Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: problema delicata

din 19 iun 2004 14:30 de ExoticDream

Completare (desi oamenii inteligenti au inteles): la avizier te duci chiar daca nu stii cum o cheama, dar stii in schimb in ce grupa este. Pt cei care nu dau pe la facultate cu lunile (sau o fac doar pt a agatza una-alta sau pt a-si etala ...

Re: Oare sunt insarcinata?

din 19 iun 2004 14:06 de nemesis

A ejaculat ? :unsure: Daca "da" poti sa te gandesti la calcule si alte tampenii... daca nu... stai linistita!

Re: Re: Re: Ajutati-ma daca puteti!

din 19 iun 2004 14:03 de nemesis

Pe tine chiar te-a complexat rau de tot conflictul cu ExoticDream pe tema "tampitenii si chestii frustrari pe tema dragostei neimplinite"... :ninja:

Re: Re: Dragoste la departare

din 19 iun 2004 14:01 de nemesis

Foarte profund Infector,... multumim! Relatia mea functioneaza si inca foarte bine... Sunt la ~2000 km de ea, si din oct pana acum ne-am vazut de 2 ori cam 3sapt (in total). Ceea ce trebuie inteles este ca trebuie sa lupti sa faci in fiecare ...

Re: Re: Re: problema delicata

din 19 iun 2004 13:55 de nemesis

Te-as ruga sa raspunzi fara injurii... Stiu ca se poate si cred ca nu e prima data cand atingem acest subiect!

Re: Consecventa noastra...

din 19 iun 2004 12:52 de pac

biserica nu prea se implica in activiteatea sexuala a individului doar daca are loc in afara casatoriei sau intre doi oameni de acelas sex. femeia nu are voie sa intre in altar iar in ceea ce priveste ca femeia nu are voie sa intre in biserica ...

Re: Re: problema delicata

din 19 iun 2004 11:23 de Infector

Cap de pompa pai daca nu-i stie numele de ce draq sa se mai duca la avizier sa vada in ce grupa e fata? Duhhhhhh ?????!!!!!

Re: Re: Ajutati-ma daca puteti!

din 19 iun 2004 09:39 de Alex69

nu ai cum sa ramai insarcinata !!!

Re: Ajutati-ma daca puteti!

din 19 iun 2004 02:32 de Teo

sansele sunt mici, dar tot e bine sa faci un test de sarcina, dupa 2 saptamani. asa, ca sfat, ar trebui sa mergi la un doctor oricum, e bine sa mergi la ginecolog in mod regulat, mai ales dupa ce iti incepi viata sexuala.

Re: Ajutati-ma daca puteti!

din 19 iun 2004 02:04 de scorpio

Treci la invatat ca vin sa te ascult!N-ai grija ca nu ramai insarcinata... ovulatia are loc la jumatatea perioadei dintre menstruatii, si chiar daca au existat spermatozoizi, nu rezista pana atunci. Plus ca cred ca unele prezervative sunt date si cu ...

Re: Re: Re: Sfaturi

din 19 iun 2004 02:00 de Teo

Amic poti ramane, bun prieten - asa ceva nu exista, si, daca mai ai sentimente pt ea, mai bine nu o mai vezi deloc.

Re: Re: Ajutati-ma daca puteti!

din 19 iun 2004 01:59 de scorpio

12 000 aia pe vatra, nefeliata (o scumpit-o de o gramada de ori anu' asta, mama lui de arab).In schimb s-a facut o mega-retea intre 8,9,11 si 14, ii net gratis ...

Re: Consecventa noastra...

din 19 iun 2004 01:43 de scorpio

Despre faza cu menstruatia si intratul in biserica, nu cred ca e chiar asa.Eram odata pe tren cu un elev in ultimul an la seminarul teologic si o prietena de-a mea l-a intrebat de chestia asta si el a zis ca nu exista nici o regula bisericeasca ce ...

Re: Dragoste la departare

din 19 iun 2004 01:39 de marinela

Am prieteni a caror relatie a rezistat si alti prieteni a caror relatie nu. Desi pare paradoxal relatia care nu a durat a fost terminata de ea si nu de el. Cel putin astea sunt cazurile pe care le stiu. Daca dragostea nu e suficient de mare nu ...

Re: Relatii cu tipi insurati?

din 18 iun 2004 23:34 de Wizard20

Oarecum am o situatie ca a ta la mine in familie(nu mai dau detalii pentru ca subiectul nu este tocmai placut pentru mine) si din cauza asta am sa iti zic parerea(chiar daca sunt mai mic decat tine) mea despre situatia asta! In primul rand ai zis ...

Re: care e treaba cu acne?!

din 18 iun 2004 22:59 de copilita

una din cauzele acneei poate fi si o dezechilibrare hormonala... in momentul in care iti incepi viata sexuala/ai o perioada mai lunga de abstinenta, dupa ce ai inceput-o, au loc o gramada de schimbari hormonale in corpul tau, si, probabil ca una ...

Re: Relatii cu tipi insurati?

din 18 iun 2004 19:47 de hellena

Nu vreau sa te ofensez sau te numesc in nici un fel.Tot ce vreau e sa te fac sa te gandesti un lucru.La inceputul relatiei tale cu prietenul tau cand tu il iubeai si il stimai DACA o alta femeie intervenea intre voi doi cum te-ai fi simtit? Eu sunt ...

Re: urgent!

din 18 iun 2004 18:56 de Cynthia

incearca cu un lubrifiant,ajuta f mult si....prelungeste preludiul...iar daca persista sangerarea...du-te neaparat la un medic...poate ai vreo infectie ceva...

Re: pastila de a doua zi

din 18 iun 2004 17:15 de nemesis

Pilula de a doua zi este o masura de "securitate" care trebuie folosita in caz de forta majora! De ce? Pentru ca are la baza hormoni! Nu cred ca vrei sa-ti dai sistemul endocrin peste cap. Urmari: graturi, voma, decalarea ...

Re: Re: cat timp?

din 18 iun 2004 16:11 de ExoticDream

Cred ca daca iubirea si dorinta sunt mari de tot, durerea se estompeaza datorita excitarii, inclusiv prima data! De ce am face o tragedie si o sperietoare din acel moment cand poate trece aproape pe nesimtite daca baiatul, chiar daca nu e ff ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3312 din 3731
«   1 ... 3309   3310   3311   3312   3313   3314   3315 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare