete poate au inima ranita si nu pot incepe momentan o noua relatie .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum fac o fata sa il u din 28 iul 2004 22:35 de ursu
De iubit suntem convinsi ca o iubesti . Dupa parerea mea problema este ca nu ai incredere in ea si in relatia voastra . Astfel nu se poate justifica gelozia asta . Este normal ca primul instinct al tau cand ea vorbeste cu un baiat sa fie unul de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum fac o fata sa il u din 28 iul 2004 21:35 de dualis
Il lasa pe "ala" si click pe buton se face iubita ta, ce grozavie...
Da, daca doua-trei luni nu inseamna repede, si tu te multumesti cu atat, atunci.. tot inainte.
Ai tu grija ? Din pacate n-ai cum, puterea ta (dragostea) nu are ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum fac o fata sa il uite din 28 iul 2004 21:00 de claudiudr
Nu stiu daca e vreo reteta anume la mijloc...si nici nu am de unde sa va zic una ...eu am avut grija sa fiu langa ea cand avea nevoie de cineva , stie ca o iubesc ...ca o iubesc enorm , m-am tinut de ea ...ca la inceput mi-a spus ca daca astept ...
din 28 iul 2004 20:54 de dualis
- leziunea colului uterin, perforatia uterului, hemoragii, lezarea intestinelor sau a altor organe abdominale, inflamatia uterului,a trompelor, a pelvisului si a întregii cavitãti abdominale, starea septicã (otrãvirea ...
Re: Re: Re: Re: Sansa de a te impaca cu ea? din 28 iul 2004 19:37 de sadsoul
Intr-un fel ai dreptate dar ce ai spus tu se poate aplica la ea . In momentul asta ea simte exact ce ai spus tu .
Re: Re: din 28 iul 2004 16:19 de dualis
:x:x:x:x:x:x:x:(:(
Re: din 28 iul 2004 16:11 de FireSoul
Urmarile depind de medicul care face "operatia". Daca nimeresti la un medic bun, nu apar infectii, nu raman resturi shi nu esti in pericolul de a nu mai avea copii. Daca vrei sa te duci unde e mai ieftin, gandeste-te bine la consecinte. ...
Re: Re: din 28 iul 2004 15:55 de iuliana
Si eu m-am gandit tot la o dereglare. daca ar fi sarcina ma gandesc ca ar trebiu sa am niste simtome. bine ca nu este neaparat dar totusi....
Dereglari de 4/8 zile am mai avut dar acum este vorba de 1 luna....
pupici IULI
Re: Re: Re: Re: este important SEX-ul? din 28 iul 2004 14:02 de ExoticDream
Relatiile bazate pe orice altceva in afara de dragoste sunt niste pseudo-relatii, dar nenorocirea este ca, in general, acestea "rezista" mult mai bine la trecerea timpului (evident in conditiile in care datele problemei - adica ...
Re: Re: Re: este important SEX-ul? din 28 iul 2004 13:55 de ursu
Pararea mea este ca reltiile care nu sunt bazate pe dragoste/prietenie , nu au un happy-ending . Daca este o relatie bazata pe cine stie ce interese financiare , e normal ca dupa ce s-au epuizat fondurie sa se ajunga la neintalegeri si ura . In ...
Re: din 28 iul 2004 13:32 de ExoticDream
Sa inteleg ca ai facut sex cu un alt baiat, iar prietenul tau care te iubeste a aflat si este distrus? Daca ai facut asta (si spui ca tu ai vrut, nu te-a fortat nimeni), mi-e teama ca nu-l iubesti prea tare pe prietenul tau. Ma intreb daca pt cel ...
Re: Re: este important SEX-ul? din 28 iul 2004 13:17 de ExoticDream
Daca e doar placere carnala, atunci e sex. Daca e placere daruita reciproc de 2 oameni care se iubesc, atunci se cheama "a face dragoste". Intr-un cuplu in varianta a doua, comuniunea fizica vine ca o completare a comuniunii sufletesti, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cum fac o fata sa il uite pe c din 28 iul 2004 12:41 de ExoticDream
Daca te rog frumos, ne zici cum ai reusit? Erai tare nesigur acum vreo 2 luni! Vrem reteta!!! Si ai dreptate, distanta nu conteaza daca exista iubire impartasita, e greu, dar merita!:love:
Re: din 27 iul 2004 23:01 de Alinutzzza
ai doar o dereglare a menstrei. nu-ti fa griji. eu ma confrunt cu asta de cand mi-a venit prima data.....acum................4 ani?!
Pagina 3270 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
9 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |