Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: dry-hugging

din 13 iul 2004 15:47 de Infector

Daca nu eu atunci cineeeeeeeeeeeee (Fizz)

Re: Re: Re: care e virsta potrivita?????

din 13 iul 2004 15:45 de Infector

Se pare ca n-ai inteles ceva , dar nici eu n-am spus-o bine. Daca ma insor la 28 nu inseamna ca pe nevasta-mea o gasesc tot la 28 (dar cine stie :p ... Noi sa fim sanatosi ca femeiiiiiii)

din 13 iul 2004 15:45 de ExoticDream

A zis ca daca nu-si gaseste, isi cumpara una! Cica s-ar vinde cu 3000 $! Poate aranjeaza un "smen", sa-i faca reducere! Si oricum....el nu vrea dragoste, asa ca, fiind si "instarit", are sanse sa gaseasca o materialista!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: care e virsta potrivita???

din 13 iul 2004 15:40 de ExoticDream

Tiganeasca nu e doar nebunia de a strange bani cu sacul, ci tot tambalaul ala cu toale snoabe, parada de masini, urletele maneliste si tot restul! Au mai fost si altii pe la nunti, dar a fost frumos!

Re: Re: Re: Re: Re: care e virsta potrivita?????

din 13 iul 2004 15:36 de Infector

Esti proasta n-ai inteles nimic!!!!!!!! Si daca fac nunta de n mii de coco nu inseamna ca-s tigan! ):(

Re: Re: Re: Re: care e virsta potrivita?????

din 13 iul 2004 15:33 de ExoticDream

E asa de speciala ziua nuntii daca urla manelele la maximum, se imbata toti ca ramatorii, danseaza sarbe pana transpira de lesina, ne dam mari ce multe masini luxoase parcheaza la carciuma unde e sindrofia, ce meniu prezidential am aranjat??? Mie ...

din 13 iul 2004 15:26 de Infector

Si cu ce pielea mea va fi mai speciala ziua nuntii atunci? Ca asa ies in sange in oras cu nevasta-mea si tot una e.Si cu "darul" fata mea cred ca n-ai mai fost la o nunta de jdamii de ani caci acum darul se da in plic nu se mai striga ...

Re: Re: Re: Re: care e virsta potrivita?????

din 13 iul 2004 15:25 de ExoticDream

Pantelimonul n-are nici o legatura...eventual aceea ca acolo ai invatat cum e cu smenul si combinatiile, chestie pe care eu de exemplu nu am de unde sa o stiu. Scopul nu este de a-i umili pe cei mai in varsta, ci de a te realiza tu insuti. Daca ...

Re: Re: care e virsta potrivita?????

din 13 iul 2004 15:20 de Infector

Parerea ta , altii sunt mai "traditionalisti" si vor asa ceva. Apropos cu 10 milioane iti cumperi o rochitza super naspa :) mai verifica si tu "lista de preturi". Eu sunt pentru nunta cu biserica, cununie la primarie si etc ...

din 13 iul 2004 15:14 de Infector

Exact!! Daca stiu sa produc malai nu inseamna ca fur sau scot fetite sau ceva d'astea pe nasole .ExoticDream se grabeste sa ma caracterizeze doar pentru ca provin din Pantelimon.Si din nou , nu imi trebuie facultate ca sa fac bani (nu ca as fi ...

din 13 iul 2004 15:09 de ExoticDream

Inteleg ce spui, insa ca modul tau de a "face bani" la o varsta frageda este unul bazat pe munca, nu cum viseaza pustanii care nici nu isi pun problema sa mai dea la vreo facultate. Sunt de-acum ultracunoscute replicile copilasilor de ...

din 13 iul 2004 14:58 de Wizard20

La chestia cu facultatea trebuie sa spun ca sunt de acord cu Infector! Nu mai suntem pe vremea lui "ceasca" cand foarte putin aveau faculate si reuseau sa prinda niste posturi care le puteau oferii beneficii financiare necesare pentru a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dry-hugging

din 13 iul 2004 14:50 de ExoticDream

Daca ar fi sa te meditez la toate capitolele la care dovedesti grave lipsuri, nu ti-ar ajunge toata averea personala plus cea a lui Gigi Becali ca sa platesti!!! Mai trist e ca nu ti-ar ajunge o viata sa-ti repari toate carentele si prostiile pe ...

din 13 iul 2004 14:49 de Wizard20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 13 iul 2004 14:44 de ExoticDream

Manierele, baietas, manierele! Eu ti-am vorbit intotdeauna civilizat, nu ca in mediul in care te invarti tu! Nu mai emite tu pareri in legatura cu mediul anost sau dimpotriva in care traiesc eu si nu-ti mai permite sa ma insulti tocmai pt ca nu ...

Re: Cand te vindeci de iubire?

din 13 iul 2004 14:35 de Wizard20

Daca chiar vrei sa il uiti ..il vei uita in TIMP(nu pot sa iti zic exact ..o luna doua..un an..) desi ca sa il uiti de tot nu ai sa poti..asta i-ti spun sigur, mai ales ca relatia a fost de durata. Depinde foarte mult de vointa ta si ce vrei sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 13 iul 2004 14:28 de Infector

Din nou vorbesti ca ... in targ.Daca nu ma cunosti , nu ai tangente cu mine si nici macar n-ai mirosit vreodata in viata ta anosta mediul in care ma-nvart eu taci draq din gura si nu mai abera.Daca nu poti sa te opresti iti sugerez sa-ti bagi o ...

din 13 iul 2004 14:25 de Infector

ExoticDream .... taci in pula mea ca esti proasta de behai!

din 13 iul 2004 14:23 de Infector

Alooooooo ... ati auzit vreodata de "context" sau de "data" ???? Duhhh???

Re: Re: Re: Re: Re: sex anal

din 13 iul 2004 14:20 de Infector

Nu cred!U kind of suck girl!

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3285 din 3731
«   1 ... 3282   3283   3284   3285   3286   3287   3288 ... 3731   »

loading...