Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: din 30 iul 2004 15:22 de Alinutzzza
mersi pt post...deja s-a terminat tot/..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 iul 2004 15:21 de dualis
Al tau, al tau. :):)
Asa cum noi am vazut saitul tau, tot asa cred ca poti face si tu rost de id-ul ei. :):):)
Vorba ta, daca nu esti cuminte iti da ignore, desi nu stiu daca-l poti duce. :)
Re: Re: din 30 iul 2004 15:17 de Alinutzzza
ESTI BOLNAVA,FEMEIE! ia-ti si tu cateva zile de vacanta ca ai inceput sa ai o obsesie cu posturile tale permanent critice si veninoase. Chiar sunt asa, nu cred ca iti mai dai seama la atatea raspunsuri. Unde puii mei am scris eu ca m-am culcat cu ...
Re: Re: este important SEX-ul? din 30 iul 2004 15:15 de dualis
Daaaa, cred ca as fi tare fericit cu o prietena sincera care mi-ar spune ca ieri a avut o relatie de o noapte, unde singurul lucru important a fost sexul, si ca nu inseamna nimic, de fapt nu a fost nici macar o scapare/greseala, pt. ca nu a fost ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 iul 2004 15:04 de claudiudr
HAide exotic ...da-mi si mie id-ul tau ca imi va fi mai usor sa vorbim pe yahoo messenger...si sa stii ca eu voi vizita in continuare site-ul asta ...ca e super ... hai da-mil ...ca daca o sa crezi ca nu sunt de treaba (eu zic ca sunt :( ) ma dai ...
Re: Re: Cum sa-i spun ca nu stiu sa sarut? din 30 iul 2004 14:36 de dualis
:lol::lol: Ai iesit cu brio din TOATE experientele, tztztz :) da' macar pana la urma ai "invatat" ? :x
"La ei ar fi mai grav" ?! :lol::lol::lol:
Poti sa-i spui cuiva ca nu ai mai sarutat pe nimeni (si ce-i cu asta ?), ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 iul 2004 13:34 de ExoticDream
Ti-am studiat site-ul...esti baietel umblat prin lume...poze mai recente nu ai? (Te-ai schimbat mult in ultimii 3 ani?) Glumesc, nu te supara, ma jucam cu margareta aia, stii tu, "dau id-ul, nu il dau..." si m-am gandit intai sa te ...
Re: Re: Cum sa-i spun ca nu stiu sa sarut? din 30 iul 2004 13:05 de ExoticDream
A trecut mai bine de un an de cand fata nu stia sa sarute! Nu credeti ca intre timp a invatat ea cumva? Avea, intr-adevar, o problema existentiala......of!!!:p
Re: s-o fac sa no fac? din 30 iul 2004 12:52 de ExoticDream
Nu stiu pana la urma ce inseamna "sa-i dai verde", oricum eu te-as sfatui sa nu cedezi unui santaj sentimental, exista sansa ca relatia sa continue si totul sa fie OK, dar exista si riscul (mare!) sa fii doar folosita! Esti pregatita ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 iul 2004 12:24 de ExoticDream
:ninja:Ii urasc pe ticalosii care iti invaluie sufletul intr-o "dragoste" inselatoare, se folosesc de el cum si cat au chef, apoi dispar! Din pacate, nu exista o pedeapsa pt ei... as fi zis ca doar daca li s-ar intampla si lor acelasi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 iul 2004 12:08 de ExoticDream
Bine ar fi sa putem "programa" sentimentele sa vina numai atunci cand am "decis" ca cel de langa noi merita! Din pacate, dragostea nu ne intreaba, ea ne patrunde in suflet aproape fara sa ne dam seama si acest mister, intr-un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 iul 2004 11:58 de ExoticDream
Sa ti-l dau, sa nu ti-l dau....?!? :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 iul 2004 11:35 de dualis
Daca era dragoste la prima vedere nu mai erau acuzatiile in legatura cu tehnicile sofisticate de manipulare. :) Pentru cei care se indragostesc la prima vedere si apoi sufera, nu se aplica "legea" celui care se indragosteste in urma ...
Re: Re: s-o fac sa no fac? din 30 iul 2004 11:13 de dualis
E posibil ca versiunea lui sa fie : "pai.. i-am sugerat si eu ca as vrea sa facem dragoste .. ca o doresc mult si.. s-a suparat, s-a simtit santajata.. si a scris repede la seXpert.. o astept, nu-i problema, nu stiu de unde i-a venit ei ca ...
Re: Re: Re: Re: s-o fac sa no fac? din 30 iul 2004 10:56 de dualis
Asa e, insa sunt aproape sigur ca Alinutzza nu a fost nici ea atenta, deci a vrut sa spuna exact ce s-a inteles. Asa ca sariti pe ea in continuare. :) :)
Re: Mai am vreo sansa de a ma impaca cu fosta prie din 30 iul 2004 10:38 de fetitza
cred ca saraca a suferit cam mult....te-a iertat de 2 ori ca ai inselat-o...su dupa ce te-ai apucat de treba cu pozele nud...ea isi imagina ca o mai inseli...normal...si sti de ce?...pt ca nu ai mai reusit sa-i castigi increderea....ca nu ai mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 iul 2004 10:34 de dualis
:lol::lol::lol:
Re: s-o fac sa no fac? din 30 iul 2004 10:28 de fetitza
sa nu o faci....pt ca nu merita....daca chiar te-ar iubi sau ai conta pt el ar fi dipus sa astepte pana ai vrea si u...mai bina ramai cu amintirea lui decat sa ramai si cu amintirea de "first time" naspa...eu cred ca ar trebui sa ...
Re: din 30 iul 2004 10:23 de fetitza
cred ca mai amri urmari vei avea daca nu faci... depinde de clinica unde ti-l faci...si de medic...as zice sa cauti o clinica particulara...vei avea urmari psihice asta daca iti va parea rau de ceeea ce ai facut...si cel mai important vei trage o ...
Re: Cum sa-i spun ca nu stiu sa sarut? din 30 iul 2004 10:16 de fetitza
si cand dansezi cu un baiat il lasi pe el sa conduca,nu?...de ce nu ai face la fel si cu iubitul tau la sarutat?....eu nu am zis la nimeni ca nu stiu sa sarut si pt aia am iesit cu brio din toate experientele...de fiecare data m-am lasat dupa ...
Pagina 3268 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
53 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |