Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste la departare din 19 iun 2004 22:41 de copilita
Tu vrei sa te convingem ca nu e greu, sau ca va fi mai ushor in continuare? Ei bine, nu e usor, si nici nu va fi usor... nimic nu e usor, si cred ca, uneori, masura lucrurilor e data de modul mai mult sau mai putin dificil in care au fost ...
Re: Re: Re: Re: Dragoste la departare din 19 iun 2004 22:19 de Bagolyka
Va multumesc pt sfaturi...
Chestia e ca noi vorbim zilnic prin messenger,dar tot este greu,mai ales pt ca amandoi avem nevoi...De iubit ne iubim foarte mult ,dar in schimb din cauza surplusului de hormoni ne certam foarte mult...
De aceea nu stiu ...
Re: Re: Re: Mai devreme sau mai tarziu vom fii ins din 19 iun 2004 21:11 de sabba
Daca fideii nu au nevoie, poate au taiteii!:D:D
Este foarte amuzant subiectul cu pastilele, insa, la ce bun daca sta langa mine pentru ca ia pastile?
E ca si cum traieste pentru ca e conectat la aparate!
E stupid!
Sa stea langa mine pentru ca ...
Re: Re: Re: Re: Sfaturi din 19 iun 2004 20:59 de ExoticDream
Imi povestea o fata ca ea a avut deja 45 de relatii pana la 18 ani si ca a ramas prietena cu multi dintre baietii aceia. Din curiozitate am intrebat-o ce fel de relatii au fost acelea si mi-a raspuns ca in medie dura cel mult 1 luna fiecare si se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: cat timp? din 19 iun 2004 20:47 de ExoticDream
Intr-o luna gasesc ei o zi frumoasa! Mie mi-ar placea si in ploaie...dar sa fie cald! Hai inca o data pt mine, pls!!!
Re: Re: Mai devreme sau mai tarziu vom fii inselat din 19 iun 2004 20:45 de ExoticDream
In mod sigur nu vor accepta sa le ia de bunavoie, iar cei care ar face-o totusi sunt exact cei care nu au nevoie de ele (cei fideli)!!! Daca faci rost de cateva, am eu niste clienti!!! Am vazut si eu documentarul acela...Eu le-as testa pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema moderatorilor din 19 iun 2004 20:39 de ExoticDream
Banuiam eu ca esti tot tu! Welcome back!!! Cu tine e amuzant sa ne "certam", imi place si mi-era dor sa te "aud"! Nu conteaza de ce nu mai tronezi in capul listei, esti simpatica oricum! ;):D
Re: Sex cu prietena prietenului me din 19 iun 2004 20:37 de sabba
Nu stiu cum te descurci cu cm aia , insa dupa ce rezolvi cu prietena prietenului, incearca cu prietenul prietenului si dupa ce rezolvi si problema asta vino sa-ti mai dau niste variante!
Poate ajungi la 49 din 6!;):D:D
Re: Re: Re: Relatii cu tipi insurati? din 19 iun 2004 20:33 de ExoticDream
La cati barbati iresponsabili exista....nici nu ma mir! Unii ajung sa se casatoreasca, sa aiba copii si gandul le e tot la distractie cu alte femei.... Daca te stii un astfel de individ, de ce oare te mai casatoresti, de ce ai curajul sa faci un ...
Re: Re: Re: Re: Re: cat timp? din 19 iun 2004 20:25 de sabba
Pe frigul si ploaia asta chiar sunt curioasa cum ar fi sa faca dragoste pe malul marii!:D:D:D
Daca va place.....si inca o data pentru mine!:D:D
Re: Re: Re: Re: cat timp? din 19 iun 2004 20:21 de ExoticDream
;) Fericito, te invidiez!!! Eu nici o luna nu voi sta la mare, nici iubitel n-am....(desi in principiu asta putea fi si vara mea cea mai....happy daca.....of!) Promiti sa ne spui cum a fost? Faceti dragoste o data si pt mine...pe malul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema moderatorilor din 19 iun 2004 20:08 de sabba
Daca iti era dor de mine iata-ma-s!;)
Sunt tot eu dar cu alt "ambalaj"!
Motivul pentru care nu mai sunt moderator nu sunt userii sau cererile lor! Ca urmare,cred ca putem sa discutam si sa ne certam :D:D:D, pentru ca trebuie sa ...
Re: Re: Re: pilula de a doua zi din 19 iun 2004 17:04 de andaf
am dat si eu peste forumu' asta cautand informatii despre "pilula de a doua zi".
La mine problema e alta, mi-a prescris doctoru' anticonceptionale pe care le pot lua doar din prima zi de ciclu, dupa cum se stie, dar daca vreau sa fac ...
Boli VenericE (BTS) din 19 iun 2004 15:58 de FireSoul
Bolile venerice se pot transmite daca lenjeria de pat este folosita(fara curatari prealabile) atat de un om bolnav cat shi de unul sanatos?
Stiu ca ciupercile, eczemele se pot transmite pe astfel de cai, dar ma intereseaza in special daca e ...
Re: Re: Re: Dragoste la departare din 19 iun 2004 15:16 de tina
Si relatia mea functioneaza. Noi ne-am vazut din octombrie doar o saptamana dar vorbim zilnic pe mess.Dorul e imens dar nimic nu poate invinge dragostea, atunci cand e dragoste adevarata :heart:
Re: Re: Re: Re: Ajutati-ma daca puteti! din 19 iun 2004 15:11 de tina
:D
Re: Re: Re: cat timp? din 19 iun 2004 15:08 de tina
eu o luna voi sta la mare, unde se va petrece magicul moment
lucky me :D
Re: Re: cat timp? din 19 iun 2004 15:07 de tina
merci mult pentru raspuns
super :D
Re: Re: Re: Dragoste la departare din 19 iun 2004 14:59 de ExoticDream
Stiu un cuplu care a rezistat 3 ani la o distanta de 10000 km in acelasi stil pe care il descrii tu aici, singurele lacrimi care au existat s-au datorat dorului nemarginit fata de celalalt si nu infidelitatii, tocirii iubirii, plictiselii etc. ...
Re: Dragoste la departare din 19 iun 2004 14:47 de ExoticDream
:heart: DA, va merge!!! :heart:
2 sapt la 3 luni e mult mai mult decat au altii care se afla in aceeasi situatie si totusi relatia merge bine. Este infernal de greu, dar daca iubirea exista si se bazeaza pe mai mult decat atractie fizica (si ...
Pagina 3311 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
30 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |