Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Nu Pot Sa Renunt la Laba din 21 iun 2004 10:39 de FireSoul
Da' de ce sa renunti?
Daca asta nu-ti afecteaza viata sociala, daca poti sa-ti satisfaci prietena, nu vad care e problema.
Totusi, daca chiar vrei sa renunti, o varianta ar fi ca de cate ori vrei sa "te iubesti pe tine", sa te ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste la depart din 21 iun 2004 10:36 de FireSoul
Cam ciudata relatia voastra. te-ai gandit la varianta ca poate nu e el "the chosen"?
Poate ca e unul dintre oamenii care trebuie sa piarda ceea ce au pentru a realiza adevarata valoare a ceea ce au pierdtut
Ai discutat cu el ce te ...
Re: e destul de ciudat din 21 iun 2004 10:29 de FireSoul
Am patit shi yo chestia asta. Nu puteam sa las "feelingu'" sa ma domine, nu ma puteam lasa purtata de val pt ca imi rea teama. Teama de durere, teama ca mi se vor intampla anumite chestii pe care le-am vazut cand eram mica...
...
Re: Re: Oare sunt insarcinata? din 21 iun 2004 10:20 de Larisuca
Pai a ejaculat dar nu in mine....ci cu 40 minute inainte sa avem contact sexual...ceea ce ma face sa ma mai linistesc...dar nu stiu nici daca ar trebui sa fiu atat de linistita
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste la departare din 21 iun 2004 08:48 de Bagolyka
iar cand spuneti ca v-ar fi scarba sa va culcati cu un alt barbat decat acela pe care-l iubiti,daca ati avea un iubit ,care daca m-am ingrasat 5 kg nu mai vrea sex,care nu face sex pt ca antrenamentele sunt mai importante ,cu care in 4 ani de zile o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste la departare din 21 iun 2004 08:41 de Bagolyka
si eu cred ca relatia poate merge,dar doar daca amandoi se iubesc la fel de mult.Si mai ales daca ai un iubit care stie sa te respecte ,sa te iubeasca ,sa te ajute prin scrisori sa treci peste momentele grele.Pt ca nu partea sexuala e grea,a greu ca ...
Re: Sacrificii din iubire din 20 iun 2004 22:40 de Wizard20
Inafara de punctele 6,9 si chiar 7 as fii dispus sa le sacrific...dar daca prietena ma iubeste sunt sigur ca ma va intelege:p:p:p:p!
Re: Re: Re: Re: Re: Mai devreme sau mai tarziu vom din 20 iun 2004 18:59 de sabba
Acum, na, ce sa zic?
Ei demonstreaza ca este o boala si mai mult este transmisibila genetic!
Oare eu cu cine seman?:wacko::wacko::wacko:
Re: Re: Re: Re: ce te supara alex???? din 20 iun 2004 18:37 de ExoticDream
Nici eu, dar total intamplator asta se potriveste cu o situatie reala. Oricum....nu eu am facut paralelismul!
Re: Re: Re: ce te supara alex???? din 20 iun 2004 18:32 de sabba
N-am ajuns niciodata sa despic firul in patru intr-o manea si daca n-or sa-mi moara toti neuronii nici n-o s-o fac vreodata!
:x:x
Re: Re: Re: Re: Mai devreme sau mai tarziu vom fii din 20 iun 2004 18:30 de ExoticDream
Ca bine zici tu! Dragoste cu sila nu se poate! Daca il frig talpile sa zburde, go, Johnny, go.....and never come back!!! De ce-am mai irosi orzul pe gaste? (A se citi: pastile, sentimente bla bla bla!) Infidelitatea nu e o boala ca sa o tratam cu ...
Re: Re: Sacrificii din iubire din 20 iun 2004 18:02 de ExoticDream
Nimeni nu e perfect, cand cineva te iubeste cu adevarat a ajuns deja sa-ti cunoasca si partile bune, si pe cele rele. Sigur ca ne-am putea multumi sa iubim si sa fim iubiti asa cum suntem, dar oare nu ar fi mai frumos atat pt noi, cat si pt ...
Re: Re: Re: Re: pauza ceruta d prietena mea din 20 iun 2004 17:50 de FireSoul
Candva vei intelege, sper, ca nu e chiar atat de simplu.
Re: Re: Re: pauza ceruta d prietena mea din 20 iun 2004 17:37 de ExoticDream
Oamenii care ajung sa aprecieze ceea ce au avut doar atunci cand au pierdut acel ceva mi se par cam instabili psihic...nu nebuni (nu interpretati!), dar imaturi, nu se poate sa nu stii cat conteaza pt tine o anumita persoana, chiar daca ...
Re: Boli VenericE (BTS) din 20 iun 2004 15:55 de FireSoul
If you know something about this, write
Re: Re: Re: Re: Pofta vine mancand din 20 iun 2004 10:18 de sabba
Bai! Voi ,la scoala, la orele de aberatii ati lipsit?:D:D:D
Raspunsul meu facea parte din categoria: Stupid question, stupid answer!
Da' cine sa se prinda daca voi chiuliti!?:D:D:D
Re: Sacrificii din iubire din 20 iun 2004 09:54 de sabba
Suntem capabili de foarte multe pentru cei pe care ii iubim! Suntem capabili de lucruri de care nu credeam ca suntem!
Insa, am citit undeva, imi pare rau ca nu mai stiu unde, ca cel ce te iubeste cu adevarat, este cel care te iubeste asa cum ...
Re: Re: cum observi daca femeia a facut sex de cur din 20 iun 2004 09:11 de sabba
:D:D:D:D:D
N-am auzit ceva mai idiot!:D:D:D
Re: Re: pauza ceruta d prietena mea din 20 iun 2004 09:06 de sabba
Situatia este destul de complicata, in sensul ca este destul de usor sa dai sfaturi cand nu esti in linia intai!
Dar cred ca fata asta a gasit un teren destul de fertil sa-si permita sa ia astfel de pauze!
Este adevarat ca sunt oameni care nu ...
Re: Re: Re: Re: Ajutati-ma daca puteti! din 19 iun 2004 23:23 de Infector
Au inceput de ieri sa cada ... psihologi
Acum au stat..
Vorba poetului.
Pana acum credeam ca toata lumea se pricepe la fotbal si la politica ..acum vad ca si la psihologie ..bai sa fiu al draq numai inteligenti pe toate drumurile.
Pagina 3310 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
86 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |