Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele cuminti : chiar exi din 6 iul 2004 10:30 de ExoticDream
Cand ai sub 20 de ani, esti inteligent, dar nu ai multa experienta in relatiile cu sexul opus (si iti lipseste mai ales experienta "negativa" ), exista un risc mare sa te pacalesti la prima vedere...mai ales daca persoana in cauza este ...
Re: Problema problematica(SARCINA) din 6 iul 2004 10:12 de ExoticDream
Din cate stiu eu, in caz ca nu dispare complet, menstruatia este mult mai redusa cantitativ si dureaza mai putin decat in mod normal, in general se intampla doar in prima luna de sarcina, dar probabil exista si exceptii....ma mai documentez.
Relatii cu tipi insurati? din 6 iul 2004 04:50 de inuendo
Un lucru stiu sigur..indeferent ce faci..cu pretenul vechi nu o sa mai iasa nimic..asa ca daca ai de gand sa il iei inapoi, renunta, si treci la pasul urmator(indiferent de ce zice el)
Menstruatia din timpul sarcinii din 5 iul 2004 20:09 de FireSoul
Uneori, chiar daca o femeie e insarcinata, are totusi menstruatie in primele 3-4 luni. Prin ce difera ciclul menstrual normal de cel prenatal(care exista in timpul sarcinii)(?)
Re: Re: Re: Re: Relatii cu tipi insurati? din 5 iul 2004 19:55 de amalia
cred ca te tine poe tine ca amanta,pt ca faci sex mai bine decat nevasta-sa dar de ea ne se va desparti, si daca face sex cu nevasta-sa fii sigura ca inchide becul si isi imagineaza ca esti tu.Dar tu vei ramane doar amanta pana cand va afla ea, sau ...
Re: Re: Re: VA ROG AJUTOOOOR!!!! din 5 iul 2004 19:38 de amalia
eu cred ca sunt in masura sa te ajut, sunt as.farmacist.
Daca intradevar ai candidoza iti recomand sa urmezi un tratament cu CLOTRIMAZOL ovule timp de 6 zile consecutiv cate un ovul seara si dimineata, si nu este din cauza masturbarii.
SAu mai bun ...
Re: Re: Re: Re: Re: oare e posibil...? din 5 iul 2004 18:53 de nemesis
Pacat ca virgine nu mai prea cunosc... le-as cere himenul de imprumut , ca asa as avea chef de un pescuit la navod...:D:lol::D
Re: din 5 iul 2004 17:48 de Alinutzzza
stii,intr-un fel tind sa te cred.....totul e o iluzie pana la urma......sau poate nu?
mai bine tac sa nu mai contrazic singura.
Re: Re: Inimi ranite din 5 iul 2004 15:45 de ExoticDream
Suferinta cauzata de faptul ca nu ti-ai gasit inca jumatatea este altfel si totusi ceva mai putin intensa decat suferinta determinata de pierderea celui drag (e ca un fel de frustrare, amaraciune, dar nu are un obiect anume, spre deosebire de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suflet pereche... din 5 iul 2004 15:19 de ExoticDream
Exista oameni care nu au iubit 100% niciodata, dar nenorocirea este ca nu-si dau seama!!! Se cred doctori in iubire si se trezesc sa dea lectii tocmai unor semeni de-ai lor care stiu cum e de fapt iubirea adevarata!!! E un joc periculos... ...
Re: Re: Re: din 5 iul 2004 15:07 de ExoticDream
Zicala aia cu "Dragostea trece, banii raman." este un fel de scuza pt cei care prefera relatiile cu parteneri bine garnisiti dpdv financiar in dauna relatiilor bazate pe iubire. Pt ca dragostea sa existe multi ani, este nevoie in primul ...
Re: Re: Re: pauza ceruta d prietena mea din 5 iul 2004 14:29 de ExoticDream
:love: Eu prefer barbatii care plang!:love:
Barbatii duri fie nu au o sensibilitate deosebita, fie isi ascund partea "simtitoare" probabil de teama de a nu fi considerati "slabi" si a pierde actiuni in ochii majoritatii ...
Re: Ma placi asa cum sunt din 4 iul 2004 23:46 de Corina
A arata bine in opinia unora nu echivaleaza cu a o duce bine, adik a te indopa cu 1 tona de mancare fara sa te gandesti in ce fel te va afecta acest lucru. La un moment dat te multumesti cu o ciocolata spunanda-ti: "daca o sa ma placa cineva ...
Re: Re: Re: Re: Re: Fetele cuminti : chiar exista din 4 iul 2004 23:18 de copilita
poti uneori sa cauti si fara sa incerci... in majoritate cazurilor, daca ai putina minte, shi intuitie, "citeshti" omul inainte sa i te oferi, chiar shi ca prezenta doar...
Re: Re: Re: timid din 4 iul 2004 22:59 de connex
atunci poate erau ai tai daca tot te oftici avocatule
Re: Re: din 4 iul 2004 21:28 de ursu
Foarte bun bancul .
Cat despre constatarea : "dragostea trece , banii raman" eu zic ca nu e chiar asa . Daca tii cu adevarat la cineva , dragostea nu o sa treaca , o sa se consolideze in timp . Cat despre banii ... asta depinde de ...
Re: Re: timid din 4 iul 2004 17:54 de connex
poate e chiar tactu cu mata
Re: Re: timid din 4 iul 2004 17:05 de anyahsa
:):lol::D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suflet pereche... din 4 iul 2004 16:41 de EU
Cei care nu au iubit 100% nu cred ca sint vinovati sau sint altfel...Iubirea vine asa deodata...TRONC! ZBANG! Dar peste unii vine, peste altii nu...Cunosc pe cineva care pe la 65 de ani a realizat ca in viata nu a iubit niciodata 100% si nu din ...
Re: din 4 iul 2004 15:47 de FireSoul
Get a brain!!!:x
De unde ai aflat ce ne-ai scris? De la "Stuprize-stuprize"?:x
Stii ca era bancu' ala cu ardeleanu care nu fusese prezent cand d-zeu a impartit oamenilor daruri. Ajunge ardeleanu' ultimu' shi d-zeu zice:
...
Pagina 3296 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
42 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |