Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Intrebare pt Exotic

din 16 iun 2004 12:45 de ExoticDream

Fetele cuminti sunt privite ca niste inapoiate, cu mentalitate din sec. al XVIII-lea, fufele experimentate "le bat" de departe si asta pt ca traim intr-o lume degradata sufleteste, o lume in care ierarhia valorilor s-a inversat. Nu e ...

Re: Ce viteza de uitare aveti?

din 16 iun 2004 12:27 de Wizard20

Pentru mine sentimentul de iubire persista in timp(deaia am si ramas prieten cu majoritatea "fostelor" daca ele au vrut acest lucru...stiu ca sunt cam ciudat dar asta sunt) pentru fosta sau fostele binenteles ca nu poate sa mai fie ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Urgent! Tehnici de vra

din 16 iun 2004 12:26 de ExoticDream

Daca pun un rand de :D o sa mi le stergi??? E prea amuzanta intrebarea ta....:D:D:D Chiar dupa zilele astea crunte de invatat cand toata lumea a cam incheiat-o cu scoala si se distreaza in fel si chip (stii tu mai bine cum ca esti expert), ...

Re: Care e treaba cu experienta?

din 16 iun 2004 12:01 de ExoticDream

:( Te rog din suflet sa-mi explici!!! :( Tu stii ca eu consider sexul sportiv departe de a fi capabil sa te faca sa traiesti clipele intime la maximum, astept sa vad cum ma convingi ca o noapte de sex cu o femeie doar atragatoare si atat te ...

din 16 iun 2004 11:55 de inuendo

Stai linistita ca dorm ca un busteanB)B)Si puteam foarte bine sa il ignor asa cum am facut-o pana acum...dar ma enervez ca cineva care nu ar trebui sa fie moderator a ajuns moderator, si ma enerveaza ca atunci cand toata lumea cere ca el sa fie ...

Re: Re: Re: Intrebare pt Exotic

din 16 iun 2004 11:46 de Wizard20

Mda....Interesant punctde vedere mai ExoticDream :):)! Ce pot sa iti zic yo tie este ca la faza cu "aberatii care se intampla in general cu pustii de 14-15 ani " ai dat BUCTA...se poate inatampla la oricine! Si nici nu am fost dejamagit ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pr

din 16 iun 2004 11:40 de Fucker

Ce am facut pentru forum?:D Tot ceea ce critici tu si nu accepti din partea tuturor! Ca sa vorbesc mai pe intzelesul tau : Nu accept shi nu suport pe unul care cauta cireasha ca s-o infiga in tort!;) Firewall-ul tau da block pentru 1 IP ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 16 iun 2004 11:38 de bebelusa

mi se pare ca deja ati inceput sa exageratzi toti,mai ales tu inuendo!de ce va certati atat?de ce atatea dezbateri fara rost pe aceasi tema?deja e plictisitor ...cu ce va ajuta daca Infector nu va mai fi moderator?inafaar de faptul ca nu o sa mai ...

din 16 iun 2004 11:12 de inuendo

Ummm .. hai sa vedem…. De sters ai sters mai mult decat foarte putin, ti-ai permis sa stergi si postari care aveau legaturi cu sentimente, ceva ce tie ti se pare aiurea, dar pentru alti conteaza. Atata timp cat un topic primeste ...

Re: Re: Care e treaba cu experienta?

din 16 iun 2004 10:41 de ExoticDream

Depinde ce tip de om esti si ce anume te face sa te simti fericit, implinit. Exista oameni pt care fericirea se rezuma la a avea un partener de sex (oricare) in fiecare seara, fara implicatii sufletesti, pt ei o insiruire de orgasme reprezinta ...

din 16 iun 2004 10:32 de YLoveCamelia

prea multe desene animate vrei sa infatisezi ....astfel se observa elocventul.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 16 iun 2004 10:24 de ExoticDream

Un om care iubeste cu adevarat pe cineva nu il poate face sa sufere intentionat. Se poate sacrifica pe sine pt ca celuilalt sa-i fie bine, dar niciodata nu l-ar rani. A te razbuna pe cel pe care pana mai ieri il iubeai dovedeste un caracter ...

Re: Re: Intrebare pt Exotic

din 16 iun 2004 10:08 de ExoticDream

Sigur ca exista un n% procent ca ea sa nu vina la intalnire sau sa se ascunda pe-aproape ca sa-l vada mai intai cum arata, dar astea sunt aberatii care se intampla in general cu pustii de 14-15 ani care se prostesc toata ziua pe mIRC si-si dau ...

Re: Re: Re: Re: Care e treaba cu experienta?

din 16 iun 2004 08:27 de Sergiu

Asta seamana putin a inversare de roluri (no offense meant) - substratul este la nivel psihic probabil, asta daca nu exista particularitati fiziologice. Acum - parerea mea despre zburatul din floare in floare vs. un partener stabil - ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ce viteza de uitare aveti?

din 16 iun 2004 08:06 de Sergiu

Nu interpretez nicicum faptul ca ai suprapus relatiile. Fiecare e liber sa faca cum doreste, eu de felul meu aplic regula aia ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Plus ca nici nu a fost cazul la mine, asa ca e usor de vorbit. Acum, referitor ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proble

din 16 iun 2004 07:45 de Infector

Hi everybody!!Scuze de "disparitie" dar am avut ceva "trebi" oficiale si n-am mai atins netu asta :) Mmmmm ... parerea mea, mdea... de sters am sters numai subictul ala cu mesajul de la ea pt mine (ExoticDream+my X) si fff ...

Re: Intrebare pt Exotic

din 16 iun 2004 01:02 de Wizard20

Salut tuturor , am si eu o intrebare pt Exotic . Urmeaza sa ma intalnesc zilele astea cu o fata de pe net . Tehnici de vrajit / aburit nu ma interesaeza . Tot ce vreau este ca totul sa iasa bine . Ca neexperimentat in ale blind-date-ului , tu ...

Re: LOL

din 15 iun 2004 22:59 de Fucker

Postul meu shters azi ..,ca shi lui a lui inuendo,contzinea doar atat::D:D:D !!!!!! Cumva shi rasul sau buna dispozitzie sunt cenzurate pe forumul asta?Nu-mi vine sa cred!):():():(

Re: Re: Re: Re: Care e treaba cu experienta?

din 15 iun 2004 22:24 de copilita

uat...? cum adica o fata nu face prea mare lucru...? explica-te...nu vreau sa incep sa ma 'cert', doar fiindca, Poate, am inteles greshit... sper sa fi inteles greshit... a......aici te contrazic... uneori, o data e de ajuns pentru mine, ...

LOL

din 15 iun 2004 22:13 de inuendo

Ce se intampla aici? topicul nu spune "problema moderatorilor" ????? Sa inteleg ca avem voie doar sa ii laudam? sau e cenzura? aaaaa??????? Alooooooo !!!!!!!! De fapt era vorba doar de infector.. Si dupa cum vad cenzura e in floare, si ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3316 din 3731
«   1 ... 3313   3314   3315   3316   3317   3318   3319 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare