Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: parintii si viata sexuala a copiilor din 25 iun 2004 17:36 de ExoticDream
Eu am aproape 19 ani si nu am facut inca pasul cel mare, dar nu datorita parintilor, ci pt ca relatia cu baiatul pe care il iubeam s-a rupt aiurea. Mai am prietene care, la 18-19-20 de ani mai sunt inca virgine, dar motivul este acelasi: nu au ...
Re: Imi place! Cum procedez? din 25 iun 2004 17:28 de ExoticDream
Depinde de tip. Daca aflu sau observ eu ca este o persoana deschisa, directa, atunci intru sub un pretext oarecare in vorba cu el si incerc sa-l cunosc cat de bine se poate, eventual ii si spun ca-l plac! Daca e unul super timorat care ar ...
Re: Par pubian la barbati..... din 25 iun 2004 17:16 de ExoticDream
Eu vreau ceva exotic!!! Dar parca prea multa vegetatie luxurianta strica, iar desertul mi s-ar parea usor ciudat!!! Nu stiu daca e atat de important, totusi sa n-aiba cactusi ca ar fi prea pervers, auuuuuuu!!! Si nici vietuitoare conlocuitoare!!! ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: prima oara cu o vi din 25 iun 2004 17:11 de ExoticDream
Sunt convinsa ca pe nevirginei si nevirginele ii plictisesc discutiile astea (s-a pierdut mobilul...hymenashul, atzica,....), asta e exact ca o disputa intre un el si o ea in care unul il mai iubeste pe celalalt, iar celalalt nu, degeaba ii tot ...
Re: Re: noutati din 25 iun 2004 16:59 de ExoticDream
Eu n-am sa invat pe nimeni nici macar sa se atinga de o relatie in curs, dar'mite sa o si distruga! Exista milioane de insi care fac asta cu succes, sunt priceputi si cand cel/cea care trebuie dat/a la o parte este o persoana neexperimentata in ...
Re: Re: Re: Re: Sacrificii din iubire din 25 iun 2004 16:47 de ExoticDream
Sigur ca ideal e sa ajungi la o cale de mijloc, sa schimbi cat mai putin din felul tau de viata, eu puneam problema ce ati face intr-un caz limita? Daca de exemplu el este mutat cu serviciul in alt oras, ai merge dupa el? Daca parintii tai ar ...
Re: Marimea mea ... din 25 iun 2004 08:08 de Infector
Bai acum stiu ca lumea o sa fie ingaduitoare cu tine si o sa-ti spune ca e bine si ca alea alea dar eu ti-o spun pe fatza ca sa n-ai surprize mai tarziu : Ar fi fost bine daca mai aveai 2-3 centimetri in plus :) Oricum te incadrezi in limitele ...
Re: Marimea mea ... din 25 iun 2004 04:12 de OkiVerzi
Ar trebui sa inveti ca nu marimea conteaza sincer! Cel mai bine ar fi daca ti-ai da seama ca o sa conteze mai mult modul in care iti folosesti scula nu cat de mare e!
Re: Imi place! Cum procedez? din 24 iun 2004 18:01 de FireSoul
De obicei prefer sa nu afle. Incerc sa-l fac cat mai subtil sa-i lui placa de mine, dar nu dau semne ca m-ar interesa in mod deosebit(am avut o exceptie )B)
Imi place! Cum procedez? din 24 iun 2004 14:36 de inuendo
Intrebare pentru fete: daca vedeti un tip care va place, cum faceti astfel incat el sa afle? ma refer la semnale, apropuri, sau orice altceva?
Re: Re: Lectia de NE-istorie... din 24 iun 2004 14:34 de nemesis
Si atunci de ce trebuie cineva sa respecte ceva ce nu mai este valabil ? De ce trebuie sa i se interzica femeii sa intre in biserica in timpul menstruatiei, intr-o societate care nu mai are nimic de-a face cu cea de acum 2000 de ani ? ...
Re: despre sex din 24 iun 2004 12:40 de cobra
TEORETIC NU, PRACTIC DA e posibil,
Sfincterul anal este mai putin elastic si "se inchide" mai greu. Anusul ramane deschis o perioada de pana la o jumatate de ora. Daca prietenul ta a ejaculat in anusul tau si o cantitate mica de lichid ...
Re: Re: Re: Re: despre sex din 24 iun 2004 09:54 de Infector
Ba daca ne ghidan dupa d'astea ... pai nu mai merg pe strada ca e o sansa de 1 la 1 milion sa dea masina peste mine , nu mai mananc deoarece e o sansa de 1 la un milion sa mananc ceva stricat sa crap, nu mai dau ture pe litoral ca e o sansa la un ...
Re: O problema delicata din 24 iun 2004 07:17 de OkiVerzi
E penibil sincer! Ma rog nu e nimik in neregula "LABA" asta a ta zilnica, e preferabil bineinteles cu o femeie dar cred totusi ca treci printr-o perioada in care esti mai activ sexual iar tu ai gasit solutia prin a te satisface singur! ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: prima oara cu o virgin din 24 iun 2004 00:25 de Taqua
Iar povesti cu virginei si virgine...nu v-ati plictisit de atatea sfaturi??
Just do it...practica omoara teoria...
Re: Re: Virginitatea masculina din 23 iun 2004 23:14 de anonim
Eu nu sunt virgin si nici nu am inventat acest prieten. Problema este ca, desi am experienta sexuala, prietenul meu nu ma crede ca nu exista nici o dovada fizica. El tot sustine ca atza se rupe la primul contact sexual (de parca ar fi un fel de ...
Re: Virginitatea masculina din 23 iun 2004 21:56 de duran
nu exista dovada fizica a virginitatii ( sau dimpotriva a neviginitatii),la barbati . Singura dovada este cea psihica , cea a primei dati ,cand s-a intimplat.ANDARSTEND!!
...restul sunt povesti!!
...de fapt ,voi astia care spune-ti ca exista ...
Re: Circumcizie din 23 iun 2004 20:35 de luciremusyah
Re: Lectia de NE-istorie... din 23 iun 2004 19:40 de DrSexpert
Biblia a fost scrisa pentru a se adapta la alta realitate. Realitatea actuala este trecatoare, la fel cum a fost cea de atunci. Poate va veni o vreme in care barbatii vor fi considerati inferiori femeilor. Asta nu inseamna ca tot ceea ce se va ...
Lectia de NE-istorie... din 23 iun 2004 15:23 de nemesis
Ei uite ca eu nu sunt de aceeasi parere. Cum as putea sa respect o institutie care o considera pe logodnica mea o fiinta inferioara ?
Ti se pare ca homosexualii nu ar trebui sa aiba drepturi DrSexpert ? De ce nu? Nu sunt oameni? Ar trebui ...
Pagina 3307 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
33 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |