Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: parintii si viata sexuala a copiilor

din 25 iun 2004 17:36 de ExoticDream

Eu am aproape 19 ani si nu am facut inca pasul cel mare, dar nu datorita parintilor, ci pt ca relatia cu baiatul pe care il iubeam s-a rupt aiurea. Mai am prietene care, la 18-19-20 de ani mai sunt inca virgine, dar motivul este acelasi: nu au ...

Re: Imi place! Cum procedez?

din 25 iun 2004 17:28 de ExoticDream

Depinde de tip. Daca aflu sau observ eu ca este o persoana deschisa, directa, atunci intru sub un pretext oarecare in vorba cu el si incerc sa-l cunosc cat de bine se poate, eventual ii si spun ca-l plac! Daca e unul super timorat care ar ...

Re: Par pubian la barbati.....

din 25 iun 2004 17:16 de ExoticDream

Eu vreau ceva exotic!!! Dar parca prea multa vegetatie luxurianta strica, iar desertul mi s-ar parea usor ciudat!!! Nu stiu daca e atat de important, totusi sa n-aiba cactusi ca ar fi prea pervers, auuuuuuu!!! Si nici vietuitoare conlocuitoare!!! ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: prima oara cu o vi

din 25 iun 2004 17:11 de ExoticDream

Sunt convinsa ca pe nevirginei si nevirginele ii plictisesc discutiile astea (s-a pierdut mobilul...hymenashul, atzica,....), asta e exact ca o disputa intre un el si o ea in care unul il mai iubeste pe celalalt, iar celalalt nu, degeaba ii tot ...

Re: Re: noutati

din 25 iun 2004 16:59 de ExoticDream

Eu n-am sa invat pe nimeni nici macar sa se atinga de o relatie in curs, dar'mite sa o si distruga! Exista milioane de insi care fac asta cu succes, sunt priceputi si cand cel/cea care trebuie dat/a la o parte este o persoana neexperimentata in ...

Re: Re: Re: Re: Sacrificii din iubire

din 25 iun 2004 16:47 de ExoticDream

Sigur ca ideal e sa ajungi la o cale de mijloc, sa schimbi cat mai putin din felul tau de viata, eu puneam problema ce ati face intr-un caz limita? Daca de exemplu el este mutat cu serviciul in alt oras, ai merge dupa el? Daca parintii tai ar ...

Re: Marimea mea ...

din 25 iun 2004 08:08 de Infector

Bai acum stiu ca lumea o sa fie ingaduitoare cu tine si o sa-ti spune ca e bine si ca alea alea dar eu ti-o spun pe fatza ca sa n-ai surprize mai tarziu : Ar fi fost bine daca mai aveai 2-3 centimetri in plus :) Oricum te incadrezi in limitele ...

Re: Marimea mea ...

din 25 iun 2004 04:12 de OkiVerzi

Ar trebui sa inveti ca nu marimea conteaza sincer! Cel mai bine ar fi daca ti-ai da seama ca o sa conteze mai mult modul in care iti folosesti scula nu cat de mare e!

Re: Imi place! Cum procedez?

din 24 iun 2004 18:01 de FireSoul

De obicei prefer sa nu afle. Incerc sa-l fac cat mai subtil sa-i lui placa de mine, dar nu dau semne ca m-ar interesa in mod deosebit(am avut o exceptie )B)

Imi place! Cum procedez?

din 24 iun 2004 14:36 de inuendo

Intrebare pentru fete: daca vedeti un tip care va place, cum faceti astfel incat el sa afle? ma refer la semnale, apropuri, sau orice altceva?

Re: Re: Lectia de NE-istorie...

din 24 iun 2004 14:34 de nemesis

Si atunci de ce trebuie cineva sa respecte ceva ce nu mai este valabil ? De ce trebuie sa i se interzica femeii sa intre in biserica in timpul menstruatiei, intr-o societate care nu mai are nimic de-a face cu cea de acum 2000 de ani ? ...

Re: despre sex

din 24 iun 2004 12:40 de cobra

TEORETIC NU, PRACTIC DA e posibil, Sfincterul anal este mai putin elastic si "se inchide" mai greu. Anusul ramane deschis o perioada de pana la o jumatate de ora. Daca prietenul ta a ejaculat in anusul tau si o cantitate mica de lichid ...

Re: Re: Re: Re: despre sex

din 24 iun 2004 09:54 de Infector

Ba daca ne ghidan dupa d'astea ... pai nu mai merg pe strada ca e o sansa de 1 la 1 milion sa dea masina peste mine , nu mai mananc deoarece e o sansa de 1 la un milion sa mananc ceva stricat sa crap, nu mai dau ture pe litoral ca e o sansa la un ...

Re: O problema delicata

din 24 iun 2004 07:17 de OkiVerzi

E penibil sincer! Ma rog nu e nimik in neregula "LABA" asta a ta zilnica, e preferabil bineinteles cu o femeie dar cred totusi ca treci printr-o perioada in care esti mai activ sexual iar tu ai gasit solutia prin a te satisface singur! ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: prima oara cu o virgin

din 24 iun 2004 00:25 de Taqua

Iar povesti cu virginei si virgine...nu v-ati plictisit de atatea sfaturi?? Just do it...practica omoara teoria...

Re: Re: Virginitatea masculina

din 23 iun 2004 23:14 de anonim

Eu nu sunt virgin si nici nu am inventat acest prieten. Problema este ca, desi am experienta sexuala, prietenul meu nu ma crede ca nu exista nici o dovada fizica. El tot sustine ca atza se rupe la primul contact sexual (de parca ar fi un fel de ...

Re: Virginitatea masculina

din 23 iun 2004 21:56 de duran

nu exista dovada fizica a virginitatii ( sau dimpotriva a neviginitatii),la barbati . Singura dovada este cea psihica , cea a primei dati ,cand s-a intimplat.ANDARSTEND!! ...restul sunt povesti!! ...de fapt ,voi astia care spune-ti ca exista ...

Re: Circumcizie

din 23 iun 2004 20:35 de luciremusyah

Re: Lectia de NE-istorie...

din 23 iun 2004 19:40 de DrSexpert

Biblia a fost scrisa pentru a se adapta la alta realitate. Realitatea actuala este trecatoare, la fel cum a fost cea de atunci. Poate va veni o vreme in care barbatii vor fi considerati inferiori femeilor. Asta nu inseamna ca tot ceea ce se va ...

Lectia de NE-istorie...

din 23 iun 2004 15:23 de nemesis

Ei uite ca eu nu sunt de aceeasi parere. Cum as putea sa respect o institutie care o considera pe logodnica mea o fiinta inferioara ? Ti se pare ca homosexualii nu ar trebui sa aiba drepturi DrSexpert ? De ce nu? Nu sunt oameni? Ar trebui ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3307 din 3731
«   1 ... 3304   3305   3306   3307   3308   3309   3310 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare