Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Succes vs Compromisuri din 13 iun 2004 18:39 de Teo
Exista si companii serioase care nu-si pot permite sa angajeze pe cineva doar pe criterii de "bunavointza". Putine, intr-adevar. Eu, de exemplu, am un cv impresionant pt varsta mea, si singura "bunavointza" aratata vreodata ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 iun 2004 16:44 de ExoticDream
Daca ai sti si cati baieti NEMERNICI exista.... care fac mult mai mult decat sa defileze cu o noua achizitie in fata fostei iubite...! Este acel ceva malefic din sufletul lor marunt (fie fete, fie baieti) care nu poate lasa nimic frumos in urma, ...
Re: accident din 13 iun 2004 15:31 de DarkAngel
Deci daca prietena ta te iubeste cu adevarat nu vad cum nu ar putea sa te primeasca ...gestul asta ar fi inuman si cand cinva iubeste o persoana cu adevarat nu o iubeste numa pt aspectul sau fizic...ci si petru ceea ce este presoana respectiva.. ...
Re: men @ #1 xperience din 13 iun 2004 15:29 de DarkAngel
pai man... ce trebuie sa faci este sa nu te emotzionezi ceeea ce banuiesc ca este destul de greu daca este pt prima data..si mai ales daca fata are experientza./.. trenbuie sa te relaxezi inatite de a incepe sa ai incredere in tine si cel mai ...
Re: Sfaturi din 13 iun 2004 15:25 de DarkAngel
O solutzie ar fi sa iti faci alta prietena... sau poti sa uitzi si asa de ea ...arunca poze sau orice alte lucruri care crezi u ca iti pot aduce aminte de ea... si du-te si distreaza-te
Re: tot eu din 13 iun 2004 13:22 de Cynthia
Fata draga dar se vede ca ai stat acolo mai mult timp ca nu prea mai stii sa scrii...acum cat despre subiect...prietenilor lui "influentatori" nu prea ai ce sa le faci...dar nu fi disperata in fata lor ca te faci de ras-asa e mentalitatea ...
Re: Logest-avantaje sau dezavantaje? din 13 iun 2004 13:12 de Cynthia
Nu stiu mey daca ai citit ce am scris mai sus ai vazut ca si mie mi-au fost recomandate fara prea multe intrebari...si efecte secundare nu am avut decat o usoara marire a sanilor(care nu m-a deranjat) si eu imi faceam multe probleme ca mi s-au ...
Re: sarcina fara sex din 13 iun 2004 12:55 de Cynthia
Tampoanele interne pot sa te dezvirgineze cu siguranta...dar depinde de cum este himenul tau,cat de elastic si de perforat (prin gaurelele himenului curge sangele menstrual).acum nu te dezvirgineaza de tot ci doar eventual iti perforeaza putin ...
Sarcina fara sex? din 13 iun 2004 09:37 de marra
prina intrebare..:daca o fata virgina foloseste un tampon de tip intern shi este greu s il pun shi mai greu s a il scoat de fiecare data .. mai sunt virgina ?
dece si cu ce este diferit tamponul de penixul unui barbat ? shi raman virgina dupa ...
Re: Re: Re: Re: Urgent! Tehnici de vrajit, aburit din 12 iun 2004 22:04 de scorpio
Toate regulile astea au fost misto, dar asta cu parintii e incredibila...Ar fi in stare Infector sa gaseasca asa vorbe intelepte?
Eu am ramas mai in urma cu noutatile de pe forum...tu ai fost impreuna cu el si te-a lasat, de-aia esti asa ...
Re: Re: Succes vs Compromisuri din 12 iun 2004 21:31 de scorpio
Cred ca esti prea istet ca sa crezi sincer asa ceva...Am mai zis-o, in alt context, mai demult, ca la noi situatia e de asa natura incat...De cele mai multe ori, o forma sau alta de prostitutie profesionala exista, chiar daca sa zicem ca nu se ...
Re: Re: Problema moderatorilor din 12 iun 2004 20:58 de scorpio
Parerea mea proprie si personala e urmatoarea: tocmai de aia e pus Infector moderator.... ca sa dea nastere la controverse... atata timp cat lumea se cearta, posteaza, sta pe sexpert, who cares daca Infector are competentele necesare?
Ca de fapt ...
Re: Re: Re: din 12 iun 2004 11:17 de FireSoul
Theadurile asteapta raspunsuri de la cei care stiu. Nu e nik grav in faptul ca nu stii sa raspunzi unui anumit subiect, dar intereseaza raspunsurile celor care stiu despre ce e vorba. Un raspuns de genul "nu stiu ce sa-ti spun.."
este ...
Re: Re: Re: PozE HoT!!! din 12 iun 2004 04:10 de FireTouch
Mai nemesis si ExoticDream... dar daca cineva va vede pe strada si din intamplare are un aparat foto la el si va face niste poze discrete in niste pozitii avantajoase pentru el, si apoi se duce acasa si 'wax away'??? hum?? nu tot aia e? + daca baiatu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 iun 2004 02:04 de levi82
Frate este nasoala situatia. Dar fetele care fac asta nu sunt proaste... ci sunt niste NEMERNICE!
Am patit-o si eu. Ne-am despartit, si peste ceva timp am spus sa ne intalnim sa mai discutam despre una si alta, dar ea a aparut cu unul de mana. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sf din 11 iun 2004 21:48 de Dani
Am vb acum vreo cateva 2 zile cu ea.. si fie..dupa lungi discutii ... ea mi-a zis ca s-a pus cu ala special sa ma atace..sa mah faca gelos..ca ultima data dupa impacare eu am lasat-o (prostia mea).. si vroia sa mah atace..sincer eu nu m-as putea sa ...
Re: Re: Problema moderatorilor din 11 iun 2004 20:14 de inuendo
O luna? Si mai ce? hai mai bine un an.. sau nu.. 10 ani ..pana ajunge la maturitate?
Aruncand o privire pe regulile impuse de Dr sexpert, am ajuns la concluzia ca daca s-ar sterge toate postarile care nu respecta regulile, prezenta lui infector ...
Re: Problema moderatorilor din 11 iun 2004 18:53 de ExoticDream
Daca poate mai mult, eu zic sa-i dam o (ultima) sansa sa ne dovedeasca. In privinta criteriilor de ungere in functie.....sa fie oare vechimea pe forum....sau numarul de mesaje....am si eu destule, pe mine cand ma faceti moderator??? (GLUMESC, sa ...
Re: Re: Re: Urgent! Tehnici de vrajit, aburit ... din 11 iun 2004 17:21 de Baiatzu
Infector ... da-mi 1 mesaj privat !
Re: men @ #1 xperience din 11 iun 2004 17:15 de nemesis
Dar de ce nu vrei ca ea sa stie ca e prima data ? Este ok! Majoritatea fetelor se simt mai "in siguranta" daca stiu ca pt baiat este prima data!
Este prima data si pt ea?
P.S. Lasa mandria prosteasca la o parte! Nu vi ajunge cu ...
Pagina 3319 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
37 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |