Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: poti sa ramai insarcinata pe stop

din 29 iul 2004 11:10 de Cynthia

DA.E o probabilitate f mica dar e posibil

Re: poti sa ramai insarcinata pe stop

din 29 iul 2004 01:22 de lkjoljkjkljl

Re: Mai am vreo sansa de a ma impaca cu fosta prie

din 29 iul 2004 01:19 de claudiudr

NU sunt eu expert in asta dar eu zic ca s-a cam intors roata...adik cel putin comportamentul ...da nu ma baga in seama pe mine ...ci pe expert aia ...

Re: Re: Re: Re:

din 29 iul 2004 00:02 de dualis

Dupa mine e crima. Ele decid, intr-adevar, insa nu au dreptul asta. Sa nu mai faca dragoste daca le este frica de minunatia numita copilas. Daca partenera mea ar decide sa avorteze, mi-as lua traista si as pleca in lume.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum fac o

din 28 iul 2004 23:51 de ursu

Uite ce am inteles eu cu sansa asta : ca daca o fata sufera si vrea sa fie izolata , atunci tu iti spulberi singur sansa daca insisti prea mult . Dar daca a zis-o doar sa se afle in treaba atunci e alta poveste . Nici eu nu sunt de acord cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum fac o fata sa

din 28 iul 2004 22:39 de ursu

Unele fete poate au inima ranita si nu pot incepe momentan o noua relatie .

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum fac o fata sa il u

din 28 iul 2004 22:35 de ursu

De iubit suntem convinsi ca o iubesti . Dupa parerea mea problema este ca nu ai incredere in ea si in relatia voastra . Astfel nu se poate justifica gelozia asta . Este normal ca primul instinct al tau cand ea vorbeste cu un baiat sa fie unul de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum fac o fata sa il u

din 28 iul 2004 21:35 de dualis

Il lasa pe "ala" si click pe buton se face iubita ta, ce grozavie... Da, daca doua-trei luni nu inseamna repede, si tu te multumesti cu atat, atunci.. tot inainte. Ai tu grija ? Din pacate n-ai cum, puterea ta (dragostea) nu are ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum fac o fata sa il uite

din 28 iul 2004 21:00 de claudiudr

Nu stiu daca e vreo reteta anume la mijloc...si nici nu am de unde sa va zic una ...eu am avut grija sa fiu langa ea cand avea nevoie de cineva , stie ca o iubesc ...ca o iubesc enorm , m-am tinut de ea ...ca la inceput mi-a spus ca daca astept ...

din 28 iul 2004 20:54 de dualis

- leziunea colului uterin, perforatia uterului, hemoragii, lezarea intestinelor sau a altor organe abdominale, inflamatia uterului,a trompelor, a pelvisului si a întregii cavitãti abdominale, starea septicã (otrãvirea ...

Re: Re: Re: Re: Sansa de a te impaca cu ea?

din 28 iul 2004 19:37 de sadsoul

Intr-un fel ai dreptate dar ce ai spus tu se poate aplica la ea . In momentul asta ea simte exact ce ai spus tu .

Re: Re:

din 28 iul 2004 16:19 de dualis

:x:x:x:x:x:x:x:(:(

Re:

din 28 iul 2004 16:11 de FireSoul

Urmarile depind de medicul care face "operatia". Daca nimeresti la un medic bun, nu apar infectii, nu raman resturi shi nu esti in pericolul de a nu mai avea copii. Daca vrei sa te duci unde e mai ieftin, gandeste-te bine la consecinte. ...

Re: Re:

din 28 iul 2004 15:55 de iuliana

Si eu m-am gandit tot la o dereglare. daca ar fi sarcina ma gandesc ca ar trebiu sa am niste simtome. bine ca nu este neaparat dar totusi.... Dereglari de 4/8 zile am mai avut dar acum este vorba de 1 luna.... pupici IULI

Re: Re: Re: Re: este important SEX-ul?

din 28 iul 2004 14:02 de ExoticDream

Relatiile bazate pe orice altceva in afara de dragoste sunt niste pseudo-relatii, dar nenorocirea este ca, in general, acestea "rezista" mult mai bine la trecerea timpului (evident in conditiile in care datele problemei - adica ...

Re: Re: Re: este important SEX-ul?

din 28 iul 2004 13:55 de ursu

Pararea mea este ca reltiile care nu sunt bazate pe dragoste/prietenie , nu au un happy-ending . Daca este o relatie bazata pe cine stie ce interese financiare , e normal ca dupa ce s-au epuizat fondurie sa se ajunga la neintalegeri si ura . In ...

Re:

din 28 iul 2004 13:32 de ExoticDream

Sa inteleg ca ai facut sex cu un alt baiat, iar prietenul tau care te iubeste a aflat si este distrus? Daca ai facut asta (si spui ca tu ai vrut, nu te-a fortat nimeni), mi-e teama ca nu-l iubesti prea tare pe prietenul tau. Ma intreb daca pt cel ...

Re: Re: este important SEX-ul?

din 28 iul 2004 13:17 de ExoticDream

Daca e doar placere carnala, atunci e sex. Daca e placere daruita reciproc de 2 oameni care se iubesc, atunci se cheama "a face dragoste". Intr-un cuplu in varianta a doua, comuniunea fizica vine ca o completare a comuniunii sufletesti, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cum fac o fata sa il uite pe c

din 28 iul 2004 12:41 de ExoticDream

Daca te rog frumos, ne zici cum ai reusit? Erai tare nesigur acum vreo 2 luni! Vrem reteta!!! Si ai dreptate, distanta nu conteaza daca exista iubire impartasita, e greu, dar merita!:love:

Re:

din 27 iul 2004 23:01 de Alinutzzza

ai doar o dereglare a menstrei. nu-ti fa griji. eu ma confrunt cu asta de cand mi-a venit prima data.....acum................4 ani?!

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3270 din 3731
«   1 ... 3267   3268   3269   3270   3271   3272   3273 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare