Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: CATRE FEMEI din 20 iul 2004 22:26 de dualis
Sabba, uite aici adevarul :) nu e chiar cel cautat de Neo, dar e un truism :
Pentru a multumi si a face o femeie fericita, tot ce trebuie sa faci
este sa fii:
1. un prieten
2. un tovaras
3. un amant
4. un frate
5. o figura ...
Re: CATRE FEMEI din 20 iul 2004 21:45 de sabba
Mda, mishto!
Noroc ca doamne-doamne nu a creat toti barbatii dupa tiparul asta; altfel ma aruncam in urma trenului si pe ei inaintea lui!:D:D
Re: Re: din nou fosta...inca o intrebare din 20 iul 2004 21:40 de klara
Cineva care ar renunta la tot ce e omenesc pt a iubi pe cineva nu ar insela persoana respectiva, nu ar parasi-o pt a reveni peste luni de zile si a o cere inapoi. Stiu maneaua aceea, dar exact cum versurile din aceste cantari vor sa para extrem ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 iul 2004 17:31 de ursu
Multumesc pentru cuvintele frumoase de la sfarsit . De fapt , tot ceea ce caut este acea sansa . Timpul nu este un element esential . Sunt convins ca fata de care am vorbit merita sa astept dupa ea . Exact de ceea ce ziceai tu ma tem cel mai mult ...
Re: din nou fosta...inca o intrebare din 20 iul 2004 16:56 de Monik
Cineva care ar renunta la tot ce e omenesc pt a iubi pe cineva nu ar insela persoana respectiva, nu ar parasi-o pt a reveni peste luni de zile si a o cere inapoi. Stiu maneaua aceea, dar exact cum versurile din aceste cantari vor sa para extrem ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 iul 2004 16:40 de Monik
Din proprie experienta iti spun ca o astfel de fata are sufletul facut tandari, inima ii este incarcata de sentimente contradictorii, se zbate intre iubire sfasiata, dezamagire crunta, neincredere in tot ce pare frumos, tandru si romantic si ...
Re: Re: Re: fosta relatie din 20 iul 2004 14:08 de ExoticDream
Stiu piesa aia...Eu zic sa ai incredere in iubirea prietenului tau, de multe ori fostele iubite nu au nici o sansa sa mai impresioneze inima baiatului care le-a iubit candva, nu stiu daca o fata simte la fel, dar am observat ca un baiat care a ...
Re: Re: fosta relatie din 20 iul 2004 13:56 de fetitza
da nu pot sa fiu tare...am mai scris inca o data pe forum...l-a sunat si i-a dedicat o piesa....suna asa:"as renunta, la viata si la bine/ as renunta la tot doar pt tine/as renunta la tot ce-i omenesc / lasa-ma sa te iubesc"...ma doare ...
Re: fosta relatie din 20 iul 2004 13:47 de ExoticDream
E firesc sa te intristeze gandul ca iubitul tau a fost timp de 2 ani cu o alta femeie si acum ea incearca sa-l recastige, il iubesti si te temi ca prezenta ei in viata voastra ar putea deveni periculoasa tocmai datorita intimitatii create de anii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: complexele astea.... : din 20 iul 2004 13:42 de ursu
Mie nu imi plac sanii prea mari la o fata . Daca nu crezi treaba ta .
Si las-o mai moale cu apelativele astea ca eu nu m-am luat de tine si ti-am dat un raspuns cat se poate de decent .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 iul 2004 13:38 de ursu
Daca eu am cunoscut o astfel de fata , care tocmai a suferit o dezamagire , crezi ca este ceva ce as putea sa fac sa se simta mai bine ? Sau timpul le rezolva pe toate ?
Re: Re: Re: Re: Re: " Amintirile ma 'cHiNuieS din 20 iul 2004 13:32 de DrSexpert
Mda, probabil ca era server-ul pe care e tinut site-ul mai incarcat si dura prea mult executarea cautarilor. C'est la vie!
--------------------------
Iar incepe cearta? Nu devine usor plictisitor?
Nu prea-mi plac amenintarile astea cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fe din 20 iul 2004 13:30 de ExoticDream
Topicul era despre fete cuminti, multe dintre ele inca n-au avut parte de sex, deosebirea fata de telenovelele care prezinta fictiuni lesinate este ca aici, in viata reala, in drumul spre sexul ala exista si baieti-tigri care le sfasie sufletele ...
Re: Re: Viata pe un peron din 20 iul 2004 13:19 de ExoticDream
Daca ai avea rabdare sa citesti aceste copy-paste-uri, ti-ai da seama ca ele sunt fff la obiect, desi trebuie sa le intelegi mai intai...Ai sa razi, dar mie mi se pare interesant si instructiv sa pot citi si ceva filozofie pe un site despre ...
CATRE FEMEI din 20 iul 2004 11:44 de FireSoul
CATRE FEMEI
Aniversarile nu sunt niste teste care sa verifice daca
putem sa gasim cadoul perfect, din nou!
Cateodata nu ne gandim la voi. Impacati-va cu ideea.
Duminica = sport. Este ca luna plina sau schimbarea
anotimpurilor. Lasati-o ...
Re: Re: complexele astea.... :P din 20 iul 2004 11:30 de Putaridis
...ce-i cu posturile astea de laba trista?...fata ae o problema si raspundetii la subiect.
Inaltimea: Eu am 1,85 si imi plac fetele mignone...cel mult 1,65 (sunt mai feminine, ca sa nu mai vorbesc de manevrabilitatea in pat)
Frumusete: Sa sti ca ...
Re: complexele astea.... :P din 20 iul 2004 10:45 de sabba
Nu cred ca exista o reteta de a scapa de complexe!
Si eu am defecte, dar nu-mi aduc aminte sa fi fost complexata vreodata! De ce? Pentru ca am mintea preocupata de altceva decat sa ma uit in fiecare zi in oglinda si sa-mi spun: aaa, ce mi-ar fi ...
Re: Re: din 20 iul 2004 10:15 de sabba
Dragostea nu poate fi dominata nici de orgolii, nici de parerea celor din jur! In momentul in care iubesti faci ce simti si ce-ti dicteaza sufletul! Daca incepi sa pui in balanta diferite aspecte, daca orgoliul are ce cauta in aceasta relatie, ...
Re: Re: raspuns din 20 iul 2004 09:58 de sabba
:D:D:D:D:D:D:D:D
Dada, al treilea lant cromozoidal determina sexul copilului, al patrulea determina candidoza si al cincilea prostia din capul tau!:D:D:D
Re: Re: Re: fosta relatie din 19 iul 2004 21:26 de sabba
Gresit!
Este normal sa-ti faci ganduri! Ar fi anormal sa nu-ti faci si sa nu te intereseze, insa nu lasa acele ganduri sa te copleseasca!
Daca ai certitudinea ca te iubeste, daca simti ca te iubeste, iubeste-l cu tot sufletul si nu lasa pe ...
Pagina 3276 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
10 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |