Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: complexele astea.... :P din 16 iul 2004 18:40 de nemesis
Pai... daca se uita pe strada dupa altele e un magar, adica un jeg uman!
De complexe scapi atunci cand cel de langa tine te face sa te simti unica, iubita; si atunci vei inceta sa faci comparatii de genul inaltime, sani, etc
Nu poti fi mai mult ...
Re: Fetele cuminti : chiar exista ? din 16 iul 2004 18:27 de crys
mda...pot sa spun ca si eu fac parte din categoria de fete pt care ceri u sfaturi..:)...si eu sunt cuminte dar nu neparat retrasa...am preferat tot timpu sa fiu atenta cu cine umblu....sa vad daca merita sau nu...pt ca acuma toti baietii umbla ...
Am complexe in privinta fizicului.... din 16 iul 2004 18:14 de crys
de ce toti baietii umbla dupa fetele care arata fff bine si care le pot oferi sex?nu inteleg...pt ei nu mai conteaza numai asta?oare dragostea nu ii ceva mai important?poate sunt eu mai de moda veche...da` mi-i ciuda pe fetele care arata f bine si se ...
Re: Re: Re: simt ca e prea mic sergiulica! din 16 iul 2004 17:56 de sergiu_mic
tare raspunsu mersi :) nu am probleme cu erectia cum sa am daca is virgin si nu am incercat niciodata hehe :) oricum partea cu 15 cm de scula tare mi-a placut cred ca e timpul sa nu mai imi fie frica atunci:,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 iul 2004 15:58 de dizzy
" Eu nu am cu nici unul dintre voi nimic , asa ca sa ne vedem ficeare de ale lui ."-ursule vere remember this? atunci da-o naibii de treaba ,ce ati devenit avocatii ei sau ce?
sa se comporte cum vreau eu? cine exotic?:blink:
e mult ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 iul 2004 15:56 de ExoticDream
N-ai sa vezi, baietas! Si oricum....nu ai avea ce sa ma inveti, nu stii nici tu decat...PURE THEORY!!!:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 iul 2004 15:48 de Infector
Ursule esti in limba! :D Bati la ochi :p
Si in legatura cu ce ar face si ce n-ar face ExoticDream. Tu sa vorbesti cu mine despre Felicia si decenta ei cand o s'ajungi in her pantty's. Pana atunci mai e ....cam o eternitate :D
Re: Re: amuzant! din 16 iul 2004 15:45 de ExoticDream
Da, s-a intamplat asa:
Gigolo Alex, super incantat de perspectiva unui sex oral cum nici in cele mai umede vise ale sale nu visase, o intreaba pe tanara care il privea sagalnic pe sub sprancene:
"Ce am eu n-ai mai vazut tu niciodata! ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 iul 2004 15:41 de ursu
Daca la o propunere nu zice DA din prima asta nu inseamna ca e mironosita . Nu inteleg ce aveti toti cu ea cand in Romania asta sunt o multime de fete care nu dau doi bani pe respect , demnitate , dragoste , etc. Poti sa te intelnesti cu una din ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 iul 2004 15:34 de dizzy
mai capoasa mica iar incepi sa aberezi...scuteste-ma mai fato de texte d-astea fataliste...capacitatea mea de distingere este vasta.tot ea imi spune k esti o mironosita
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 iul 2004 15:27 de ursu
Of of , mai mai ... iar vechile discutii . Exotic este mult prea decenta pentru ce vrei tu .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 iul 2004 15:20 de ExoticDream
Papusoi, da' tu ce cauti pe un site decent daca tot ce stii este sa jignesti?:ninja:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 iul 2004 15:15 de Infector
Fata vrei sa ne omori? Ne dai vodca goala?
Bai baga un bax de fanta langa ala de vodka si niste suc de rosii daca nu sunt prea obraznic in cerintze si apoi mai vedem :p
Da sa stai p'aproape k poate ne vine dupa ce bem chef de ##### si sa te ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 iul 2004 15:11 de ExoticDream
Daca e prea subtil pt capacitatea ta de intelegere, lasa-neeeeee! Du-te sa dezbati probleme existentiale la un pahar (pardon, bax) de votca, inconjurat de 5-6 dame pline de promisiuni pe care o sa te invete mentorul tau cum sa le expulzezi dupa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 iul 2004 14:08 de Infector
Bah , da retineti ca intai tre sa treaca pe la mine fata , sa o-ncerc eu si apoi va zic daca sa va mai bagati si voi sau nu :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 iul 2004 14:04 de Infector
Ahhhh , m-ai satisfacut .... mai faci o m#|3 si esti cea mai tare in ochii mei!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 iul 2004 13:29 de ExoticDream
Nu ne convine apelativul "mironosite", incearca "fete cuminti" sau "fete mai greu accesibile" sau "fete cu sufletel"! De oferit avem o gramada, problema e ca baietii-fluturasi nu stiu sa ne aprecieze ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 iul 2004 12:59 de dizzy
pai sa va astepte pe voi mironositele nu stiu cat timp? barem aveti ce sa oferiti daca vi se acorda atentie?
Re: Am si eu o problema ! E oare o problema ? din 16 iul 2004 12:50 de Wizard20
MAn ..tot raul spre binele lui...unii baieti ar vrea sa fie in situatia ta(sa aiba prietena lor orgasm inaintea lor)! Dar daca esti asa de complexat de chestia asta ...nus ce sa zic! Prietena ta este activa sau este gen "scandura"? Ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 iul 2004 12:41 de FireSoul
De fapt, mie imi placuse naratiunea ta :D
Pagina 3279 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
30 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |