Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PozE HoT!!! din 28 iun 2004 12:21 de nemesis
Daca tu intelegi democratia prin a face poze fetelor pe strada ca pe urma sa te mastrurbezi - tu sau altii - cu poza in fata... Tot respectul pt tine, dragul meu "jurnalist"! Ai inteles din libetate cam ce a inteles si Bush... :D:lol::D
Re: Re: informatzii utile din 28 iun 2004 10:07 de Putaridis
omul are dreptate chiar daca se exprima mai plastic. Mai ales a fost la subiect cu tehnica aplicata masurarii. Multi care isi decalra scula de 15 cm in realitate nu au decat 1- sau 12 asta pt ca isi masoara si scrotul adica isi fura propria ...
Re: Re: Re: Lectia de NE-istorie... din 28 iun 2004 09:26 de DrSexpert
Te legi prea mult de treaba asta cu femeile. Stii bine ca de fapt femeile sunt de mult egale cu barbatii, chiar si in biserica, chiar daca mai gasesti cate un text ratacit. Te folosesti de chestia asta ca sa iti oferi un motiv de a-ti manifesta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 iun 2004 08:51 de Infector
Fetelor ... Daca nu va bateti tot degeaba!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PozE HoT!!! din 28 iun 2004 08:49 de Infector
Vai mama lui de site ... omu' se bucura si el ca a ramas macar cu pozele daca fete ca alea nu o sa miroasa el toata viata lui :p
Oricum pozele sunt decente dar ... lipsa de profesionalism ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PozE HoT!!! din 27 iun 2004 23:14 de White
1. Si atunci ce parere aveti de site-ul asta?
_http://siab2k3b.3x.ro
_http://siab2k3.3x.ro
2. Ce zic fetele de personalitatea celui care
detine site-ul, se poate trage o concluzie numai din continutul lui?
ExoticDream, tu ce crezi?
3. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 iun 2004 22:43 de FireQ
Cred ca nu intelegi!
Re: Re: Re: Re: Re: femela/mascul'nascare din 27 iun 2004 21:16 de dualis
Fete care-si doresc sa fie baieti am vazut o gramada, insa baieti care vor sa fie fete, nu prea. Cam pe toate planurile baietii sunt multumiti ca sunt baieti :) Insa sunt sigur ca fetele au avantajele lor. Iar despre citatul cu cei saraci cu ...
Re: Imi place! Cum procedez? din 27 iun 2004 20:09 de sabba
Nu mi s-a intamplat niciodata! Sa-mi placa un tip si sa trebuiasca sa-l atentionez cumva!
De regula mie nu-mi place de nimeni sau de foarte putina lume!:x:x:x
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 iun 2004 19:58 de dualis
Rezultatul este ca ai ajuns (sau poate doar ai o perioada) sa fii artagos. Tu nu vezi ca de fiecare data cand am scris, tocmai asta am facut, mi-am dat cu parerea, nu vezi ca TU, in loc sa spui CEVA, te "plangi" de ceea ce spun ceilalti ...
Re: inca o intrebare din 27 iun 2004 19:34 de anonima
Raspunde-ti va rog la prima intrabare din aceasta lista. Toti baietii simt cand ejaculeaza?
(?)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 iun 2004 18:48 de FireQ
Eu prefer sa nu o mai iau!Viatza e prea scurta pentru asta...Si crede-ma ca nici insomnii nu am!De ce?Fiindca shtiam cu mult timp inainte de existenta lor sau daca nu shtiam macar le banuiam!Si am iubit exact cum ii indemni tu pe toti ..,si am ...
Re: informatzii utile din 27 iun 2004 18:04 de sabba
Cand gasesc indivizi din astia ca tine imi pare rau ca nu mai am butonul ala pe care scria "sterge"! Cred ca era mai bun unul "rade" sau si mai bine unul "rade de pe fata pamantului"!:D:D:D:D
Uf, ce mi-ar fi ...
informatzii utile din 27 iun 2004 17:56 de Kardul
Mama ta a fost deshteapta cand te-a facut...esti sanatos tun..oa ai de 15 esti tare dar vad ca minte ai din pula....cu 15 cm daca shtii ce sa faci cu ei potzi sa o faci pe pretena ta sa simte ce nici masa nu a simtit cand a facuto....asa ca stai cald ...
Re: parintii si viata sexuala a copiilor din 27 iun 2004 17:49 de ExoticDream
De acord cu ideea ca a face dragoste inainte de casatorie cu partenerul cu care vrei sa te casatoresti este aproape ceva necesar, indiferent de experienta sexuala pe care cei 2 au acumulat-o pana in acel moment. Poate iubirea exista, dar la pat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 iun 2004 17:37 de ExoticDream
Just, atat de putini mai avem inca suflet....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 iun 2004 17:35 de ExoticDream
Ai dreptate, cei care ranesc sunt fie fete, fie baieti. Daca pe cei care au trait o sumbra dezamagire deschizandu-si sufletul in fata cuiva care nu merita i-as mai intelege (desi, din cate am vazut eu, acei zombie nefericiti nu-si fac in general ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: prima oara din 27 iun 2004 17:13 de ExoticDream
Ai sa razi, dar chiar stiu sa sintetizez! Si daca uneori scriu cam mult, o fac numai pt a explica ceea ce gandesc, poate cineva chiar vrea sa-si piarda timpul si sa citeasca lucrurile astea, mi-ar fi mult mai simplu sa trantesc o poanta sau o ...
Re: Suflet per din 27 iun 2004 17:06 de ExoticDream
Ai dreptate, m-am convins. Natura umana nu este egoista, ci SUPER egoista! (Exista si exceptii, dar....mult prea putine.) Asa este...ii lasam sa plece (sau pleaca oricum) atunci cand nu ii mai vrem, cand nu merita sau cand ei vor deja altceva. :( ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 iun 2004 14:00 de mda
eu ziceam doar ca nu se poate spune strict : FETELE sunt mai bune si mai iubitoare, sau invers : BAIETII pun mai mult suflet s.a.m.d. ; toti avem un suflet, doar ca unele persoane in urma unor dezamagiri nu mai au puterea sa-si regenereze ...
Pagina 3305 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
28 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |