Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Ma placi asa cum sunt din 11 iul 2004 15:15 de copilita
N-am zis nu si nu!... Nici gand... n-am zis nici ca mananc zece hamburgheri, nici zece inghetzate... mananc ce nu ar trebui, mananc tot ce poftesc, insa in anumite limite... daca am pofta de un hamburger, il mananc, nu ma uit ca e shapte sau ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: uraaaaa din 11 iul 2004 13:28 de nemesis
Bravo ExoticDream!
:D:lol::D:p:):):)
Re: Re: Re: Sarutul - gest intim sau banal? din 11 iul 2004 13:20 de nemesis
"With great power, great responsability comes..." Yoda
Poate ca este un citat banal a la Holywood dar contine o doza buna de adevar. Intr-adevar, din pacate biserica este o putere in lume dar asta numai pt ca sunt o droaie de ...
Re: ce pacalici .............. din 11 iul 2004 13:08 de nemesis
Mai NeaCaisa ( a se citi Infector)!
Vulpea care nu ajunge la struguri spune ca sunt acrii!
:D
Re: Re: Re: Ma placi asa cum sunt din 11 iul 2004 02:18 de ursu
Pana acum ceva timp si eu mergeam pe premiza ca sa ma simt bine in pielea mea . Asa ca daca eu ma simteam bine cu 10 hamburgeri , o pizza si o ciocolata , atunci actionam in consecinta . Nu contau caloriile si nici ca era dupa 5 seara . Dar acum ...
Re: Sunt infectat cu HIV? din 11 iul 2004 01:07 de dualis
Pt. un rezultat sigur testul trebuie facut dupa 6 luni de la "partida buclucasa". Insa din ce zici tu, eu cred ca singurul lucru cu care te-ai infectat e teama, din care sper ca vei si invata ceva.
Fara sexul ala oral, in cazul asta, ...
Re: Ma placi asa cum sunt din 11 iul 2004 00:56 de copilita
ma refeream la faptul ca a facut o generalizare absurda si stupida... toate sunt bulimice si complexate... sa fim serioshi!!! :x
ideea cu ideile ambalate e normala...cand citeshti un lucru, nu mai ai nevoie de rezumatul lui. Omul care ...
Sunt infectat cu HIV? din 11 iul 2004 00:44 de verdictum
Am avut de aface cu o prostituata care (probabil) a fost infectata. Partida a decurs in felul urmator: sex oral la inceput (fara prezervativ) si peurma sex normal cu prezervativ. Ceea ce ma nelinisteste este ca din cand in cand mai schimbam pozitia ...
Ma placi asa cum sunt din 10 iul 2004 23:23 de dualis
Copilito, nu a zis nimeni despre tine ca nu esti placuta, vie, activa s.a.m.d., mi se pare ca te descarci pe cine nu trebuie din cauza altor motive. Hai sa ne intelegem si, de ce nu, sa parfumam viata asta cum putem fiecare. Se spune ca toate ...
Re: Re: Ma placi asa cum sunt din 10 iul 2004 22:33 de copilita
1. gasesc in posturile tale exact ideile ce le-am citit mai sus(si nu doar la aceasta tema... la oricare citesc). Tu faci un rezumat frumos al ideilor expuse de antecedentii tai, pe care le mai parfumezi shi aranjezi cate putin, in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 iul 2004 20:49 de ExoticDream
Nu-ti face probleme, esti un tip cum rar intalnesti astazi. Printre atatia Don Juani si macho plini de vrajeala si goi pe dinauntru, interesati numai sa vaneze o fata pt a se folosi de ea, e bine ca mai exista si baieti sinceri, cu suflet mare, ...
Re: Re: Re: Re: Re: uraaaaa din 10 iul 2004 20:03 de ExoticDream
Mai usor cu argoul....ii dai de lucru lui nemesis. Iti recomand cu caldura (ca tot sunt 40 de grade) "Gramatica limbii romane", daca iti lipseste din biblioteca ma ofer sa-ti donez un volum(biblioteca este acel element de mobilier in ...
Re: Re: Re: Re: Re: uraaaaa din 10 iul 2004 19:56 de ursu
Trebuia o virgula dupa "mama" ca altfel are alt inteles fraza . Eu am inteles ce ai vrut sa zici , asa ca acuzatia ta este nefondata . Iar bunul-simt imi spune ca nu se cade sa vorbesti asa cu o fata .
Re: din 10 iul 2004 19:32 de ExoticDream
Sunt din ce in ce mai multi cei care imping omenirea la dezastru prin faptul ca nu mai cred in dragoste. Vina o poarta in mare parte libertatea aiurea inteleasa, massmedia, prostia! In ultimii ani, ne-am obisnuit sa nu prea mai gandim, preluam ...
Re: Re: ce paCALici sunt.............. din 10 iul 2004 19:11 de ExoticDream
Ai fost fenomenal cu postul asta, exact la ceva cu tenta cabalina ma gandeam si eu ca ar fi nimerit sa-i raspund vajnicului ucenic pantelimonist! Nu cred ca va intelege, trebuie sa-i traduci, si in mod cert limbajul elegant il inhiba!!! ...
Re: ...::::nice::::... din 10 iul 2004 19:05 de ExoticDream
Ca sa stii sa practici, trebuie sa studiezi un pic teoria, e adevarat ca unii oameni au tendinta de a se limita la instinctele primare (animalice), in fond oricine poate face sex chiar daca n-a citit nimic pe tema asta, dar unii dintre noi au ...
Re: De ce o tin barbatii pe x-a in mister din 10 iul 2004 18:51 de ExoticDream
Da, asa e, o fata isi doreste ca la momentul X iubitul ei sa o iubeasca doar pe ea. Daca se discuta despre foste relatii, o fata vorbeste in termeni normali despre trecut (si de obicei pe el nu-l intereseaza absolut deloc subiectul, probabil pt ca ...
Re: "Iubirea rade si de infern si de cer.&quo din 10 iul 2004 18:38 de ExoticDream
Daca ai sti cat ma bucur sa aud un baiat spunand aceste lucruri! Chiar daca nu am facut dragoste/sex inca, intotdeauna am simtit ca nu as putea sa despart dragostea de acele momente...mi se pare animalic, urat si total lipsit de orice sens sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 iul 2004 16:21 de YLoveCamelia
ssst va vorbeste emeritul dr. profesor universitar
e prea banala "rade harb de oala sparta" dar ce relevanta are ?>
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 iul 2004 15:11 de Infector
Ce are Maria cu primaria ??? Daca nu vrei sa stie sotul tau despre chestia asta foarte bine dar chiar trebuie sa stalcesti limba romana in halul ala?Sa mor de nu esti cea mai agramata persoana din cate am vazut vreodata in viata mea ... nici ...
Pagina 3290 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
35 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |