Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: totul se plateste!!!!! din 14 iul 2004 15:06 de ExoticDream
:ninja:NU:ninja:NU:ninja:NU:ninja:
Dar ce e iubitul meu, jucarie sexuala pt cucoane??? Adica eu sunt impotriva sexului in 3-4-... si sa las alte femei sa se bucure de comoara mea, de iubitelul meu scump si dragalas??? Inacceptabil! A fost un ...
Re: Re: Re: totul se plateste!!!!! din 14 iul 2004 14:58 de Infector
Vrea bataie si un mare PA! :)
Si daca ar fi asa , am fatza de "tarfa" sau care-i smenu?In cel mai rau caz ma inchiriez singur :) Pai nu?
Re: Re: totul se plateste!!!!! din 14 iul 2004 14:48 de horatiu68
nu ai inteles bine!!!intrebarea e pentru tipe!
cit vrea iubita ta pe tine ....sa te inchirieze
la o buna prietena de a ei!!!!
Re: cum va debarasati din 14 iul 2004 14:42 de horatiu68
in primul rind o intrebi cum a fost,si ce ati facut impreuna -in cazul ca aburii te-au facut sa uiti!!!apoi ii spui ca esti casatorit,sau ai o prietena care face judo!
daca nici asa ii spui ca ai o boala cu tansmitere sexuala!!!daca rezista ...
Re: Re: Re: Where did your heart go ? din 14 iul 2004 13:31 de Infector
Mi-ai folosit nick-ul fara acordul meu , 10€ taxa ca e inregistrat la OSIM :)
Re: Re: Where did your heart go ? din 14 iul 2004 13:28 de dualis
Asa e, nu le simt, nu le inteleg, nu-mi corespund, le scriu asa, aleatoriu, poate, poate se potriveste unul :) :)
Sistemul exista, stai linistita, este de fapt o filosofie nesistematica.. (dar asta e alt subiect) ; daca el se regaseste la ...
Re: totul se plateste!!!!! din 14 iul 2004 13:26 de Infector
Chestia asta se numeste proxenetism. Daca faci asta ai devenit deja combinator , sau peste ca deja combinatorul e ceva mai "putin grav". Si eu ca baiat nu cred ca imi iau iubita o femeie de produs pentru a scoate bani din relatie sau nu ...
totul se plateste!!!!! din 14 iul 2004 13:18 de horatiu68
pentru anumite favoruri
sau sume de bani v-ati
inchiria pt.servicii sexuale-iubitul sau sotul!!!????daca da -pt.cit???
Re: Re: Fetele cuminti : chiar exista ? din 14 iul 2004 13:10 de ursu
Eu zic sa o inviti intr-un loc linistit , cum ar fi de exemplu intr-un parc si sa ii explici situatia , cum ca iti place de ea . Poti sa ii zici de exemplu cat de mult iti plac intalnirile cu ea . Da-i de inteles ca o apreciezi , iar ea daca este ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cugetari pentru bunul utilizat din 14 iul 2004 12:28 de FireSoul
Isus si Sfântul Petre stateau în Rai si vorbeau despre poluarea Terrei. Isus propune sa mearga jos si sa se convinga personal de gravitatea situatiei iar Petre a vrut sa îl însoteasca. Au ajuns la o conducta imensa pe malul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele din 14 iul 2004 11:33 de nemesis
PARE AMUZANT!
Poti face un rezumat daca vrei, eu sunt interesat!
Re: Re: Cugetari pentru bunul utilizator din 14 iul 2004 11:28 de nemesis
Pe mine ma omoara romantismul in dimineata asta...
Bush, Putin si Iliescu isi ciocnesc limuzinele la o intersectie din Washinton (cu ocazia unul sumit)
Bush coboara din masina:
- I am sorry!
Putin:
- I am sorry too...
Iliescu:
- I'm ...
Re: Re: Fetele cuminti : chiar exista ? din 14 iul 2004 08:43 de Infector
Levi , cu tupeu frate ca oricum nu ai nimic de pierdut , daca taci ramaneti amici , daca nu taci ai sansa sa "o dai pe brazda".
Re: Fetele cuminti : chiar exista ? din 14 iul 2004 01:59 de levi82
Daca tot era vorba despre fetele "cuminti"(inainte sa se vb off topic bineinteles) am si eu o intrebare: De ceva timp am cunoscut o fata cu adevarat minunata ce face parte din aceasta categorie. Se pare ca ma place dar sunt sigur ca ...
Re: Cand te vindeci de iubire? din 13 iul 2004 23:21 de DarkAngel
Hmm daca esti tu insatzi asa cum esti acuma >
Gandeste-te ce inseamna sa fi u insutzi si sincer zis ii cam greu sa te impotrivesti sentimentelor... Si in cazul asta as zice sa nu te mai agitzi atata si lasa lucrurile sa mearga de la sine..
Re: Re: Sarutul - gest intim sau banal? din 13 iul 2004 23:18 de DarkAngel
Deci sub nici o forma nu is deacord cu ce zice biserica...si daca ne-am lua dupa ei unde am fi azi.... cred ca preotul ala era cam intunecat in gandire.....
Re: Cugetari pentru bunul utilizator din 13 iul 2004 22:44 de sabba
:D:D:D
In seara asta romantismul ne omoara!
Cugetari pentru bunul utilizator din 13 iul 2004 22:31 de FireSoul
- In momentele dificile ale vietii trebuie sa ridici capul, sa scoti pieptul in fata si sa spui cu hotarire: "Acuma chiar ca-am pus-o!"
- Daca intr-o zi viata iti intoarce spatele...prinde-o de fund !!!
- Psihiatrii zic ca una dintre ...
Re: Razbunare!!!!!!!:):):) din 13 iul 2004 22:30 de FireSoul
:lol:
Un om decide sa participe la Cruciada Sfanta. Hotarand ca in aceasta perioada sotia lui trebuie sa poarte centura de castitate, zavoreste regiunile tentante ale acesteia, apoi inmaneaza cheia celui mai bun prieten al sau:
- Daca nu ma ...
Razbunare!!!!!!! :)))))))))))))) din 13 iul 2004 22:23 de sabba
Se duce bula la doctor intr-o zi:
-bula,imi pare rau sa-ti pun dar mai ai de trait numai trei luni.
Distrus,bula se duce si povesteste la toti ca are sida.
Intr-o zi se intilneste cu doctorul pe ulitza:
-bula de ce spui la toata lumea ca ai sida ...
Pagina 3283 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
41 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |