Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Relatii cu tipi insurati?

din 8 iul 2004 15:09 de tinkerbel

cum si-a inselat sotia ,ce te face sa crezi ca tu vei fi mai speciala pentru el? parerea mea daca el nu este in stare sa -si tina un angajament fata de familia pe care o are ,il meriti nu e mai bun decat tine.

Re: Re: cit de des,si cit de multa dragostesi sex

din 8 iul 2004 14:44 de horatiu68

Eu mi-s domnisoara, dar iti spun parerea mea cu conditia sa scrie aici si baietii cam ce dorinte au vis-a-vis de dragostea fizica ("nonstop" nu e un raspuns valabil dpdv medical!!!). Daca as fi impreuna cu iubitul meu in vacanta ...

Re: Re: Re: Si ce-ar fi fost daca......?

din 8 iul 2004 14:34 de ExoticDream

E ciudat cum ea se lasa influentata de parerea celor din jurul ei, nu inteleg cum o prietena f buna o poate invata sa renunte atat de usor la un om care o iubeste de atata timp. Cred mai degraba ca ea se afla inca sub influenta socului.....si de ...

in revenire

din 8 iul 2004 14:30 de neutru

Probabil ca a si fost o lipsa de tact din partea mea, dar dupa 4 ani de trai cu o asfel ed minciuna in suflet, in momentul in care a fost totul ok, si puteam in sfirsit sa fim impreuna asa cum am dorit, mai ales ca deh, fiind om cu constiinta, care ...

Re: ce poate face o femeie sa tina aprinsa

din 8 iul 2004 14:19 de ExoticDream

Ce-ar fi sa nu ne facem ca uitam mereu ca traim in era egalitatii femeii cu barbatul? De ce numai femeia trebuie sa lupte pt a mentine treaza flacara iubirii cand intr-o relatie sunt implicate 2 persoane? Nu latura sexuala mi se pare prima ...

Re: Re: Si ce-ar fi fost daca......?

din 8 iul 2004 14:18 de neutru

Merci de raspuns, imi dau seama ca a pierdut, probabil ca-si va da seama, acum nu asta conteaza, si eu am gresit, dar in sinea mea m-am gandit ca dragostea trece peste orice, sincer, si eu am insirat toate evenimentele, si m-am mirat cum de a putu ...

Re: cit de des,si cit de multa dragostesi sex

din 8 iul 2004 14:03 de ExoticDream

Eu mi-s domnisoara, dar iti spun parerea mea cu conditia sa scrie aici si baietii cam ce dorinte au vis-a-vis de dragostea fizica ("nonstop" nu e un raspuns valabil dpdv medical!!!). Daca as fi impreuna cu iubitul meu in vacanta ...

Re: Si ce-ar fi fost daca......?

din 8 iul 2004 13:27 de ExoticDream

Nu ne plictisesti, uneori ii putem ajuta cu un sfat pe cei care au o poveste de viata ca a ta, alteori nu, dar oricum noi ceilalti putem invata ceva din experienta ta. Initial am fost tentata sa te "acuz" pt ca i-ai ascuns prietenei tale ...

Re: Re: Re: Re: ORGASM - Inhibitie

din 8 iul 2004 12:43 de ExoticDream

Ti-a inchiriat calculatorul? Interesant! Moare de dorul nostru, saracul! Transmite-i ca noi nu! Ti-a lasat mostenire si neuronul ala care-l chinuie? Scuze, dar mi-era teama sa nu-l traga la fund! :o Am o prietena (fosta vicecampioana tocmai la ...

Re: Re: EJACULARE

din 8 iul 2004 12:32 de ExoticDream

In sfarsit iata sfatul pe care il astepta cel care a pus intrebarea!!! Nota 10 la sexologie, domnu' student (cred totusi ca e in baza 2 daca stii ce-i aia)!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma placi asa c

din 8 iul 2004 12:26 de ExoticDream

Nu era nevoie sa precizezi cine iti este mentorul, am recunoscut "stilul"! Ca si el, nu ai rabdare sa aprofundezi, scumpule, si nici respect pt ceilalti nu prea ai (mama, de exemplu). Incearca totusi sa intelegi ca si noi, ca si mama ...

Re: sex anal

din 8 iul 2004 09:53 de horatiu68

ai mare grija sa fii bine excitata si bine lubrifiata in zona sa nu ai parte de surprize dureroase!!!nu poti ramine -doar daca se scurge sperma din acea zona si-ti patrunde in vagin si esti in perioada fertila!!!mai bine cu ...

Si ce-ar fii fost daca......?

din 8 iul 2004 07:59 de neutru

Povestea e scurta si dubioasa, dintr-o experienta cu fosta prietena, ramin cu o intrebare, ce-ar fii fost daca.... Povestea e destul de lunga, s-ar putea sa va plictisesc:)) Ma casatorisem de o luna, dupa o relatie lunga, care practic aproape ...

Re: Relatii cu tipi insurati?

din 7 iul 2004 19:55 de Alinutzzza

ba,mesajul asta e VEEEEECHI!!!!!

SEX - meditatie - LINISTE INTERIOARA

din 7 iul 2004 18:48 de FireSoul

Sexualitatea pe deplin controlata este puterea care daruieate cea mai intensa si mai mare placere care poate fi experimentata de fiinta întrupata. Starea de fericire si aceea de libertate traite în timpul amorului transfigurator cu ...

Re: prima data

din 7 iul 2004 18:45 de NeaCaisa

I: In momentul in care faci dragoste prima data iti curge sange? R: Da, este posibil dar nu obligatoriu I: Ce inseamna daca nu iti curge? R: Ca himenul nu a fost destul de vascularizat, ca fusese "deteriorat" deja si bla bla ... ...

Re: ORGASM - Inhibitie

din 7 iul 2004 18:31 de NeaCaisa

aoleu da imi ia jumatate de ora numai sa citesc pstul , incearca sa fii si tu mai succinta :); poate asa ma incumet si eu sa citesc (doar am raport de facut) By Infector's student -lan KV-

ORGASM - Inhibitie

din 7 iul 2004 18:03 de FireSoul

"Inhibitiile sunt cauzele evidente ale lipsei orgasmului. Si prin inhibitii intelegem orice reticenta legata de trupul sexului opus. Este unanim recunoscut ca relaxarea este prima conditie a desfasurarii unui act sexual cu succes (adica orgasm). ...

Re: EJACULARE

din 7 iul 2004 16:49 de FireSoul

Nu se poate face mare lucru...Nu ar trebui sa te plangi, pt ca lichidul acela ajuta la lubrifiere shi existenta lui e ceva normal(chiar daca nu toti barbatii au respectiva "scurgere" ) Tot ce ai putea face ar fi sa te impaci cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Inimi ranite

din 7 iul 2004 15:06 de ExoticDream

Despartirea de cel pe care il iubesti este extrem de dureroasa indiferent de motivele care au determinat-o. Traiesc aceasta experienta acum si pot sa-ti spun ca, desi n-am murit, nu e nici pe departe usor (ca veni vorba, exista si oameni care ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3294 din 3731
«   1 ... 3291   3292   3293   3294   3295   3296   3297 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare