Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: este important SEX-ul? din 27 iul 2004 12:22 de ExoticDream
Printr-o relatie stabila inteleg o legatura de durata intre 2 persoane care se iubesc. Atunci cand 2 oameni se iubesc cu adevarat, se simt unul in fiinta celuilalt, contopiti intr-una si aceeasi fiinta atat in pat, cat si in afara lui. Mi-au ...
Re: Re: Re: Re: Re: rh negativ din 27 iul 2004 11:56 de ExoticDream
Sa ne zici daca esti viitoare mamica!:) Sper ca nu te sperie o eventuala incompatibilitate de Rh, la mine in familie au fost cazuri si la prima sarcina totul a fost OK, dupa nastere s-a administrat imunoglobulina aia (in maternitate), a doua ...
Re: Re: Re: Re: Re: Mai am vreo sansa de a ma impa din 27 iul 2004 09:45 de sadsoul
Iuliana parca ar vorbi ea la ce aia scris acolo :) . Ai spus exact ce mi-a spus si ea inainte sa plecam la munte , problema este ca dupa ce ne-am intors parca nu a mai vrut acest lucru . Nu mi-a spus-o direct dar mi-a dat de inteles. Cum am mai ...
Re: Sansa de a te impaca cu ea? din 27 iul 2004 09:37 de sadsoul
Ai cat de multa dreptate poate avea cineva "din afara" am mai incercat astfel de abordari dar dupa cum am mai spus este genul de persoana care nu va accepta si nu va recunoaste ce simte pt mine decat in momentul in care ii va trece ...
salut din 26 iul 2004 21:57 de Cristi
da eu stiu catteva metode, daca te intereseaza scrie-mi un email pe bkcristi2000@yahoo.com
:):)
Re: Re: s-o fac sa no fac? din 26 iul 2004 20:55 de inuendo
poate nu mai are rabdare...rabdarea baietilor e cam mica cand e vorba de sex...el a rezistat destul..faza mai naspa e ca s-ar putea sa nu iti placa daca o faci doar pentru el..pentru e fete e mai usor fara sex...bafta..apropo....si am facut ca ...
Re: Re: Cum fac o fata sa il uite pe cel care il i din 26 iul 2004 16:52 de claudiudr
In primul rand multumesc... si asta voi obtine in septembrie...chiar daca incepe apoi scoala pe 12 eu merg acolo macar 4 zile :P ...a mai avut unu inafara de ala ...si pe asta il lasa si se face iubita mea :P :heart:
Re: Re: Re: Re: este important SEX-ul? din 26 iul 2004 16:28 de iuli
Nu stiu ce intelegeti voi printr-o relatie stabila. Si ma repert, nu stiu cat conteaza pt voi sex-ul,dar pt unele presoane este foarte important si se poate spune ca 90% este ok. Nu este vorba ca stai toata ziua in pat, ci de ceea ce simti, ...
Sansa de a te impaca cu ea? din 26 iul 2004 15:49 de ExoticDream
Relatia voastra, asa lunga cum este, a cunoscut cam multe momente delicate: despartiri, impacari, palme, injuraturi, infidelitati... Se prea poate ca iubirea voastra sa fie pur si simplu una serioasa, dar extrem de nabadaioasa, insa la fel de bine se ...
Re: Re: Re: Re: Mai am vreo sansa de a ma impaca c din 26 iul 2004 13:09 de iuliana
Ce pot sa iti spun ... Toate fetele sunt diferite . Tu dupa 8 ani o cunosti cel mai bine . Trebuie sa aiba o coarda sensibila pe undeva . Asa ca inarmeaza-te cu nervi de otel , multa , multa rabdare si profita de faptul ca o cunosti atat de bine ...
Re: Re: Re: Re: Re: rh negativ din 26 iul 2004 13:01 de ExoticDream
Trebuie sa-si faca si sotul tau analiza de Rh!!!
Re: Re: Re: Re: rh negativ din 26 iul 2004 12:42 de iuliana
iti multumesc frumos pentru informatii chiar imi sunt de ajutor. Miercuri cred ca o sa ma duc la un alt control pt ca nu am mai avut menstra din iunie si am facut si 3 teste care sunt negative. Oricum daca testele mint (cu toate ca 90% sunt ...
Re: Re: Re: Problema problematica din 26 iul 2004 12:36 de ExoticDream
Daca omu' s-a plictisit, asa cum extrem de plastic te-ai exprimat comparandu-l pe neastamparatul june de 20 de primaveri cu o albinuta, si doreste sa "intepe" o alta femela (ce-i drept dotata cu toate calitatile unei acuplari perfecte ...
Re: Re: Re: Problema problematica din 26 iul 2004 12:24 de ursu
Depinde cum vezi lucrurile . Pentru unii fericirea inseamna multe partenere iar pentru altii una si buna . Daca el vrea sa faca sex cu alta foarte frumos , treaba lui . Dar sa nu ii marginalizam pe oamenii din a doua categorie .
Re: Re: Problema problematica din 26 iul 2004 12:15 de penetru
o tentativa de infidelitate? xoticdream,du-te si impusca-te,te rugam frumos.daca omu s-a plictisit si vrea sa intepe si altceva care e problema? Vom fi batrani si ne vom aminti cu regret de toate ocaziile ratate,fidelitatea e o prostie.
Re: Re: Re: Cand te vindeci de iubire? din 26 iul 2004 11:52 de ExoticDream
Nu-l poti uita cat ai bate din palme pe omul pe care l-ai iubit, care a fost parte din fiinta ta atata vreme, caruia i-ai daruit sufletul si poate si trupul tau, omul cu care ai impartit si bune, si rele, omul pt care ti-ai fi dat si viata! Doar ...
Re: s-o fac sa no fac? din 26 iul 2004 11:32 de ExoticDream
Nu-i dai nici un verde!
:ninja: Poate cartonas rosu daca insista! Eu as fi fata cumsecade si i-as da deocamdata cartonas galben pt ca zici ca e la prima abatere plus ca il si iubesti. Incearca sa vezi in ce ape se scalda...te iubeste, nu te ...
Re: Re: Re: este important SEX-ul? din 26 iul 2004 11:16 de FireSoul
Shi uite asa telenovelele formeaza cultura la romani! Ma intreb cat va dura pana cand telenoveaua cu maneaua vor deveni simbol national :D:D:D
Re: din 26 iul 2004 11:05 de ExoticDream
Sportul (nu neaparat extrem) e un consumator de energie..., dar nu cred ca poate fi considerat un substitut pt sex, merge pt perioadele in care ai timp si n-ai ce face cu el. Sentimentul de iubire nu poate fi insa comparat cu nimic.... chiar daca ...
Re: Problema problematica din 26 iul 2004 10:52 de ExoticDream
Problema problematica mi se pare mie a fi una de natura psihologica: daca ai o prietena cu care esti impreuna de 3 ani si totul merge bine si dpdv sexual, ce Dumnezeu cauti cu alta femeie, indiferent cat de sexy si feminina ar fi ea???(?) Poate ...
Pagina 3272 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
9 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |