Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: PozE HoT!!!

din 27 iun 2004 12:31 de Infector

Daca se fac cateva pozitii intr-un loc public (exluzand reteaua METROREX deoarece e catalogata ca fiind amplasament strategic in caz de atac - mai pe scurt contine buncare si n-avem voie sa facem poze p'acolo decat cu aprobarea biroului de presa ...

Re: ...homosexuali au orgasm?

din 27 iun 2004 12:15 de Infector

Sunt cativa p'aici pe forum (nu dau nume) ..poate iti vor raspunde ei fratie. (O sa-i recunosti dupa freza a'la femeie sau dupa nume , ori dupa culorile din logo-uri .. stupid faggots!)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dr

din 27 iun 2004 09:12 de sabba

Mda, interesanta teorie si pe undeva este si adevarata! Si atunci ajung la vorba mea: De ce sa cauti sufletul ala pereche, pentru ca daca nici unii, nici altii nu-l avem ( sufletul) ce mai cautam.......cai verzi!:D:D:D

parintii si viata sexuala a copiilor

din 26 iun 2004 23:38 de inuendo

ideea de virginitate pana la casatorie e demodata, probabil avea logica ei acum 50 de ani... Sexul e ceva placut si ceva sanatos..si la fel cu baieti trebuie sa aiba experienta..si fetele ar trebui poate sa vada care e diferenta... imi suna aiurea ...

Re: oare e posibil...?

din 26 iun 2004 21:34 de Cynthia

Din pacate da...e foarte posibil in special daca era in perioada fertila .e de ajuns ca un singur spermatozoid sa ajunga la ovul sa il fecundeze...faptul ca e virgina nu are prea mare relevanta pentru ca himenul e perforat...prin aele mici orificii ...

Re: Re: Lectia de NE-istorie...

din 26 iun 2004 15:06 de FireSoul

Nasol site, folkromania.com(dpdv al subiectului). De ce mi-ar placea ceva doar pentru ca stra-stra-stra...bunica mea folosea acel ceva? La urma-urmei, ea nu avea alternativa, dar noi avem.

Re: ...homosexuali au orgasm?

din 26 iun 2004 14:53 de georgiana

bineinteles ca da!!!! celebrul punct g feminin are corespondent la barbati in prostata care se afla la 2-3 cm in interiorul anusului pe peretii acestuia.acum nu spun ca de la penetrarea anusului poti ejacula ca barbat desi se intampla in ...

Re: Lectia de NE-istorie...

din 26 iun 2004 14:19 de Monique

te-ai gandit vreodata ca, daca toti cei ca tine (ma refer la oamenii pe care ii duce capul) ar fi ramas in Romania si ar fi incercat sa faca ceva, sa schimbe cumva lucrurile, poate situatia ar fi fost diferita? eu cred ca noua ne lipseste in ...

Re: AJUTOR

din 26 iun 2004 14:16 de FireSoul

Ata aia cere se leaga de capu' penisului nu ar trebui sa te incurce cu nik...la unii se rupe, la altii nu. Oricum, nu ar trebui sa creeze probleme. Media de lungime a penisului in erectie e de 13-15 cm. Poti satisface fara probleme o tipa, cu ...

Re: Re: Marimea mea ...

din 26 iun 2004 13:57 de Beat Mort

Dar grosimea conteaza, NU ?

Re: Se pot contacta BTS de la masaj erotic?

din 26 iun 2004 09:43 de CottonBlue

Dupa cum a zis si gogu,daca ai masat zona genitala a partenerei si apoi a ta (sau invers:))si ea sufera de vreo boala, e posibil in proportie de 90% sa ai probleme;iar daca ti-ai atins organul sexual de al ei...creste procentul...parerea mea.

Re: problema delicata

din 26 iun 2004 09:36 de CottonBlue

faptul ca nu mai stii de unde o cunosti nu trebuie sa fie o tragedie.Daca fata e dragutza si mai si vrea sa te vada,nu cred ca o sa-ti refuze invitatia la un suculetz.Asa o sa aveti posibilitatea sa va cunoasteti si voi mai bine...si poate o sa afli ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: prima oara cu

din 25 iun 2004 22:43 de Taqua

Hm, se pare totusi ca stii sa sintetizezi. Iar daca voi vreti sa va piedeti timpul de teoria "cum ar trebui sa fie", nu aveti decat...dar e vorba aia..."socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ..." So, ...

...homosexuali au orgasm?

din 25 iun 2004 22:31 de Madalin

...am si eu o intrebare si anume daca homosexuali pot atinge un orgasm prin practicarea sexului anal ???

Re: Re: Re: Suflet pereche...

din 25 iun 2004 21:52 de mda

este extraordinar ce ai scris, sunt de acord 100%, de noi depinde fericirea ; esti dispus sa iubesti ? vrei ? ai puterea sa vrei ? o faci si esti fericit ! nu vrei ? spui ca vrei dar ceva dinauntru nu te lasa ? oscilezi si te indoiesti chiar si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: PozE HoT!!!

din 25 iun 2004 21:33 de mda

moderator-moderator, da' cam sari gardu' :) de unde ati plecat si unde ati ajuns ; nu mai are voie omu' sa faca poze pe strada ca vine zeita dreptatii (a se citi Nemesys) si face aparatul de fotografiat, guler :) Parerea mea : numai daca s-ar ...

Re: Re: TEHNICI DE MASTURBARE

din 25 iun 2004 21:09 de :)))))

:lol::lol::lol::lol:

Re: Intrebare pt baieti: ce ati alege?

din 25 iun 2004 19:59 de nemesis

Vezi ce am scris la postul tau cu titlul "sad end..." Poat inchis de Nemesis.

Intrebare pt baieti: ce ati alege?

din 25 iun 2004 18:46 de ExoticDream

Sa zicem ca esti baiat, ai 18-19-20 de ani, esti destul de inteligent, simpatic, descurcaret, virginel si avid de relatii cu sexul opus! Ce varianta ai alege: 1.- o fata de varsta ta, IQ ridicat, serioasa, sincera, deschisa, romantica, pasionala, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Par pubian la barbati.....

din 25 iun 2004 17:40 de FireSoul

De fapt,pt mine nu conteaza daca are sau nu par...Totusi...prefer cu par(tunsoare punk daca se poate)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3306 din 3731
«   1 ... 3303   3304   3305   3306   3307   3308   3309 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare