Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
For Infector din 18 iul 2004 00:10 de nemesis
Draga copilas,
Diferenta dintre modul in care sunt eu moderator si modul in care ai fost tu moderator este una de esenta.
1) Tu ai cerut rolul acesta mie mi-a fost propus.
2) Eu fac asta intr-un mod nepersonal, fara sa iau injuriile sau de ...
Re: Re: Re: Fetele cuminti : chiar exista ? din 17 iul 2004 22:51 de crys
mc de sfat...dar spre norocul meu de 5 luni sunt cea mai fericita fata de pe pamant...am intalnit o persoana care nu credeam ca exista numai in imaginatia mea...si totusi exista si in realitate...il iubesc si ma iubeste...asta chiar daca ii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: cit de mult trebuie sa tin din 17 iul 2004 21:07 de Infector
Ce frumos m-ai descris!Hai ia-ma acasa , iubeste-ma bine!
Re: Re: Re: Re: cit de mult trebuie sa tina prelud din 17 iul 2004 19:57 de Y
Depinde in ce mediu te invarti. Daca te invarti in mediul celor care se poarta astfel, ai dreptate. Dar mai sunt si baieti buni, dar de care le e frica fetelor sa se apropie sa nu rada "suratele" de ele ca nu sunt la moda.
Baietii nu ...
Re: Re: Re: ...::: Infectorâ„¢:::... din 17 iul 2004 19:42 de Infector
Lol! Azor ... ce-ai facut?Iar ai latrat aiurea? Aaaaa ..gata ... o saptamana numai pe mamaliga te tin!
Re: Re: ...::: Infectorâ„¢:::... din 17 iul 2004 19:39 de M Hompoth
Am intrat intamplator pe acest forum. Am ajuns aici si am ramas stupefiata: cum poate un moderator sa foloseasca asemenea expresii?! Chiar daca se cunosc, este totusi un forum public ! Regulamentul este ca legea? O bariera peste care sar leii ...
Re: Re: ...::: Infectorâ„¢:::... din 17 iul 2004 19:37 de M Hompoth
Am intrat intamplator pe acest forum. Am ajuns aici si am ramas stupefiat: cum poate un moderator sa foloseasca asemenea expresii?! Chiar daca se cunosc, este totusi un forum public ! Regulamentul este ca legea? O bariera peste care sar leii ...
Re: Re: din 17 iul 2004 19:36 de Infector
Cia ia-o p'asta de pe net ca ma umple de nervi!Ia-o de pe mine! Iti dau ce vrei tu , fac ce vrei numai ia-o ca ma baga in draci!
PS: Azorrr! Ai invatat lectia nu? Presteaza!
Re: din 17 iul 2004 18:46 de ExoticDream
Exista barbati buni si barbati mult mai putin buni...important este sa se impace fiecare cu ideea ca nu poate schimba prea mult din ceea ce mama natura i-a dat dpdv fizic, dar sa incerce sa faca tot posbilul sa fie cat mai bun la suflet, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cand te vindeci de din 17 iul 2004 18:27 de ExoticDream
Adica daca eu sunt in retea cu alti 100 de smecheri din cartier oricare din ei poate sa intre cu IP-ul meu? Intreb si eu ca profana... Daca e asa, inseamna ca ne virusam de tot aici!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am din 17 iul 2004 16:52 de nemesis
... :D:lol::D:lol::D Ah... tu crezi ca aici ai succes? :D:lol::D:lol:
Ce oameni....:D:lol::D
Re: complexele astea.... :P din 17 iul 2004 15:03 de FireSoul
Yo am 156 cm, prietenul meu 175 cm shi nu ma plang. Nu inaltimea conteaza...cred ca ami important pt o fata e sa fie bine proportionata. Nu am nici un fel de complex, din nici un punct de vedere. A nu se intelege ca sunt perfecta. Am shi yo, ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 iul 2004 09:30 de FireQ
De ce a traversat puiul autostrada?
INVATATOARE DE SCOALA PRIMARA: Pentru ca a vrut sa ajunga de partea cealalta.
PROFESOR DE LICEU: Chiar daca v-as explica, dragii mei dobitoci, tot n-ati intelege.
PLATON: Pentru ca a mers in cautarea binelui ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am din 16 iul 2004 22:46 de Fly
dar totusi raspunsul tau e cam copiat prea mult din jocul la care te joci (need for speed underground)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: amuzan din 16 iul 2004 22:25 de Infector
Frumos , macar daca negai chestia asta intr-un mediu unde eu n-aveam acces. Sa stii ca nu te condamn , oricum m-am purtat ca un magar la sfarsit. Da totusi ..
Re: Re: Re: totul se plateste!!!!! din 16 iul 2004 21:42 de sabba
Sa-l dau pentru bani?
Daca ma prinde in toane bune poate sa-i dau bani aleia sa ia viteza!
Daca ma prinde in toane proaste ......fac mai rau ca TAZ!:D:D:D
Re: Re: Fetele cuminti : chiar exista ? din 16 iul 2004 20:36 de ExoticDream
Esti o fata buna si te implor ai grija pe cine iubesti! Dezamagirea poate fi crunta! Deschide ochii larg de tot si priveste bine pe cine alegi sa-ti fie alaturi, zicala aia cum ca dragostea e oarba e teribil de riscanta. :rolleyes:
Re: complexele astea.... :P din 16 iul 2004 19:06 de dualis
Nu toti baietii umbla dupa...
Tu te simti prost cand el se uita dupa altele.. (desi tu crezi ca el e indragostit de tine) asta dupa mine e dovada ca tu esti o fata buna, deci nu ai de ce sa te simti inferioara nimanui, cu atat mai putin fetelor ...
Re: complexele astea.... :P din 16 iul 2004 19:04 de ExoticDream
Stai linistita, tu esti OK, el nu! Din cate am inteles eu dupa ce am stat de vb cu multi baieti ceva mai mari, multi trec prin faza asta de umblat din floare in floare. Este probabil o etapa in evolutia lor....sexuala, se trezeste in ei ...
Re: complexele astea.... :P din 16 iul 2004 18:53 de ursu
Multe fete au complexe sa stii . Pana si fotomodelele sunt complexate ba de una , ba de alta . Eu personal nu pun frumusetea pe primul plan , sunt alte aspecte mult mai importante intr-o relatie , cum ar fi comunicarea . Ai grija ca daca ...
Pagina 3278 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
10 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |