Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Fetele cuminti : chiar exista ?

din 30 iun 2004 18:15 de FireSoul

Te-ai gandit la varianta ca fata aia cu 10 prieteni a avut atatia tocmai pt ca a vrut sa aiba pe cineva deosebit, dar nu l-a gasit shi a tot cautat? A cauta o fata cu un trecut "curat" e ca shi cum ai cauta sa te insori cu o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Inca o problema!

din 30 iun 2004 18:13 de ExoticDream

Gura pacatosului adevar graieste!!! Nimeni nu te-ar fi putut sfatui mai bine decat cineva care inseala si in somn!!!

Re: Re: Re: Fetele cuminti : chiar exista ?

din 30 iun 2004 18:10 de ursu

Nu sunt disperat , dar se pare ca am pus o intrebare destul de dificila : cum sa deosebesti un gen de fata de celalalt . Cum ziceam ... este alegerea mea in ce fel de fata imi doresc . Ca raspuns lui Infector : Nu cred ca fetele cuminti sunt ...

Re: Re: Re: Re: Re: Dulce razbunare

din 30 iun 2004 18:07 de ExoticDream

Zi-i, frate, ca pe maidan sau dupa blocuri, de ce te rusinezi? Vine moderatorul mai tarziu si te cenzureaza, care-i problema? Si scrie de 15 ori acelasi lucru, nu de 2, ca doar-doar te-o baga si pe tine cineva in seama! Tu esti irecuperabil, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Inca o problema!

din 30 iun 2004 18:05 de Infector

Ba ExoticCosmar ... mai da-i bah fata drumu d'aici , n-auzi ca nu ne intereseaza sfaturile tale expirate?Vezi de treaba ta acolo si lasa oamenii "open minded" sa traiasca , nu-i mai stresa atat. Se vede ca esti nascuta prin 86 p'acolo ...

Re: Re: Re: Re: Re: Inca o problema!

din 30 iun 2004 18:02 de sabba

Un sfat, pentru ca-mi esti simpatica! Ignora genul asta de mesaje care-ti sunt impotriva!;)

din 30 iun 2004 18:02 de ExoticDream

Merci pt caracterizare, vezi ca exista un proverb cu barna din ochiul tau.....mai reflecteaza....daca poti! Daca tot i-ai citit jurnalul (care se intinde pe cateva volume la ce viata tumultuoasa a avut omul si cand te gandesti ca e inca ...

din 30 iun 2004 18:02 de Infector

Mai eu ti-o zic pe fatza : Daca un barbat vrea sa-si insele iubita/nevasta/amanta etc etc O FACE , poa sa fie ea si super atenta cu el , si super geloasa si cum mai vrei.Daca vrea sa o insele o inseala. Intr-un cuplu tre sa existe incredere , sa ...

Re: Re: Re: Re: Inca o problema!

din 30 iun 2004 17:58 de ExoticDream

Cine a zis ca ma cred unica??? Lauda de sine e specifica fetelor usuratice si nu ma incadrez! Nu-ti da nimeni dreptul (nici macar Casanova cu care te tragi de sireturi) sa te legi de o fata pe care nu o cunosti si care iti spun eu ca valoreaza de ...

din 30 iun 2004 17:52 de Alexandra

Merci pt sfaturi ExoticDream pare de treaba, dar din nefericire pentru ea, cam timpitica, by the way, daca-i dai jurnalul tau, va face o adevarata drama folosind ce ai scrie acolo...Dar ce sa fac cu gelozia care ma macina zi de zi?

Re: Re: Re: Inca o problema!

din 30 iun 2004 17:48 de Infector

Eu nu vad nimic neobisnuit in faptul ca o femeie se simte atrasa de alta femeie. Femeia este o intruchipare a dorintei , a setei de frumos ... si ce-i frumos.. ii place si lui Dumnezeu :) Daca esti putin geloasa si o partida de sex in trei nu ...

din 30 iun 2004 17:45 de ExoticDream

Ia uite ce fan si-a gasit Casanova al nostru!!! Super cool!!! Am zis eu ca era mai bine sa nu te nasti? Am spus doar ca esti un om care isi pune probleme, care nu trece cu superficilitate prin viata, un om caruia ii pasa! Si tu ce ai ...

din 30 iun 2004 17:37 de sabba

Alexandra! Raspunzi posturilor tale? Vorbesti singura? Ca nu am priceput cu cine vorbesti?:x:D:D:D

Re: Re: Re: Dulce razbunare

din 30 iun 2004 17:37 de ExoticDream

Iar ai gandit ca din carte: cea mai buna razbunare este sa-l IGNORI pe cel care te-a ranit, sa-i arati ca nu te-a meritat si ca viata ta este mult mai buna de cand nu mai faci parte din ea. Stiu ca e cumplit de greu, doare infernal, dar merita! O ...

din 30 iun 2004 17:33 de Alexandra

Shi de ce te crezi asa de "unica" tu shi cu nasoala aia care se tine dupa Alex? Daca el nu o iubeste, foarte bine! Are motivele lui.Lasa omul in pace shi lasa aerele astea de fata-lu-tata-pe-care-nu-o-f~~e-nimeni shi nu mai urla in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Dulce razbunare

din 30 iun 2004 17:33 de ExoticDream

Razbunarea e arma prostului....e bun proverbul asta!

Re: Re: Inca o problema!

din 30 iun 2004 17:31 de sabba

Stai ca fata s-a razgandit! O zi era bine sa nu se fi nascut, o zi e foarte bine ca s-a nascut! Azi e ziua cand e foarte bine, chiar e extraordinar!:D:D:D

Re: Re: Fetele cuminti : chiar exista ?

din 30 iun 2004 17:30 de ExoticDream

Nici eu nu cred ca o fata cuminte este prin definitie complexata, taciturna, naiva, conservatoare, prostuta si timida dupa cum o fata usuratica poate avea si un dram in plus de inteligenta (ganditi-va la c****** de lux gen Sharon Stone in unele ...

Re: Re: Fetele cuminti : chiar exista ?

din 30 iun 2004 17:29 de Infector

Nota 10!

Re: Re: Inca o problema!

din 30 iun 2004 17:27 de Alexandra

Tu insinuezi cumva ca era mai bine sa nu ma nasc? Ce telenovele ai vazut azi de ai ajus la concluzia asta? Oamenii care se baga in viata altora shi ii streseaza pe altii cu prob;eme care nu sunt ale lor, astia ar trebui sa fie inchisi undeva! ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3301 din 3731
«   1 ... 3298   3299   3300   3301   3302   3303   3304 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare