Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: sex

din 14 iun 2004 15:01 de FireSoul

Baieti, fete, din punct de vedere spiritual suntem la fel(in sensul ca nu sexul ne determina felul de a gandi sau personalltiatea) UNII baieti sunt ca cei descrisi mai sus, UNELE fete sunt c'''e, superficiale shi innebunite dupa toale(stiu ca ...

Re: Re: sex

din 14 iun 2004 14:43 de ExoticDream

Imi place paranteza cu gramatica!!! Ai dreptate in privinta baietilor, cel putin pana la o anumita varsta nu le umbla prin cap decat masini cu n-spe cilindri, fotbal, CounterStrike si...reviste "Playboy"! Daca ai sti cat este de amuzant ...

Re: Re: Re: sex

din 14 iun 2004 14:29 de ExoticDream

Nu le confund, mai stiu si eu cate ceva!!! Stiu ca exista barbati innebuniti dupa sex si care stau comme-ci comme-ca cu potenta cand e vb de fapte (mult zgomot pt.....) si reversul...exista barbati mai ponderati in a se arunca la fapte si care ...

Re: Re: sex

din 14 iun 2004 14:21 de inuendo

hehehe e mare diferenta intre potenta si dorinta barbatilor de a face sex...nu cofunda astea 2...ca o sa ajungi sa faci postari ca asta si o sa te intrebi daca barbati sunt usor sau greu de inhibat :D

Re: Re: Re: Re: Re: PozE HoT!!!

din 14 iun 2004 14:15 de nemesis

Corect, ExoticDream! Cu inca o precizare: sa-l prind eu pe pustiul ala teribilist care face poze logodnicei mele pe starda... ii fac aparatul foto guler!

Re: Re: Re: Urgent! Tehnici de vrajit, aburit... !

din 14 iun 2004 13:55 de ExoticDream

Sigur ca nu m-astept sa ma sune la 2 noaptea si sa-mi spuna "Te iubesc" cand abia ne-am cunoscut! Nu prea cred in dragoste la prima vedere, asa ca in mod cert e nevoie ca relatia sa aiba un pic de vechime pt ca partenerii sa se cunoasca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 14 iun 2004 13:07 de ExoticDream

Exista totusi o sansa micutza ca ea sa fi reactionat aiurea dupa ce v-ati certat ultima oara, ai zis ca tu ai lasat-o. Poate te iubeste si ma gandesc ca daca ar fi vrut sa-si gaseasca pe altul nu ar fi fost musai sa-l ia din acelasi liceu, ...

Re: sarcina fara sex

din 14 iun 2004 13:01 de anca

:/:/

Re: sex

din 14 iun 2004 12:44 de ExoticDream

:D Cum Dumnezeu sa nu fie potenti??? Ba tocmai ca sunt prea potenti, unii dau pe dinafara de atatia hormoni inca de la varste fragede! :D Acum 2 zile o colega de liceu (16 ani) mi se plangea ca nu reuseste sa aiba o relatie cat de cat stabila ...

Re: Care e treaba cu experienta?

din 14 iun 2004 12:28 de ExoticDream

Raspunsul meu e simplu: cea mai frumoasa, excitanta, placuta, interesanta, incitanta etc etc etc experienta o acumulezi mentinand o relatie cat de cat indelungata bazata pe iubire impartasita! STIU ca voi fi contrazisa de majoritatea covarsitoare ...

Re: Re: Re: Re: PozE HoT!!!

din 14 iun 2004 10:11 de ExoticDream

Cam multi de "daca", nu crezi? Iar pe strada nu mergem semidezbracati si nici nu facem fel de fel de exhibitii asemanatoare celor dintr-un studio al unei reviste deochiate! Pe principiul asta ar fi un risc sa mai iesim din casa, cine ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema moder

din 14 iun 2004 09:44 de ExoticDream

De ce ti se par inaplicabile propunerile mele? Nu sunt chiar atat de revolutionare pe cat ar dori unii si nici chiar atat de blande pe cat si-ar dori altii. Eu sunt pt rezolvarea conflictelor pe cale pasnica daca se poate, ori in ipoteza ca ...

Re: Re: Re: Re: CUM POTI RAMANE INSARCINATA???????

din 14 iun 2004 01:23 de Fucker

Da io nu pot sa fac doua lucruri deodata:sa ma shi concentrez shi sa fac shi treaba ailalta!Ca daca ma mai intreaba shi de vorba...!Neuronul central nu este geniu!Ce imi recomanzi?:D:D

Re: intrebare

din 13 iun 2004 22:12 de marra

dar la intrebarea aceasta? care este raspunsul?

Re: intrebare

din 13 iun 2004 20:42 de Teo

In primul rand intre tampoane interne si penis e o diferentza de marime... cel putin e de dorit sa fie :lol: Daca ti s-ar fi rupt himenul pana acuma, probabil ca ti-ai fi dat seama. Daca vrei sa fii sigura 100% ca il mai ai, mergi la un control ...

inca o intrebare

din 13 iun 2004 20:37 de marra

ce este a ejacula? cand paote sti ca a ejaculat? se apote sa se excite fara sa ajunga la ejaculare dar sa iasa sperma sama afecteze la sarcina? ma refer de pilda daca l'ar excita poate iar creste penisul si apoi si ar avea poate ceva lichide ...

Re: sex

din 13 iun 2004 20:36 de Teo

Pai nu stiu, da-ne intai toate datele problemei: de exemplu cati "tineri din ziua de azi" ai incercat de ai inceput sa generalizezi :wacko: Si pt partea a doua, un barbat e destul de usor de inhibat, mai curand trebuie sa te chinui daca ...

intrebare

din 13 iun 2004 20:33 de marra

-daca am folosit tampoanele astea interne o sa mai curga singe la noaptea nuntzi ? -iar dificutatea penetrarii va fi aceeashi, va fi la fel? adica dificil sa facem sex prina data ? sau acuma totul va fi ushor ca si cum as fi deja avut sex ?

Re: Logest-avantaje sau dezavantaje?

din 13 iun 2004 20:30 de Teo

Cel mai bine ar fi sa te intorci la medic si sa iti faci totusi testul ala hormonal. Poti si sa le incepi si sa renunti dupa prima folie daca efectele secundare sunt severe - eu asa am facut, dar am de ex o prietena care e super fericita cu ...

Re: Re: Urgent! Tehnici de vrajit, aburit... !

din 13 iun 2004 19:08 de Teo

ExoticDream, ca sa-ti permiti sa te deschizi in fata unei femei trebuie ca relatia sa aiba deja ceva vechime si sa o cunosti foarte bine. Daca un tip se poarta de la inceput asa si te suna la 2 noaptea sa-ti spuna ca te iubeste, cel mai probabil ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3318 din 3731
«   1 ... 3315   3316   3317   3318   3319   3320   3321 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare