Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 16 iul 2004 12:37 de ExoticDream

Eu nu vreau, dar....daca ma provoaca? Era doar o dezbatere pe teme etimologice....cam off-topic, ce-i drept...Scuze!:(

din 16 iul 2004 12:24 de FireSoul

Well...what can I say? Tine-o tot asa!!! :D

Re: Re: Nu prea imi place Iliescu

din 16 iul 2004 12:23 de ExoticDream

Da' de ce, ca noua ne plac!?! Ne monitorizeaza cineva???Jos cenzuraaaaa!!! Nemesis, pretty please sa nu stergi thread-ul asta, e vara, vacanta, ne mai amuzam si noi daca nu ne tine sa mergem in croaziera!

din 16 iul 2004 12:19 de ExoticDream

De cand ma pandesti in spatele calculatorului sa ma prinzi cu o eroare de...tastatura, desteptu' lu' mama? ;) N-ai sa vezi, baietas, mesajele se pot edita daca chiar gresesti, nu prea le ai, se pare! Inainte sa dai cu parul, mai studiaza ...

din 16 iul 2004 00:43 de Wizard20

Mai Dizzy scoate-ti limba in c.rul lui Infector ca nu o sa i-ti mai incapa in gura:D:D:D! Si de unde stii tu ce i-ai doreste Exotic_dream...o cunosti asa de bine ? Probabil ai sa zici ca sunt un BIG LOOSER care nu are habar despre ce este aia viata ...

din 16 iul 2004 00:42 de Wizard20

Mai Dizzy scoate-ti limba in c.rul lui Infector ca nu o sa i-ti mai incapa in gura:D:D:D! Si de unde stii tu ce i-ai doreste Exotic_dream...o cunosti asa de bine ? Probabil ai sa zici ca sunt un BIG LOOSER care nu are habar despre ce este aia viata ...

din 15 iul 2004 22:59 de Infector

Inainte de b si p se pune m desteapta lu' tata "Bonboano" :D:D:D:D

Re: Re: DRAGOSTE shi SUFERINTA.

din 15 iul 2004 18:03 de ExoticDream

Daca greseala este neintentionata se poate ierta cu conditia ca cel vinovat sa si-o recunoasca, nu sa afli de cine stie unde. Pt partea cu inselatul cuiva pe care se presupune ca-l iubesti, ar trebui sa ne povesteasca cineva care a facut asta, ...

din 15 iul 2004 17:52 de ursu

Nu vorbi la modul general !

Re: DRAGOSTE shi SUFERINTA.

din 15 iul 2004 17:50 de ursu

Depinde de gresala . Daca gresala inseamna o infidelitate atunci este de neiertat . Cel putin asa gandesc eu . Daca gresala este neintentionata atunci se poate ierta . Eu , daca as avea o prietena pe care sa o iubesc cu adevarat , nu vad de ce ...

Re: Re: Re: DRAGOSTE shi SUFERINTA.

din 15 iul 2004 17:48 de ExoticDream

Nici mie. Ma gandesc doar ca daca au si astfel de responsabilitati cei doi ar trebui sa mai faca o tentativa de redresare a relatiei, daca nu merge, atunci mai bine se despart, sunt total impotriva convietuirii de forma!

din 15 iul 2004 17:44 de ExoticDream

Pai ce sa va facem daca va apucati de cautat dupa ce mai intai zburati din floare in floare dupa ispite accesibile?

Re: DRAGOSTE shi SUFERINTA.

din 15 iul 2004 17:40 de ExoticDream

Chiar daca nimeni nu e perfect, atunci cand iubim pe cineva ne straduim sa-l facem fericit si ne ferim cat de mult posibil de a-l rani. Fiind legati prin iubire, a-l rani pe celalalt e ca si cum te-ai rani pe tine insuti. A-l rani pe celalalt ...

Re: Re: Re: Cand te vindeci de iubire?

din 15 iul 2004 17:26 de FireSoul

Magia neagra nu-l face sa o iubeasca, ci sa CREADA ca o iubeste. Yo luasem in calcul doar cazul in care shi el o iubeste, altfel, bineinteles ca nu are sens sa mai lupte

Re: Re: Cand te vindeci de iubire?

din 15 iul 2004 17:23 de ExoticDream

Nimic nu e imposibil DACA o iubeste si el... Daca nu este insa asa, atunci lupta isi pierde sensul.... E mai bine sa nu se mai amageasca si sa incerce incet-incet sa-l uite... Exista oare vreo reteta miraculoasa prin care sa induci iubire in ...

Re: Re: Re: Re: Virgin la 25 de ani!

din 15 iul 2004 17:18 de ExoticDream

Nu sunt singura de aici care nu a gustat inca din fructul mai mult sau mai putin oprit. Nu sunt deloc convinsa ca-mi voi schimba opinia dupa primul experiment, pt mine ramane ceva unic, frumos si intim pe care il voi fi trait cu cel pe care il ...

DRAGOSTE shi SUFERINTA.

din 15 iul 2004 17:07 de FireSoul

I-am auzit pe multi zicand ca "daca ma iubeste, nu ma va face sa sufar, nu ma va face sa plang!". Aceasta afirmatie mi se pare neadevarata. In primul rand, nimeni nu e perfect la noi pe Terra. In al doilea rand, persoana pe care o iubim e ...

din 15 iul 2004 17:04 de ExoticDream

N-ai de unde sa stii cum e viata mea si te asigur ca, pe langa faptul ca e 99% reala (adica in afara acestui forum), nici nu-mi fac iluzii ca e roz-bonbon in picatele! Tocmai asta e problema: degeaba mai suntem unele dintre noi, fetele, zane sau ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: care e virsta potrivita???

din 15 iul 2004 16:54 de ExoticDream

Nu-s turca si nici nu ma duc sa dau din buric pe acolo! Glumeam si eu, chiar iei in serios toate alea? Nu ma dau mare, mai, sunt modesta de felul meu. Stiu ce "perspective" sumbre ne asteapta dupa facultate si ca trebuie sa tragi din ...

Re: Re: Re: Re: Re: care e virsta potrivita?????

din 15 iul 2004 13:20 de delya

FATO U ESTI TURCA? CE DREAQ AM ZIS SI CE-AI INTELES U! AM ZIS CA SA NU TE ASTEPTI CA DUPA CE VEI TERMINA FACULTATEA CA TOATE PORTILE SPRE CARIERE DE SUCCES TI SE VOR DESCHIDE! NU TE ASTEAPTA NIMENI CU BRATELE DESCHISE! EU AM ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3280 din 3731
«   1 ... 3277   3278   3279   3280   3281   3282   3283 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare