Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Sacrificii din iubire din 22 iun 2004 16:18 de ExoticDream
Mda...tot ea trebuie sa te iubeasca, iar tu consideri ca intre a renunta la un prieten/scoala/familie si a renunta la ea ai alege intotdeauna a doua varianta, asta demonstreza cat de mult ai iubi-o tu, nu?
Re: Re: Re: O problema delicata din 22 iun 2004 12:43 de just_me
Frate..eu ti-as fi dat un sfat...dar sunt fata..si nu prea stiu cum vin chestiile astea...daca zici totusi ca ai avut ocazia sa "o" faci cu o fata nu-nteleg de ce nu ai vrut..e destul de "delicata" situatia..nu sunt eu in masura ...
Re: Re: Re: problema delicata din 22 iun 2004 09:47 de nemesis
:D:lol::D
Ma intrebam cand o sa vina replica asta... Good !
Re: Re: Re: despre sex din 22 iun 2004 00:01 de Bagolyka
am sa va spun eu un caz stupid de sarcina ,si judecati voi...l-am auzit de la medicum meu ginecolog...
Acum un an ,o fata de 17 ani ,virgina 100%, a fost suspectata de tumoare pt ca vea stari de greata etc...
Pana la urma ajunge la medicul meu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Pofta vine mancand din 21 iun 2004 23:31 de Taqua
Hmmm, mi se pare cunoscut stilul...Sa ma insel cumva?:D
Re: Virginitatea masculina din 21 iun 2004 23:16 de Infector
Exista.
Re: Re: postinor 2 din 21 iun 2004 23:00 de crinchitta
Da daca am comis-o, am luat postinor si peste 5 zile iar am comis-o si n-am mai luat? E de rau sau am acoperire cu cel de acum 5 zile?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste la departare din 21 iun 2004 22:52 de copilita
Nu vreau sa fiu nici drastica, nici cruda... chiar daca asha am sa par, am sa fiu doar sincera. Nu cred ca relatia voastra shchiopateaza din cauza distantei, ea scartaie din totdeauna, dupa cate povesteshti. Dragostea nu trebuie nici fortata, ...
Re: Virginitatea masculina din 21 iun 2004 22:08 de Taqua
Nu STI bine... :D
Virginitatea masculina din 21 iun 2004 21:58 de anonim
Exista vreo dovada FIZICA prin care poti sa-ti dai seama daca un barbat este virgin sau nu?
Eu STIU ca nu exista dar am creat acest topic pentru un prieten de-al meu (virgin), care nu ma crede si sustine ca exista dovada fizica.
Re: O problema delicata din 21 iun 2004 21:18 de Andrei18
E careva in stare sa-mi raspunda si mie aici DA sau NU ca vad ca se citesc totusi mesajele, da nici unul nu raspunde la el ):( (?):unsure:
Re: Re: Re: Love in Europe din 21 iun 2004 20:46 de sabba
Dadada, am un cosulet unde strang puncte, ca scufita rosie!:S
E la moda sa te bagi in seama, asa ca tine!
Eu doar am citit din mesajele pe care nu le-am mai citit de mai bine de o luna!
In al doilea rand esti off topic, deci daca vrei sa te ...
Re: despre sex din 21 iun 2004 20:14 de duran
..sau daca te atinge vreun glonte .....daca stii povestea..
insa accidental ,se poate k putina sperma ,fara a intreba pe cineva sa ajunga in vagin (..sa se prelinga..),ce-i drept destul de rar se poate intimpla asa ceva ,dar exceptia intareste ...
Re: despre sex din 21 iun 2004 19:26 de FireSoul
Perioada sterila ar fi cu 3-5 zile inainte de ciclu shi 3-5 zile dupa.
Exista insa riscul de a ramane insarcinata in perioada asta daca corpul tau sufera dereglari hormonale(chiar shi slabitul/ingarasatul brusc duce la dezechilibru hormonal)
Re: despre sex din 21 iun 2004 19:17 de FireSoul
Poti ramane insarcinata daca SHI NUMAI DACA faci sex vaginal(adik el isi baga chestia aia care seamana cu o trompa de elefant numita p*** in vagin-chestia ca un tunel de sub buric shi care nu se afla intre cele 2 b**8i ale fundului )
Got it?
...
Re: Re: Re: ce te supara alex???? din 21 iun 2004 18:29 de YLoveCamelia
adevarat
Re: Re: Re: Oare sunt insarcinata? din 21 iun 2004 17:51 de anyahsa
Cel mai sigur ar fi sa faci un test de sarcina... mai mult pt linistea ta sufleteasca.:,
O problema delicata din 21 iun 2004 16:35 de Andrei18
Dragii mei, am sa va povestesc o chestie.
Sunt un tip din Pitesti, am 18 ani, si fac LABA in fiecare zi, am avut sanse s-o fac cu femei da n-am vrut (atunci nu o faceam) acum imi vine s-o fac mereu, ce pot sa fac ? este vreo problema daca si o fac ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste l din 21 iun 2004 13:55 de FireSoul
Poate se potoleste daca nu ii mai accepti "micile mizerii", fara a face crize de isterie....ciudat om...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste la de din 21 iun 2004 12:08 de Bagolyka
si eu cred la fel,ca el trebuie sa piarda ca sa realizeze ce a avut.Nu spun ca sunt perfecta,dar nu cred ca vreo fata ar fi rezistat la fel de mult cu toate certurile ,scandalurile etc
I-am spus de multe ori ca vreau sa fac dragoste si nu sex,iar ...
Pagina 3309 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
83 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |