Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: anticonceptionale si spirulina

din 17 iun 2004 23:48 de anyahsa

Mersi mult!!!!! Now, that's good news!!!!!:D

Re: Re: Care e treaba cu experienta?

din 17 iun 2004 23:31 de Taqua

Nu cred ca termenii se confunda, iar intrebarea a fost suficient de clara. Nu stiu daca modul in care poti obtine varietate pune cuiva probleme...doar daca sta mai prost cu ... :wacko:

Re: TEHNICI DE MASTURBARE

din 17 iun 2004 22:55 de Wizard20

Mai nea...Incearca sa iei shi tu o revisa cu ceva poze super hot..si iti imaginezi ca aia este iubita ta cu care faci sex...daca poti sa faci rost de un lubrifiant este bine(sa il aplici pe maini prima oara pentru ca ti se incalzesc palmele shi ii ...

Re: Re: Ajutati-ma daca puteti!

din 17 iun 2004 22:18 de YLoveCamelia

ideea e constructiva , finalitatea ei este probabil nula.

din 17 iun 2004 20:15 de georgiana

nu la toate femeile este asa... sunt femei care au ramas insarcinate in a cincea zi de ciclu

Consecventa noastra...

din 17 iun 2004 17:12 de nemesis

1. Cum vedeti voi implicarea religiei (hai sa-i spunem BISERICII CRESTINE) in probleme sexuale? 2. Cum vedeti voi sfaturile date de oamenii bisericii in privinta vietii sexuale...? 3. Care este parerea voastra despre modul in care biserica/biblia, ...

Re: Ajutati-ma daca puteti!

din 17 iun 2004 16:37 de nemesis

Inca ceva... eu nu mai sunt de un an in Tm, dar daca ai stst si anul trecut in caminul 8, atunci am fost vecini... C13. P.S. Cat mai e painea la Davidoff? :D:lol::D

din 17 iun 2004 16:35 de nemesis

Sanse 0!

Re: Re: sex neprotejat

din 17 iun 2004 16:23 de nemesis

Clar si la obiect! Ovulul se elimina in timpul menstruatiei ? :blink::wacko: Hmm... chiar ca ma ajuta site-ul asta! Invat o multime de lucruri noi... Raspuns: sa-ti intre bine in cap d-soara! NU EXISTA "SEX NEPROTEJAT-SIGUR". Chiar ...

Re: care e treaba cu acne?!

din 17 iun 2004 16:23 de Wizard20

Treaba cu disparutul acneei daca faci sex ...nu stiu cat de adevarata este ..sincer nu am stat sa fac o statistica:D:D:D! Dar iti pot spune sigur ca in timpul zilei mai ales vara cand este cald si transpiri in combinatie cu praful de pe afara ...

Re: Re: Re: Cum vom reusi sa ne unim cu persoana d

din 17 iun 2004 16:10 de nemesis

Depinde de rit, domnul "Precizare"...

Re: anticonceptionale si spirulina

din 17 iun 2004 16:05 de nemesis

Spirulina (alga verde albastra) nu interactioneaza in nici un fel cu anticonceptionalele (AC). Mai mult chiar, daca AC luate pentru reglarea ciclului menstrual sau pentru hemoragii, nu functioneaza se poate incerac si cu spirulina... Este ok! ...

Re: problema delicata

din 17 iun 2004 15:33 de Wizard20

Daca zici ca fata a venit la tine si te-a intrebat ce mai faci ...nu cred ca o sa te refuze sa iesiti la un suc sa mai vorbiti!Daca iesiti la un suc ...incearca ii zici cu subanteles ca ai uitat unde v-ati cunoscut..ceva de genul... examenele astea ...

Re: Re: Problema moderatorilor

din 17 iun 2004 15:29 de ExoticDream

(!)Asta e ultimul meu post pe tema asta si il scriu numai pt ca m-ai atacat direct, dupa aceea o sa fac abstractie de tine!!! (!) Pai da, adica e ok ca a murit si capra vecinului, nu? Vezi ca s-ar putea ca pana la urma capra aia sa reinvie si ...

Re: Re: Re: Re: Problema moderatorilor

din 17 iun 2004 15:16 de Wizard20

Yo nu stiu cat te-ai uitat tu pe forumul asta dar dupa cum am mai zis in unele cazuri Infector a dat de multe ori raspunsuri mult mai argumentate si bine gandite(da pentru unii este incredibil...nu ?)decat altzii de pe acest forum . Si in plus mai ...

din 17 iun 2004 15:05 de FireSoul

Subscriu. ar fi sanse de 1%, dar ovulatia are loc la mijlocul perioadei => 3 zile inainte shi dupa ciclu sunt zilele "safe"

Re: Re:

din 17 iun 2004 15:02 de ExoticDream

Nu cred ca erau prea multe! In schimb posturile lui jignitoare la adresa altor useri au ramas pe forum bine merci probabil pt ca si posteritatea sa aiba un model de urmat! De acord cu decizia, cu observatia ca ridicarea drepturilor ...

Re: problema delicata

din 17 iun 2004 14:58 de inuendo

Daca o inviti undeva sa beti o cola o sa stie ca sau o sa banuie ca iti place de ea, daca te refuza, mai incerci odata, si pe urma..vezi tu..

din 17 iun 2004 14:52 de inuendo

Sansele sunt egale cu zero, mai ales ca spui ca erai inca la ciclu..asa ca stai linistita...pune mana si invata..

din 17 iun 2004 14:34 de georgiana

sanse sa ramai insarcinata sunt destul de multe.... dar, cel mai bine este un test de sarcina pe care il poti face imediat pt. ca in cazul unei sarcini, avortul medicamentos e indicat numai pt. primele 3-4 saptamani ale sarcinii... asa ca ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3314 din 3731
«   1 ... 3311   3312   3313   3314   3315   3316   3317 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare