Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Inca o problema!

din 30 iun 2004 17:23 de ExoticDream

Daca-ti plac fetele, mai bine e sa-ti satisfaci curiozitatea, altfel ai sa tanjesti mereu dupa asta! O faci si te linistesti! E un progres ca spui asta, exista "oameni" care chiar ar trebui sa-si puna problema, dar tocmai ei nu o ...

Re: Re: Fetele cuminti : chiar exista ?

din 30 iun 2004 17:22 de Infector

dupa mintea ta ... inseamna ca nu exista decat fete(1) (cele pe care le vedem zi de zi) si calugaritze(2). Nu vezi ca esti proasta?

Re: Fetele cuminti : chiar exista ?

din 30 iun 2004 17:21 de FireSoul

Nu ma consider o fata cuminte, daca prin "cuminte" intelegi complexata, timida, prostuta, naiva. Fetele cuminti pot fi, in unele cazuri, adevarate scorpii, lipsite de scrupule, chiar daca au o inafatisare angelica. Daca o fata are o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Dulce razbunare

din 30 iun 2004 17:21 de sabba

Este foarte adevarat ca exista momente de furie cumplita cand iti vine sa-i crapi capul aluia sau sa dai cu masina peste el, insa este prima faza! Va trece, cum trec toate, pe lumea asta!;)

Re: Re: Re: Re: Re: Dulce razbunare

din 30 iun 2004 17:21 de sabba

Este foarte adevarat ca exista momente de furie cumplita cand iti vine sa-i crapi capul aluia sau sa dai cu masina peste el, insa este prima faza! Va trece, cum trec toate, pe lumea asta!;)

din 30 iun 2004 17:16 de ExoticDream

Asa este, exista 2 tipuri de fete: cele usuratice, modelul "azi cu unul, maine cu altul ca viata e scurta si merita traita" si cele serioase, modelul "one man's girl" care prefera relatiile serioase, bazate pe dragoste, ...

Re: Re: Daca dragoste nu e...

din 30 iun 2004 16:36 de sabba

:D:D:D:D

Inca o problema!

din 30 iun 2004 16:10 de Alexandra

Mai am o problema...cred ca imi plac fetele..nu in sensul de amice..intelegeti... De mult timp as vrea sa o fac cu o fata, dar mi-e jena sa deschid subiectul. In plus, nu cred ca el ar accepta...mi-a zis el mai de mult ca ar vrea sex in trei(cu ...

Re: Re: pauza ceruta d prietena mea

din 30 iun 2004 16:08 de ExoticDream

Bravo! Pe 29 iun 2004 la 23:57 tu ai gandit si cu creierul meu! Serios acum....imi place la nebunie ce ai scris, si eu sunt la fel de "naiva", cand iubesc o fac din tot sufletul, plang, as lua trenul/avionul/whatever si daca ar locui ...

Re: Re: Re: Re: Dulce razbunare

din 30 iun 2004 12:44 de Wizard20

Maii...neaa..Bestiutza...dar u de unde esti asa de sigur ca o sa se simta mai bine? Exista foarte multe cai de a face pe un om sa regrete ca a facut ceva gresit(daca chiar TREBUIE asa cum zici tu ...ceea ce mi se pare o parare super TAMPITA...dar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: silicon ! pro-contra

din 30 iun 2004 09:05 de TendrePoison

...iar daca tu imi negi mie faptul ca baiatului visurilor tale - dragut, atent, fidel, finut s.a.m.d. - i-ar strica o masina la fel de draguta pe langa..... atunci asta e ultima data cand mai scriu ceva pe forum!:/ ...si cand vei nega asta, atunci ...

Re:

din 30 iun 2004 04:47 de OkiVerzi

NU ARE NIMENI NIMIK CA ESTI ROMANTICA DAR PARCA AR TB SA PUI MAI MULT ACCENT PE PERSOANA CU CARE ESTI! NU STIU DAR CRED CA IN MEMENTE CA ALEA CONTEAZA PREA PUTIN UNDE ESTI. IN FINE S-AR PAREA CA MULTI OAMENI AU STRESUL ASTA CU LOCUL, DUPA CE TRECE ...

Re: Daca dragoste nu e...

din 30 iun 2004 02:12 de FireQ

Draga Alexandra,iti recomand cu caldura sfaturile doctorului psiholog din LA REDACTIE,pe care le poti gasi aici: http: //www.planetamoldova.net/plam.php Succes!:D

din 30 iun 2004 01:41 de FireQ

Nu este chiar asa de greu!Atata timp cat iti vei manifesta interesul vis-a-vis de fata pe care ti-o doreshti..,si ea te va place ,sa fii sigur ca lucrurile nu vor sta pe loc! Unde poti intalni fata pe care o visezi?Asta e foarte greu de ...

Re: Re: Ajutati-ma daca puteti!

din 30 iun 2004 01:18 de dualis

CINE ZICE CA POATE SA FACA AVORT ?? TU ?? TU MAI BINE TACI !!! Deoarece nu vrea sa ramana insarcinata, sa speram ca nu va ramane, insa in cazul ala "rau", iti zic tie, fata draga, sa nici nu te gandesti la... ahhh... :( Nu ai voie ! ...

Re: Re: Dulce razbunare

din 30 iun 2004 01:06 de dualis

Prin razbunare nu-l vei rani pe el si nu vei reusi sa-l inveti nimic bun. Prin razbunare vei demonstra ca nu esti departe de atitudinea lui. Daca pe moment vei simti o satisfactie infantila, sunt sigur ca peste un timp vei regreta si te va durea. ...

Re: pauza ceruta d prietena mea

din 29 iun 2004 23:57 de dualis

Bravo pt. lacrimi ! Bravo pt. nebunia de a lua trenul ! Bravo pt. ca iubesti cu tot sufletul ! Sunt sigur ca esti "naiv" ca mine ; cand ea greseste cu ceva, tu, pt. ca o iubesti cum ea probabil nu va intelege si nu va fi capabila ...

Ajutati´ma va rog

din 29 iun 2004 23:18 de Ramona

Buna..ma numesc Ramo si am o problema care nu´mi da pace.....Pana acum nu am avut probleme cu menstruatia dar din luna martie nu mai am.nu pot sa ma gandesc nici la o posibila sarcina pentru ca de anul trecut din luna august nu am avut contact ...

Re:

din 29 iun 2004 22:23 de dualis

Raspuns al unui prieten indepartat (C. Noica --> E. Cioran) "Lasa-ma sa-ti amintesc de inca o vorba de a ta, pe care mi-o scriai acum multi ani, intr-un ceas cand pt. prima data erai fericit in dragoste : "gloria intre patru pereti ...

Fetele cuminti : chiar exista ?

din 29 iun 2004 21:06 de ursu

Salutare , va cer si eu sfatul in legatura cu o problema . Este deja un topic intitulat "Faze de agatat" . Pararea mea este ca fazele respective sunt adresate unui anumit tip de fete (cele care frecventeaza des cluburile de exemplu , ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3302 din 3731
«   1 ... 3299   3300   3301   3302   3303   3304   3305 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare