Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

din 10 iul 2004 00:45 de dualis

Ai dreptate, multi chiar, nu doar unii, nu (mai) stiu sa aprecieze dragostea. Daca persoana de langa tine face parte din aceasta multime majoritara, este pierderea ei. Cel care nu a uitat sa iubeasca va suferi intr-adevar, insa deosebirea e ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 10 iul 2004 00:22 de lavinia

deci pe bune,unii nu stiu sa aprecieze dragostea.poti iubi asa cum vrei sa fi iubit daca cel de langa tine nu se oboseste sa faca acelasi lucru:(nu cred ca exista cineva sa nu fi suferit din dragoste deci uneori dupa suferinta chiar nu mai merita sa ...

din 10 iul 2004 00:15 de fidela

salut..in leg. cu.."ma placi asa cum sunt"..unii au dreptate..deja in unele cazuri este nesimtzire,nu ca m`as face nesimtzita :D , dar si eu am cateva kg in plus,dar asta nu ma impiedica sa fac sport,sa ma duc la sala..sa incerc sa arat cat ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 9 iul 2004 22:38 de ursu

Aici ii dau dreptate lui Infector . Chiar e amuzanta ortografia tipei . Acum despre cat de moale sau cat de tare sunt am scris un pic mai sus un rand pe care probabil nu l-ai citit . Eu nu am intrebat pentru ca maine o sa ma intalnesc cu X . ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pr

din 9 iul 2004 21:55 de Infector

I-a uite-o si p'asta!Unde ai facut fata scoala?La Waldorf?

Re: Re: ce paCALici sunt..............

din 9 iul 2004 21:51 de Infector

Bai tu nici mishto nu stii sa faci k-lumea.E chiar naspa faza , e patetica For the future.....Watch and learn

vid

din 9 iul 2004 21:50 de dualis

:lol::lol::lol::lol::lol: da, da, asa e, ai dreptate :lol::lol::lol::lol::lol: scuze, nu m-am putut abtine :lol::lol::lol: scuze, gata :lol::lol: gata. :)

"Iubirea rade si de infern si de cer."

din 9 iul 2004 21:40 de dualis

Dupa ce am fost pt. prima si ultima oara la o prostituata, dupa ce am facut sex (ahh.. cum suna..) pt. prima si ultima oara, m-am simtit ingrozitor, imi doream sa dau timpul inapoi, ma intrebam : "Ce-a fost aia ?" "Nimicul ala sa ...

Re: ce paCALici sunt..............

din 9 iul 2004 21:28 de dualis

Stimate domnule Caisa :) aveti intrutotul dreptate, perceptia dvs. via inconstient (intuitia) este remarcabila, ne-ati prins, nu stim sa calarim. :) Nu prea avem cai la indemana (mai rar prindem unul ca dvs., de bataie) insa daca vom fi vreodata ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Primel

din 9 iul 2004 21:17 de rubia

Sigur ca tu Ursu stii ce trebuie sa faci de e timida ai mai multe probleme cu ea...nu poti sa o saruti in seara care iesi cu ea ,ai timp sa faci ce vrei...Majoritatea fetelor are orgoli asta sa nu cada in mana unui barbat din prima zi. Si daca ...

Re: uraaaaa

din 9 iul 2004 21:02 de rubia

Violul nu a fost viol adevarat stia baieti ca o sa-ti placa de sculele lor......si eu asi vrea sa fiu violata dar eu am dorinta cu 3 baieti bine dotati...,imi place sa fac dragoste ori sex nu importa,....un sarut fetelor

Re: Re: Re: Re: Re: ce poate face o femeie sa tina

din 9 iul 2004 18:06 de ExoticDream

"Daca dragoste nu e, nimic nu e....." ( replica de final din "Cel mai iubit dintre pamanteni" daca nu ma insel? )....

Re: Re: Wahahaa and Wahahaha

din 9 iul 2004 17:57 de ExoticDream

Am uitat sa spun ca de afla pe o treapta inferioara a evolutiei animalelor si ca atare nu prezinta sistem nervos....., dar asta se deduce din comportament, nu-i asa? ;)

din 9 iul 2004 17:55 de Infector

Nu merci , am inteles ce ai behait acolo :D

din 9 iul 2004 17:53 de ExoticDream

Sabba, tu chiar ca esti profa noastra de biologie!!! I-ai incadrat perfect la clasa "Protozoare"!!! Inmultirea, excretia si iritabilitatea sunt trasaturile lor dominante, au o structura simpla, reactioneaza la factori mecanici (deci ...

Re: Re: Re: Re: ce poate face o femeie sa tina apr

din 9 iul 2004 17:44 de sabba

Daca exista acel sentiment minunat numit iubire, nu trebuie sa lupti sa pastrezi ceva viu! Se pastreaza oricum!

Re: Wahahaa and Wahahaha

din 9 iul 2004 17:29 de sabba

Speciile astea rare si foarte rare : amibele si paramecii nu trebuie alungate, ci pastrate, tinute sub observatie, intepate din cand in cand.....asa....pentru a vedea cum reactioneaza! Just for fun!;) ( Infector, intre noi doi fie vorba, daca ...

Re: SEX - meditatie - LINISTE INTERIOARA

din 9 iul 2004 17:16 de sabba

Era mai interesant sa citesc o opinie de-a ta, decat sa recitesc acest manual!;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Primele intaln

din 9 iul 2004 16:58 de ExoticDream

Nu te mai consuma incercand sa intelegi ceea ce nu vor sa spuna direct altii, esti cu siguranta un baiat inteligent care dovedeste mai mult bun simt si consideratie fata de sexul opus decat majoritatea celor care se cred mari cuceritori, dar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Primele intalniri

din 9 iul 2004 16:46 de ursu

Incerc sa imi dau seama de ce a zis ca : "va credeti destepti" . Tot ce am zis este ca la o intalnire , chiar daca e prima sau a 100-a eu o sa fiu foarte atent cu ea . De exemplu , daca tine mainile incrucisate , se uita pe pereti si ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3291 din 3731
«   1 ... 3288   3289   3290   3291   3292   3293   3294 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare