Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa de a te impaca c

din 31 iul 2004 11:13 de dualis

Ei da, cel mai mult imi place viata si simt ca traiesc cand am SANSA sa vad si lucrurile rele. :) :lol:

Re: Re: Re: Re: Cum sa-i spun ca nu stiu sa sarut?

din 31 iul 2004 11:02 de dualis

Da, da, daaaa :) Vrei sa fii sotia mea ? :lol::lol: "Normal", normaaaaal ca la baieti e mai grav, pai ce s-ar face daca "ar cadea peste o persoana care nu stie.." :lol: Cel mai mult imi place cand cineva STIE ce e normal. ...

Re: Re: Re: Re: este important SEX-ul?

din 31 iul 2004 10:56 de dualis

Ahaaaaa, acum am inteles :lol: multumesc, sa mai scrii, e f. interesant. :)

Re: Re: Re: este important SEX-ul?

din 31 iul 2004 09:16 de fetitza

daca prietena ta ar fi o fata-fluturas cred ca ai fi fericit sa-ti zica...desi nu cred ca ar avea ocazia a doua zi dimineata...eu vbeam de o relatie serioasa...in care va implicati amandoi...acolo sinceritatea este totul....in relatiile de durata ...

Re: Re: Re: Cum sa-i spun ca nu stiu sa sarut?

din 31 iul 2004 09:09 de fetitza

am invatat ca sarutul care conteaza cu adevarat este cel din dragoste...ca e o diferenta cat de la cer la pamant intre un sarut dat unei pers oarecare si unul dat unei pers care te iubeste si pe care o iubesti...dai un sarut oarecare si te ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa de a te impaca cu ea

din 31 iul 2004 08:46 de fetitza

se spune ca primele 6 saptamani is vitale....daca reusesti sa treci peste acestea 6 e ok...iesi in oras, distreaza-te si ai sa vez ca viata cu ea nu era atat de roz...ca viata poate fi frumoasa poate chiar mai frumoasa si fara ...

Re: Re: Re: Re: Re:

din 30 iul 2004 23:37 de ExoticDream

Stai linistita ca am simtit iubirea adevarata si tocmai de-aia ceea ce vad incoace si incolo mi se pare trist...., nu urc pe esafod pe nimeni, fiecare e liber s atraiasca dupa cum ii dicteaza constiinta! Daca tu spui ca ai simtit in inima ta sa ...

Re: Re: Re:

din 30 iul 2004 23:31 de ExoticDream

Mai usor cu apelativele, OK? (Nici nu mi s e potrivesc!) Daca ai fi citit cu oarecare atentie posturile mele din acest thread, ai fi observat ca primul lucru pe care l-am facut a fost sa te intreb ce inseamna ca ai gustat din fructul pasiunii! Nu ...

Re: este important SEX-ul?

din 30 iul 2004 20:14 de sabba

Marin Sorescu a spus: chiar daca "patul" e sublim, nu trebuie sa uitam ca ne petrecem atat de putin timp in el!

din 30 iul 2004 19:31 de dualis

Ti-am zis sa ma cauti pe mirc pt. ca "sistemul tau de valori" nu valoreaza nimic, altfel spus cand mi te mai adresezi, poti sa taci. :) Iar despre citate, de parca nu stiam ca scrii numai aiureli si nu intelegi mai nimic, cand vei ...

Re: Re: Re: Re: este important SEX-ul?

din 30 iul 2004 19:18 de dualis

Eh, n-am nici o treaba, desi daca s-ar intampla nu inseamna ca mi-am dorit-o.

Re: Re:

din 30 iul 2004 19:11 de FireSoul

Daca as scrie ceea ce nu cred sau ceea ce nu stiu, ar insemna ca am luat-o pe aratura, ceea ce nu e cazul la mine. Nush daca ai observat, dar scriu DOAR ceea ce cred, ceea ce concorda cu propriul sistem de valori, spre deosebire de ...

Re:

din 30 iul 2004 19:03 de dualis

Nici tu nu crezi ce spui/scrii. Insa intr-un fel ai dreptate, daca cineva e convins ca stie sa scrie nu inseamna ca are dreptate. :) Hai du-te si tu cu Infector si cautati-ma pe mirc.

Re: Cum isi rad baietii parul pubian???

din 30 iul 2004 19:02 de ursu

Amuzant ... Eu zic sa nu il razi . Ia penseta si stii tu ce sa faci mai departe . Fir cu fir .Serios acuma , daca vrei sa te razi cat de greu poate sa fie ? Nu cred ca iti trebuie prea multa imginatie .

Re: Re: Re: Re:

din 30 iul 2004 18:57 de ursu

Nu cred ca dualis o sa ramana insarciata pentru ca este baiat . Cel putin asa scrie in profilul dansului .

din 30 iul 2004 17:41 de FireSoul

(!)You look like you need to know: (!) Daca gandirea cuiva e diferita de a ta nu e necesar shi suficient ca ea sa fie gresita.

din 30 iul 2004 17:30 de FireSoul

Ya, ya, whatever... Oricum, tine minte: USE PROTECTION because fucking without protection is BAD, BAD, BAD! P.S. Sa nu te aud ca te plangi daca ramai insarcinata!:p

Re: Cum isi rad baietii parul pubian???

din 30 iul 2004 16:04 de dualis

"Mey frate", eu cred ca tu ai muri de foame/sete daca prin absurd ai ramane singur intr-un supermarket, deoarece n-ar avea cine sa te invete "metodele" de dezambalare. Fara glume.

Re: Re: Re: Re: Re:

din 30 iul 2004 15:51 de dualis

Ca si cum daca cineva nu a ucis pe nimeni, trebuie sa inchida ochii atunci cand vede un macel, deoarece nu stie cu exactitate ce este in capul criminalului ; ca si cum daca cineva nu injura, i se interzice sa "faca pe sensibilul" cand ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 30 iul 2004 15:24 de dualis

HAide Exotic, HAideeeee :lol::lol:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3267 din 3731
«   1 ... 3264   3265   3266   3267   3268   3269   3270 ... 3731   »

loading...