Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: dry-hugging

din 13 iul 2004 11:59 de ExoticDream

Infector: Nemesis: Nemesis, uita-te la data cand a fost postat mesajul...aprilie!!! Ai tu idee de cate ori si-a schimbat respectivul personaj pielea de atunci incoace, cate masti a schimbat? Probabil a avut o scapare/sclipire de cateva ...

Re: Re: AJUTOR... pe draq

din 13 iul 2004 11:39 de ExoticDream

Chestia cu teava din bazin e doar o pseudoaberatie, stiu si eu pe cineva care practica inotul de performanta si care s-a lovit destul de rau (la picior insa) atunci cand efectua o intoarcere la capatul bazinului (e momentul ala cand te rasucesti ...

Re: Re: Re: Re: dry-hugging

din 13 iul 2004 11:15 de nemesis

Mi se face sila! Incerci sa-ti repari imaginea proasta cumva? Hmmm... eu unul nu cred ca o sa functioneze decat cu generatiile urmatoare de useri... :ninja:

Re: Se poate cu orice

din 13 iul 2004 10:48 de horatiu68

:unsure:pacat ca o problema serioasa se trateaza cu asa umor simplu-dar cel mai bine era sa va spuna fata dezvirginata cu "orice"-nu cu puta,ce senzatii de obiect sexual au incercat-o,si cit de prost s-a simtit!ei bine asa ceva nu va ...

Re: Re: Re: masturbarea la &^_^&

din 13 iul 2004 09:53 de horatiu68

eu zic ca pina la limita normalului e buna!!!adica e bine sa ai un partener,dar poti fi cu el si totusi sa nu ai orgasm!!!sau -ceva poate intrerupe brusc actul sexual!da!atunci e ok.dar sa o transformi in obicei,sa folosesti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: dry-hugging

din 13 iul 2004 09:27 de sabba

:D:D:D Normal ca poti avea orgasm si asa! Eu am orgasm cand ma sui in tramvai si simt trepidatia aia in bara de care ma tin!:D:D:D

Re: Re: masturbarea la &^_^&

din 13 iul 2004 09:22 de sabba

Baiii ce e asta campanie pro-masturbare?:D:D Nu e Danger....nu e Poison.....da, daca e asa buna la ce bun sa ne mai complicam viata cu parteneri?:D:D:D

Re: AJUTOR... pe draq

din 13 iul 2004 09:15 de sabba

Un prieten de-al meu avea o prietena....."virgina"! Cand au ajuns la capitolul "intrebari si raspunsuri" ea i-a dat explicatia cea mai tare pe care am auzit-o vreodata: Fata facea sport....inot....si a cazut la bazin si s-a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: uraaaa

din 13 iul 2004 01:57 de Stealth

www.realdoll.com cele mai mishto!;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: am probleme la intrare AJU

din 13 iul 2004 01:12 de Serendipity

Bine FireSoul, se poate sa ai dreptate, dar nu in totalitate... merge si kterink cine zice ca nu... si mie imi place... dar cateodata unii chiar vor sa afle cate ceva...si noi sa ne dam cu parerea cat mai pertinent... si desigur ca stiu sa gust o ...

Re: virgine la 25 de ani

din 13 iul 2004 00:05 de DIABLO

ce pot sa cred altceva decat ca mi-ar placea s-o intalnesc si sa m-ansor cu ea daca-i sa fie:p caasa ceva e greu de gasit:heart:,deci cauta-ma daca vrei sa devenim prieteni:love:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 12 iul 2004 23:33 de Infector

CENZURAT DE NEMESIS

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 12 iul 2004 21:24 de dualis

:lol: Daca n-ati vazut : The Exorcist (asculta Tubular Bells), Omen (asculta Carmina Burana), Psycho, American psycho, Blair witch 2, Jeepers creepers, n-ati vazut nimic. :lol::lol: Si cu sex : Ted Bundy. :) Ursu, multumesc frumos pt. ...

Re: Re: Re: Re: Re: am probleme la intrare AJUTOR

din 12 iul 2004 21:00 de FireSoul

Mie imi place! Sa stii ca si raspunsurile de genu' asta sunt folosiotare..Imi alunga plictiseala. Rad de ma cracanez(la figurat!) => mi se contracta muschii stomacali => nu mai am sunci => sunt mai atractiva => imi gasesc prieten ...

Re: Mi'e frica de erectie...

din 12 iul 2004 20:27 de FireSoul

Nu poti shi nici nu trebuie sa faci ceva. Lichidul acela ajuta shi e normal sa fie abundent in timpul preludiului. Pe partenera nu o deranjaza acest lucru(Iti spun din experienta proprie!). Nu am cunoscut pe nimeni care sa spuna ca o deranjaza ...

Where did your heart go ?

din 12 iul 2004 20:16 de dualis

As vrea sa aflu parerile voastre in legatura cu aceasta perioada. El, iubind-o, daca nu asteapta toata viata (ca un caine) inseamna ca nu o iubeste indeajuns ? Desi e constient nu numai ca nu mai primeste dragoste, dar nici macar nu-i mai este ...

Re: Mi'e frica de erectie...

din 12 iul 2004 19:11 de dualis

Fii mandru ! :)

Mi'e frica de erectie...

din 12 iul 2004 18:57 de Cineva

Am inteles ca la majoritatea barbatilor apare un lichid transparent imediat dupa ce penisul intra in erectie, probabil este acel lichid care ajuta la lubrifiere. Dar de ce la mine acest lichid este abundent si ce pot face? Vreau sa spun ca daca ...

Re: masturbarea la &^_^&

din 12 iul 2004 18:44 de Serendipity

Pai daca tot vrei asta... de ce nu ne spui si parerea ta... ;)

Se poate cu orice

din 12 iul 2004 18:34 de Serendipity

Daca tot faceti mishto aici... de ce nu incercati si cu degetul mare de la picior... doamne :x

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3287 din 3731
«   1 ... 3284   3285   3286   3287   3288   3289   3290 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare