Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa de a te impaca c din 31 iul 2004 11:13 de dualis
Ei da, cel mai mult imi place viata si simt ca traiesc cand am SANSA sa vad si lucrurile rele. :) :lol:
Re: Re: Re: Re: Cum sa-i spun ca nu stiu sa sarut? din 31 iul 2004 11:02 de dualis
Da, da, daaaa :) Vrei sa fii sotia mea ? :lol::lol:
"Normal", normaaaaal ca la baieti e mai grav, pai ce s-ar face daca "ar cadea peste o persoana care nu stie.." :lol: Cel mai mult imi place cand cineva STIE ce e normal. ...
Re: Re: Re: Re: este important SEX-ul? din 31 iul 2004 10:56 de dualis
Ahaaaaa, acum am inteles :lol: multumesc, sa mai scrii, e f. interesant. :)
Re: Re: Re: este important SEX-ul? din 31 iul 2004 09:16 de fetitza
daca prietena ta ar fi o fata-fluturas cred ca ai fi fericit sa-ti zica...desi nu cred ca ar avea ocazia a doua zi dimineata...eu vbeam de o relatie serioasa...in care va implicati amandoi...acolo sinceritatea este totul....in relatiile de durata ...
Re: Re: Re: Cum sa-i spun ca nu stiu sa sarut? din 31 iul 2004 09:09 de fetitza
am invatat ca sarutul care conteaza cu adevarat este cel din dragoste...ca e o diferenta cat de la cer la pamant intre un sarut dat unei pers oarecare si unul dat unei pers care te iubeste si pe care o iubesti...dai un sarut oarecare si te ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa de a te impaca cu ea din 31 iul 2004 08:46 de fetitza
se spune ca primele 6 saptamani is vitale....daca reusesti sa treci peste acestea 6 e ok...iesi in oras, distreaza-te si ai sa vez ca viata cu ea nu era atat de roz...ca viata poate fi frumoasa poate chiar mai frumoasa si fara ...
Re: Re: Re: Re: Re: din 30 iul 2004 23:37 de ExoticDream
Stai linistita ca am simtit iubirea adevarata si tocmai de-aia ceea ce vad incoace si incolo mi se pare trist...., nu urc pe esafod pe nimeni, fiecare e liber s atraiasca dupa cum ii dicteaza constiinta! Daca tu spui ca ai simtit in inima ta sa ...
Re: Re: Re: din 30 iul 2004 23:31 de ExoticDream
Mai usor cu apelativele, OK? (Nici nu mi s e potrivesc!) Daca ai fi citit cu oarecare atentie posturile mele din acest thread, ai fi observat ca primul lucru pe care l-am facut a fost sa te intreb ce inseamna ca ai gustat din fructul pasiunii! Nu ...
Re: este important SEX-ul? din 30 iul 2004 20:14 de sabba
Marin Sorescu a spus: chiar daca "patul" e sublim, nu trebuie sa uitam ca ne petrecem atat de putin timp in el!
Re: Re: Re: din 30 iul 2004 19:31 de dualis
Ti-am zis sa ma cauti pe mirc pt. ca "sistemul tau de valori" nu valoreaza nimic, altfel spus cand mi te mai adresezi, poti sa taci. :)
Iar despre citate, de parca nu stiam ca scrii numai aiureli si nu intelegi mai nimic, cand vei ...
Re: Re: Re: Re: este important SEX-ul? din 30 iul 2004 19:18 de dualis
Eh, n-am nici o treaba, desi daca s-ar intampla nu inseamna ca mi-am dorit-o.
Re: Re: din 30 iul 2004 19:11 de FireSoul
Daca as scrie ceea ce nu cred sau ceea ce nu stiu, ar insemna ca am luat-o pe aratura, ceea ce nu e cazul la mine.
Nush daca ai observat, dar scriu DOAR ceea ce cred, ceea ce concorda cu propriul sistem de valori, spre deosebire de ...
Re: din 30 iul 2004 19:03 de dualis
Nici tu nu crezi ce spui/scrii.
Insa intr-un fel ai dreptate, daca cineva e convins ca stie sa scrie nu inseamna ca are dreptate. :)
Hai du-te si tu cu Infector si cautati-ma pe mirc.
Re: Cum isi rad baietii parul pubian??? din 30 iul 2004 19:02 de ursu
Amuzant ... Eu zic sa nu il razi . Ia penseta si stii tu ce sa faci mai departe . Fir cu fir .Serios acuma , daca vrei sa te razi cat de greu poate sa fie ? Nu cred ca iti trebuie prea multa imginatie .
Re: Re: Re: Re: din 30 iul 2004 18:57 de ursu
Nu cred ca dualis o sa ramana insarciata pentru ca este baiat . Cel putin asa scrie in profilul dansului .
din 30 iul 2004 17:41 de FireSoul
(!)You look like you need to know:
(!) Daca gandirea cuiva e diferita de a ta nu e necesar shi suficient ca ea sa fie gresita.
Re: Re: Re: din 30 iul 2004 17:30 de FireSoul
Ya, ya, whatever... Oricum, tine minte: USE PROTECTION because fucking without protection is BAD, BAD, BAD!
P.S. Sa nu te aud ca te plangi daca ramai insarcinata!:p
Re: Cum isi rad baietii parul pubian??? din 30 iul 2004 16:04 de dualis
"Mey frate", eu cred ca tu ai muri de foame/sete daca prin absurd ai ramane singur intr-un supermarket, deoarece n-ar avea cine sa te invete "metodele" de dezambalare.
Fara glume.
Re: Re: Re: Re: Re: din 30 iul 2004 15:51 de dualis
Ca si cum daca cineva nu a ucis pe nimeni, trebuie sa inchida ochii atunci cand vede un macel, deoarece nu stie cu exactitate ce este in capul criminalului ; ca si cum daca cineva nu injura, i se interzice sa "faca pe sensibilul" cand ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 iul 2004 15:24 de dualis
HAide Exotic, HAideeeee :lol::lol:
Pagina 3267 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
53 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |