Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dulce razbunare

din 1 iul 2004 15:53 de ExoticDream

E valabil si invers, daca fostul meu iubit s-ar razbuna afisandu-se cu alta fata doar-doar sa se asigure ca-i remarc noua achizitie si observ ce dorit este, nu numai ca m-as intreba de ce naiba mi-am pierdut timpul cu un asemenea specimen ...

Re: Re: Re: Re: Lectia de NE-istorie...

din 1 iul 2004 12:51 de nemesis

Din cauza asta stau la coada dupa barbati si li se impune (dar nu in toate bisericile) sa vina in fusta lunga si cu batic pe cap? Dupa parerea ta ar trebui sa accept raul asa cum este numai cu gandul ca ar putea fii si mai rau...? Hmmm! ...

as dori un raspuns...

din 1 iul 2004 10:52 de cristina

am luat in urma cu 2 ani anticonceptionale rigevidon....ad dori sa stiu daca as avea ceva probleme daca acuma as continua cu aceleasi anticonceptionale.As dori sa specific ca am luat anticonceptionalele in urma sfaturilor unui ginecolog. Va rog ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suflet pereche...

din 1 iul 2004 09:08 de Infector

E obsedata de mine oameni buni! ( Ce draq sa-i fac daca sunt atat de bun la pat, am marcat-o pe fata :p )

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 1 iul 2004 00:41 de ursu

Acuma si voi ... Stati linistiti , ca o sa apara inca unul cu un topic de genul : "pot sa o satisfac pe X daca o am de ... cm ?" sa va scoata din linistea asta a povestilor despre viata si a vechiului razboi dintre moderatori . Putina ...

Re: ...homosexuali au orgasm?

din 1 iul 2004 00:26 de FireQ

Nu draga,o fac doar din plictiseala si spirit aventuros!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suflet pereche...

din 1 iul 2004 00:14 de FireQ

Iar ne povesteste de Infector!Cand s-o sfarsi chinul asta?):(

Re: Re: Re: Ajutati-ma daca puteti!

din 1 iul 2004 00:05 de FireQ

Hai ca sa vorbim nimic!E atat de placut sa te ascult!

Re:

din 30 iun 2004 23:58 de FireQ

Casa la sol,inchiriez cu ora doi metri patrati de acoperish in zona populata!:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dulce razbunare

din 30 iun 2004 23:14 de Infector

Go back to you'r cave!U stink!

Re: Ajutati´ma va rog

din 30 iun 2004 23:01 de sabba

Principala cauza in intarzierea menstrei este dereglarea hormonala! Pentru acest lucru cel mai bine consulta un endocrinolog! Medicul la care ai fost deja nu ti-a prescris nimic?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dulce razbunare

din 30 iun 2004 22:50 de sabba

Doua sfaturi beton! La tine ar tine treaba asta? Daca as fi barbat si as vedea-o pe fosta mea iubita defiland cu altul, oricum ar arata acel tip, m-as intreba: Oare de ce mi-am batut eu capul atat cu asta? :blink::blink::blink:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: silicon ! pro-cont

din 30 iun 2004 21:20 de ursu

Am vazut odata pe Discovery un reportaj despre animale . Daca femela avea sanii mari , atunci era luata drept gestanta si nici un mascul nu o baga in seama . Asta era doar un aspect . Acuma la om e tocmai invers se pare .

Re: Inca o problema!

din 30 iun 2004 20:33 de subAcoperire

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele cuminti : chiar exi

din 30 iun 2004 19:37 de ExoticDream

Sigur ca sfaturile si ideile pe care le gasim pe forumul asta nu reprezinta decat sfaturi si idei, fiecare face cum crede si isi alege drumul pe care il considera potrivit pt sine insusi in viata. Nu cred ca toti cei care postam pe aici suntem ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele cuminti : chiar exi

din 30 iun 2004 19:19 de ExoticDream

Vezi tu, tocmai aici se vede diferenta intre cele 2 pareri: tu nu ai merge mai departe intr-o relatie doar de dragul de a avea o relatie, esti cu o fata doar daca simti ca se tes niste sentimente intre voi, in schimb partizanii flirtului ti-ar ...

Re: Re: Re: Re: Fetele cuminti : chiar exista ?

din 30 iun 2004 19:00 de ExoticDream

O fata buna nu cred ca la 20 de ani are un trecut atat de bogat: 10 fosti iubiti suna cam ciudat! In categoria "fostilor" nu i-as include decat pe cei pt care a avut sentimente, nu toate cazurile in care a incercat sa cunoasca pe cineva ...

Re: Re: Re: Re: Re: Fetele cuminti : chiar exista

din 30 iun 2004 18:50 de ursu

Din ciclul : eternul razboi dintre bine si rau ... Parerea mea este ca oamenii care intra pe forumul acesta au o personalitate bine conturata (exceptie fac cei cu injuraturile , cel care si-a taiat ata cu cutterul , etc.) . Nu cred ca intra ...

Re: Re: Fetele cuminti : chiar exista ?

din 30 iun 2004 18:49 de ExoticDream

Am promis sa nu mai raspund la provocari pe tema asta, dar vad ca nu incetezi! In traducere infector vrea sa spuna ca acea NEBUNA NASOALA RAU si "CUMINTE" este fosta lui prietena de care si-a batut joc, mi se pare o mitocanie de ultima ...

Re: Re: Re: Re: Re: Fetele cuminti : chiar exista

din 30 iun 2004 18:29 de ursu

Eu niciodata nu m-am intalnit cu vreo fata stiind ca nu o sa am vreun semntiment de iubire fata de ea sau doar pt faptul ca eram singur . Adica am stat si un an fara prietena . Nu am mers niciodata pe premiza : azi ma intalnesc cu ea , ieri nu ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3300 din 3731
«   1 ... 3297   3298   3299   3300   3301   3302   3303 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare