Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: este important SEX-ul?

din 22 iul 2004 12:40 de unu

este foarte important intr-o relatie, daca nu va potriviti la pat, nu prea se poate face mare lucru, chiar daca in viata de zi cu zi va impacati perfect, sexul intr-o relatie are o pondere de 70 % .

Re: BLIND DATES

din 22 iul 2004 12:05 de ursu

Pentru mine blind date-ul este ca o prima intalnire , absolut normala , numai ca se sare peste faza aia de agatat . Daca te intereseaza mai mult caracterul celui din fata ta , atunci iti trebuie vreo 3-4 intalniri ca sa il/o cunosti (chiar daca ...

Re: Re: BLIND DATES

din 21 iul 2004 23:35 de roxana

mie una nu-mi plac intalnirile de genu' asta,am participat si eu la cateva si rar am intalnit pe cineva kr sa-mi placa......nu k sunt eu prea pretentioasa da' mereu ma trezeam cu cate vreun nashparliu......si celelalte planuite de cate o ...

Re: Re: Cand te vindeci de iubire?

din 21 iul 2004 22:59 de Amalia

este foarte greu daca nu chiar imposibil sa il uiti sau sa nu-l mai iubesti. Tot ce trebuie sa faci este sa incerci sa traiesti cu aceasta durere in suflet pentru ca altfel iti va fi din ce in ce mai greu sa-ti refaci viata.]

din 21 iul 2004 22:48 de DarkAngel

hmm daca vrei ceva de durata nu este o idee buna sa mergi la o intalnire din asta... daca vrei ceva numai de o noapte merge dar nici atunci nu iti recomand sa o faci ca nu ai de unde sa sti pe cine intalnesti si ce are in cap.. ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 21 iul 2004 21:41 de ursu

Tu ai zis ca o sa fiu fericit alaturi de o astfel de fata , asa ca o sa imi asum riscul . Totul sau nimic . Sau o sa fiu cel mai fericit om din lume , sau ... asta e ! Nu i-am propus inca dar sper sa ma acepte chiar cu ca amic . Cat despre ce ...

din 21 iul 2004 18:19 de dualis

Asta-i dolarul greu ? :) Aleg si eu dragostea, mai am voie ? :)

Re: Re: Re: Re: Re: fosta relatie

din 21 iul 2004 18:13 de dualis

Eu rad doar la ideea de "dedicatie" :) la radio/tv. Eu credeam ca cei de la radio/tv inventeaza ei toate dedicatiile alea, dar se pare ca oamenii aceia chiar exista. :):)

din 21 iul 2004 17:21 de ExoticDream

Probabil doar fetele bune pun suflet in iubire si de aceea doar ele risca sa fie ranite daca nu intalnesc baiatul potrivit care sa le aprecieze sentimentele si sa fie demn de ele. Mai exista si fete bune care si-au gasit jumatatea (in general tot ...

din 21 iul 2004 17:04 de ExoticDream

Nu ai cum sa o ajuti, doar timpul poate lucra in favoarea ta. Poti sa-i fii doar amic, dar cine iti garanteaza ca atunci cand isi va reveni va deveni prietena ta? E un risc...te poti indragosti de ea pe parcurs si apoi, daca ea nu-ti poate ...

din 21 iul 2004 17:00 de ExoticDream

Cauta un thread similar pe aici, s-a mai scris pe tema asta in ultimele 2 luni...daca il gasesc, revin cu titlul lui.

Re: Re: Re: Re: For Infector

din 21 iul 2004 16:56 de ExoticDream

Un gand rebel nu-mi da pace: scrie undeva ca ai voie sa imprastii net pe bani in jurul tau la vreo 3-400 de insi? Nu suna a furt de net? Si ce afacere fac aia de la cablu daca in loc sa furnizeze net la 300 de insi cu aprox 1 mil lei/luna ii dau ...

Re: Re: Re: Re: Re: fosta relatie

din 21 iul 2004 16:48 de ExoticDream

Ai lesina de ras pt ca prietenul tau nu e manelist inrait, dar paote iubitul ei e fan Adrian The Wonder Boy & Gutza si piesa aia chiar ii merge la sufletel! Gusturile nu se discuta!;)

Re: din nou fosta...inca o intrebare

din 21 iul 2004 16:18 de FireSoul

Mda...stiu cum e..shi pe mine m-ar apuca dracii. Dar sa nu uitam : EA i-a "declarat" lui, n invers...nu crezi ca acest mic amanunt e important? In +, faptul ca ti-a aratat mesajul demonstreaza ca nu are nik de ascuns. Daca l-ai ...

daca stiti ceva..pls tell me

din 21 iul 2004 15:12 de just_me

Stiu ca s-a tot scris despre Logest si efecte secundare..si multe altele legate de sub acesta..vreau numai sa intreb daca modificarea secretiei vaginale(atat culoare cat si miros) este unul dintre efectele secundare ale administrarii acestui ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: complexele astea.... :P

din 21 iul 2004 13:33 de ExoticDream

Poate ca in locul sau de bastina fetele epilate sunt rara avis, de-asta i se pare raiul pe pamant daca mai pe la oras ii cad ochii pe fete serios despadurite! Epilarea in cazul fetelor tine in primul rand de respectul de sine, dupa cum chiar si ...

Re: Re: Re: CATRE FEMEI

din 21 iul 2004 09:41 de sabba

Da, cam asa e....cu cele care vor altceva si altceva si in final tot nemultumite sunt! Si ce daca se spuneau bancuri! Nu vezi noi o dam din bancuri in filosofie, din filosofie in mishtouri! Si ce?:D:D:D Mie niciodata nu mi-au placut liniile ...

Re: Re: CATRE FEMEI

din 21 iul 2004 00:08 de dualis

Cand se iubesc amandoi e perfect.. Cea care ar vrea (maine) un Mercedes sa fie fericita, poimaine isi va dori un Ferrari, si tot asa.. nu va fi niciodata multumita, nu va simti niciodata placerea oferita de clipa prezenta, nu va... dar.. aici ...

Re: CATRE FEMEI

din 20 iul 2004 23:53 de sabba

Si pe tine te contrazic! Si acele femei isi doresc sa fie iubite ! Daca sunt iubite isi ating mai repede scopurile! Ex: Daca ma iubesti, maine imi cumperi un Mercedes, pentru ca nu mai suport nenorocita aia de masina!:D:D:D

Re: Re: Re: Re: fosta relatie

din 20 iul 2004 22:28 de sabba

Acum nu vreau sa fiu rea, dar daca iubitul meu ar primi "in dar" o manea as lesina de ras! Si as lesina de doua ori daca l-ar impresiona!:D:D

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3275 din 3731
«   1 ... 3272   3273   3274   3275   3276   3277   3278 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare