Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Te iubesc. Adio.

din 2 iul 2004 14:19 de FireQ

Ursache eu in locul tau m-as intreba ceva mai subtil!Dualis e barbat sau femeie?;):D

Re: dust in the wind

din 2 iul 2004 11:57 de TendrePoison

dojana? pareri sigure si certitudini? "ce ai vazut tu la mine"?:huh: mda... no comment :ninja:

dust in the wind

din 2 iul 2004 11:47 de dualis

I-a scapat ideea, nu a inteles NIMIC, este evident ca NU este documentata, NU are NICI un dram psihologic, e idealista, complexata, insa NU ai zis ca ai citit-o, MDA... "Ca fapt divers", tu lucrezi "pe treaba asta", esti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ajutati-ma daca puteti!

din 2 iul 2004 10:14 de TendrePoison

mda.... trebuie sa te simti tare stingher...:huh:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 2 iul 2004 09:57 de ExoticDream

Ce fac examenele astea din noi!!! Ajungem sa ascultam manele!!! De-ar veni o data vacanta aia!!! :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: silicon !

din 2 iul 2004 09:46 de TendrePoison

nu am pretentia sa dau lectii nimanui... iar chestionarele la care ati raspuns voi la scoala erau apa de ploaie, believe me cause i know ;) PS: nu am zis ca te-am "citit", asta ai inteles tu - iarasi gresit... dar crede-ma cand iti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: silicon ! pro-

din 2 iul 2004 09:41 de ExoticDream

Daca tu esti psiholog sef, de ce nu spui asa? Eu as fi prima care sa ia lectii de la tine! Poate ca la varsta mea nu am studiat in profunzime importanta bustului pt sexul masculin, recunosc ca am urmarit doar cateva documentare pe Discovery, am ...

Re: Re: Te iubesc. Adio.

din 2 iul 2004 00:10 de ursu

FireQ , Infector e la mare si a ramas tronul liber . Vrei cumva sa ii iei locul ? Cat despre cel ce a postat initial , te rog eu mai pune odata pe forum . Eu nici macar nu am vazat ce ai scris . Se pare ca era ceva despre iubire ... In orice caz ...

Re: Sa-mi fac probleme?

din 1 iul 2004 21:20 de dualis

Ai rabdare, asa repede vrei tu orgasm ? :) O sa vina si orgasmul. Ma gandesc ca voua fetelor va este jena sa-i spuneti partenerului ce ati vrea ca el sa faca, sau atunci cand el face ceva placut pt. voi, in loc sa-i spuneti sa continue ce facea ...

Re: pauza ceruta d prietena mea

din 1 iul 2004 20:56 de dualis

E adevarat ca multi oameni se tem sa se deschida, insa, asa cum ai zis si tu in alta parte, mi se pare, intr-o iubire adevarata, chiar si dupa despartire, nu cred ca exista nici macar gandul razbunarii. Imi pare rau ca nu simte ca mine, imi vine ...

Re: as dori un raspuns...

din 1 iul 2004 19:44 de sabba

In principiu nu vad de ce ai avea probleme! In general este bine sa mergi cu aceleasi anticonceptionale daca te simti bine!

Re: Sa-mi fac probleme?

din 1 iul 2004 19:34 de FireSoul

Nu cred...Yo am avut primul orgasm vaginal la aproape 1 an de cand mi-am inceput vita sexuala. Nu era din vina lui..eu eram aceea care era stresata de faptul ca doare, de ambient, de... Ideea e ca daca vrei sa ai orgasm, incearca sa fii cat ...

din 1 iul 2004 19:19 de FireSoul

Poi..daca tot vb off topic: (!)Cum sa faci o manea de succes in 10 pasi simpli:(!) (>) PASUL 1 Nume de bastan (Elvis, Florin Fermecatoru', Englezu', etc.). (>) PASUL 2 Incultura generala obligatorie. (>) PASUL 3 IQ mai mic ...

Re:

din 1 iul 2004 18:10 de ursu

Cu plaja cu nisipul m-as abtine , ca nu stii pe unde poate sa intre (nisipul) . Luand-o prin eliminare , in Bucuresti sau intr-un oras mare nu prea ai unde sa iti petreci o noapte romantica , asa ca la mare sau la munte ar fi minunat unde stii ca ...

din 1 iul 2004 17:13 de ExoticDream

Au aparut ei si papagalii aia care injurau aiurea, dar'mite din astia macinati de probleme existentiale majore cum ar fi....taierea atei cu cutterul, dimensiunea la la la....si atunci lasam povestile astea de dragoste si ne ocupam de lucrurile cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele cum

din 1 iul 2004 17:10 de ExoticDream

Vaaaai, ce sadica esti!!! Are alergie la americani si daca ii dai pastilele alea ii rapesti insasi esenta vietii!!!

Re: Re:

din 1 iul 2004 16:50 de ExoticDream

Evident ca persoana cu care faci dragoste este cea care conteaza in primul rand, dar parca prima data tot as vrea sa fie si decorul romantic...... Hei...imi inchiriaza si mie cineva 3 m2 de plaja pustie cu nisip finut sau una bucata cabanutza ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: silicon ! pro-

din 1 iul 2004 16:33 de ExoticDream

Asta pt ca oamenii sunt niste animale evoluate! :lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: silicon ! pro-cont

din 1 iul 2004 16:28 de ExoticDream

Nu sunt ipocrita si evident ca mi-ar placea ca baiatul ala inteligent, sincer, romantic, dragut etc etc sa aiba o masinuta (nu conteaza neaparat marca si nr de CP) cu care sa facem expeditii nebunesti si romantice! Dar ma crezi ca nu asta ar fi ...

Re: Re: Re: Re: pauza ceruta d prietena mea

din 1 iul 2004 16:02 de ExoticDream

Iubirea e cel mai bun catalizator, dar exista si reversul....Doi oameni care se iubesc ajung sa se cunoasca unul pe celalalt aproape ca pe sine, e minunat sa traiesti ca un suflet unic in dooua trupuri, dar si daca survine despartirea....si daca ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3299 din 3731
«   1 ... 3296   3297   3298   3299   3300   3301   3302 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare