Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

din 4 iul 2004 15:39 de nimenialtu

dragostea e trecatoare. in cativa ani cel mult,o sa te plictisesti de oricare dintre ei.n-o sa mai fie dragoste.o sa fie o familie deja,daca ar fi sa mearga.(daca nu,divort).deci ce vreau eu sa zic e ca ..dragostea trece ,banii raman. :)

Re: Inimi ranite

din 4 iul 2004 14:56 de ursu

Asta este un subiect foarte vast . Nu cred ca pana la o varsta exista oameni care nu s-au despartit de cineva . Acuma cu suferitul ... probabil ca doar la aceia care au avut o relatie serioasa . Si suferinta din dragoste cred ca se numeste si ...

Re: Re: pauza ceruta d prietena mea

din 4 iul 2004 14:39 de Dani

Scuza-ma ca iti spun dar esti lake la faza asta..daca ea a putut sa renunte asa usor la tine ... nu inteleg tu nu iti dai seama ca nu te iubeste sa nu te iubeste asa d mult cat o iubesti tu ??? Poate ca gresesc...dar nu cred..ee parerea mea e ca ...

Re: Re: timid

din 4 iul 2004 11:38 de YLoveCamelia

hh:lol:

Re: timid

din 4 iul 2004 00:16 de ExoticDream

Inca unul care-si cauta amanta pe forum! Iti sugerez o solutie: 0722 526 524, e o doamna (nick cristina) care isi cauta partener pt satisfacerea viselor erotice). Daca iese ceva intre voi, astept o ciocolata!!! :o Mi-a venit o idee!!! Ce-ar ...

Re: Re: sex oral

din 4 iul 2004 00:10 de Taqua

Ce destepti si experimentati e unii...

Re: Re: Ejaculare cu sange

din 3 iul 2004 22:40 de Baiatzu

atza? ce atza visezi mah? daca se rupe aia ramai fara pula :)

Re: ...homosexuali au orgasm?

din 3 iul 2004 21:54 de k22

:heart:bineinteles ca da si totul depinde de partenerul cu care esti si cit de deschis esti in a-l primi.(!)

Re: Re: Re: Re: oare e posibil...?

din 3 iul 2004 18:30 de FireSoul

HIMENU' NU E O PLASA DE MUSTE!:lol: Se aseamana mai degraba cu un navod...:D Serios vorbind, himenul nu are o structura compacta shi chiar prezinta mici "gaurele". Daca nu ar fi asa, menstra nu ar avea pe un' sa curga

Re: ajutor

din 3 iul 2004 18:28 de ursu

Banuiesc ca atunci cand il refuzi , nu ii zici : "Nu am chef." . Data viitoare zi-i si tu ca te doare ceva , gasesti tu , si chiar nu poti sa faci sex . Daca el insista atunci nu mai aveti ce discuta . Iar al doilea aspect al ...

Re: Ma placi asa cum sunt

din 3 iul 2004 18:03 de FireSoul

E bine sa te autoaccepti, e bine sa fii constient atat de calitati cat shi defecte care te caracterizeaza. Atunci cand vrei sa atragi, e indicat sa fii tu insuti shi sa nu-ti diluezi personalitatea doar pentru a placea. Shi eu sunt de ...

Re: Re: Re: oare e posibil...?

din 3 iul 2004 16:46 de nemesis

Ceeee? Himenul este o plasa de muste? Are mici fisuri ? Este foarte "stresant si banal" modul in care unii isi exprima lipsa de cunostinte! :D:lol::D

Re: oare e posibil...?

din 3 iul 2004 16:43 de nemesis

Stii eu la fizica am invatat ceva: exista intotdeauna o probabilitate finita ca toate moleculele ce compun aerul dintr-o camera sa fie distribuite la un moment dat neuniform - intr-un colt - iar eu sa mor sufocat. Ar trebui sa ma tem de astfel de ...

Re: Re: oare e posibil...?

din 3 iul 2004 15:44 de Larisuca

este posibil sa ramana insarcinata,gandeste-te ca o fata de 12 ani deja are ciclu...deci si prietena ta chiar daca este virgina are deja menstruatie asa ca in felul in care sangele menstrual iese afara din vagin la fel de simplu poate patrunde si ...

Re: virgin bolnav de un bts?

din 3 iul 2004 15:24 de Larisuca

Parerea mea este ca nu este vorba despre bts ci despre o simpla infectie vaginala pe care o poti lua pe diferite cai...insa daca totusi are legatura cu viata ta sexuala ar fi mai bine sa consulti un ginecolog...virgin sau mai putin virgin orice om ...

Re: picioarele

din 3 iul 2004 15:21 de Larisuca

Eu pot sa spun ca am aceeasi problema...eu am fost o fata foarte slaba si fara forme si asa mai departe dar m-am hotarat sa ma ingras asa ca am urmat o cura de ingrasare si dupa putin timp mi-au aparut aceste vergeturi pe fund si pe sani...la ...

Re: Re: Re: ajutor

din 3 iul 2004 13:15 de anyahsa

Din cate am inteles eu din postul ei, nu au avut o discutie serioasa pe tema asta pana acum. Dar oricum, ai dreptate. El se foloseste de ea si probabil nu i-ar parea rau deloc daca ea pune capat relatiei.

Sexul anal: pericole, protectie etc.

din 3 iul 2004 13:10 de k22

:love::heart:este sau nu periculos si daca de ce?si daca totusi iti place sa-l practici de ce masuri de protectie ai nevoie?in ce masura marimea penisului poate deranja placerea?(?)B):)

Re: sex oral

din 3 iul 2004 12:12 de vasistan

Alinutza se vede ca nu ai avut parte de sex oral ...inca , daca e oral atunci e cu gura draga nu cu degetul sau mana.

Re: ajutor

din 3 iul 2004 09:58 de Vasi

Pare cam egoist baiatul daca te-ar iubi ar fi altfel. Mai incerca dar nu pierde mult vremea cu el.A fost primul asta e ,a tras lozul castigator dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie si ultimul.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3297 din 3731
«   1 ... 3294   3295   3296   3297   3298   3299   3300 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare