Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: PozE HoT!!! din 11 iun 2004 00:07 de FireTouch
Baiatzu esti cam posesiv si sa iti creeze probleme chestia asta.
FireSoul... daca vrei sa pozezi pt o revista sexy sa stii ca iti fac eu portofoliul. :D
Personal nu vad care ar fi problema.
din 10 iun 2004 23:59 de FireTouch
FireSoul nu toata lumea e ca tine!!! :love: Daca tipa nu tine ffff mult la tine... poti sa ii zici deja pa si pusi ca nu mai conteaza daca ii zici acum sau peste o luna, un an. Daca semnele sunt destul de vizibile, incearca sa o eviti si fugi inapoi ...
Re: Re: men @ #1 xperience din 10 iun 2004 22:17 de scared
Nu stiu daca e vorba despre aceeasi persoana. In fine, depinde din ce colt de Romanie esti.
In ce sens am spus asta? Stii tu, e foarte usor sa agati o fata si sa o bagi in pat. Sincer. Daca am o prietena? Ar fi, dar nu numai una :))
Cit despre o ...
Re: intrebari pt fete din 10 iun 2004 20:42 de FireSoul
Nu ti-as indica spalaturi vaginale(nu stiu cat de des se fac, dar mai bine incerci altceva). Daca se rupe prezervativu', du-te de urgenta la farmacie shi cere o "pilula de a 2-a zi". Da', decat sa stai cu stresu'(se rupe, nu se rupe), ...
Re: accident din 10 iun 2004 20:32 de FireSoul
Daca va iubiti, nu va veti desparti din cauza asta. Fizicul e nimic pe langa sufletul unui om.
Insa trebuie sa o pregatesti inainte sa te vada(oricum, va afla). Vazandu-te fara sa stie dinainte, va avea un soc(e ceva natural shi nu ii va ...
Re: Re: Cum fac o fata sa il uite pe cel care il i din 10 iun 2004 19:40 de Taqua
Cum, ExoticDream? Tocmai tu care ridici iubirea in slavi sa dai un astfel de sfat? Pai daca fata are o relatie si presupunand ca nu sta cu respectivul doar asa, de dorul lelii, ci poate sunt implicate sentimente de ambele parti...incurajezi un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sfaturi din 10 iun 2004 19:29 de Taqua
Mai, mai...nu e chiar asa...iti imaginezi ca dragostea se masoara in timp? Daca totul s-a terminat, de ce ar trebui sa stai cu ochii la stele si sa te gandesti cat de nefericit esti pana la adanci batraneti?
E atat de usor sa judeci din ...
Re: Re: Re: Re: contraceptive cu progestativ din 10 iun 2004 18:55 de Cynthia
pai eu iau Logest de vreo3 luni si a fost ok .Oricum daca apar efecte secundare nu ai decat sa le shimbi,pt ca in jur de 5%din femei nu tolereaza un anumit tip de anticonceptionale.Logest are o concentratie de hormoni redusa deci nu cred ca ar ...
Re: Re: Re: Re: Cum fac o fata sa il uite pe cel c din 10 iun 2004 18:37 de ExoticDream
Stii, faza asta cu incercarea de a fura iubita/iubitul cuiva nu e 100% condamnabila...vestitul triunghi amoros....in fond se poate intampla ca aceeasi persoana sa fie dorita/iubita de 2 de sex opus, "incercarea moarte n-are" spune o ...
Re: Re: Re: Re: Urgent! Tehnici de vrajit, aburit. din 10 iun 2004 17:49 de Infector
PE SITE-UL ASTA NUMAI DEMODATI!
Dragilor asta e secolul vitezei, evoluati, modernizati-va, free u'r mind! Sunteti niste incuiati de moda veche, complexati si depasiti!
Fratie ... iti repet!Nu te lua dupa ExoticDream (si cei ca ea) ca ajungi ...
Re: Re: Re: Problema moderatorilor din 10 iun 2004 17:40 de Infector
Lumea mai e plina si de prosti si de bagatori in seama. Sau de wannabe's sau invidiosi :)
Vorbeam in general asaaaaaa
Si la urma urmei oricum nu scapati de mine de pe forumul asta , poate sa nu mai fiu moderator sa scapati voi de senzatia ...
Re: Re: Re: contraceptive cu progestativ din 10 iun 2004 15:29 de e98
DAR ASTEA NU AU PREA
MULTE EFECTE SECUNDARE ?
LOGEST...
mi s-au recomandat de un doctor ginecolog si nu stiu daca sa incep sau nu tratamentul
Re: Re: Problema moderatorilor din 10 iun 2004 15:28 de Taqua
Infector, lumea e plina de indivizi care isi imagineaza ca sunt buricul pamantului si cred ca daca cineva trebuie sa ii placa, trebuie sa ii placa cu toate mizeriile caracterului lor.
Lasa-ne...;)
Re: Problema moderatorilor din 10 iun 2004 15:14 de Taqua
Din moment ce avem scrise negru pe alb indatoririle unui moderator, hai sa incercam sa le raportam la prestatiile lui Infector in umbra acestei "functii".
Prin urmare...in primul rand el trebuie sa pastreze tema subiectelor propuse de ...
Re: Re: Re: Problema moderatorilor din 10 iun 2004 14:47 de ExoticDream
Cu asta m-ai daramat definitiv si irevocabil!!! Iarasi ti-ai gasit o iubita noua? Nimic nou sub soare!
Cu alte cuvinte, te bazezi pe faptul ca iubita, o data vrajita, cucerita si sedusa, te va accepta asa cum esti, cu bune si rele, iar daca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Problema moderatorilor din 10 iun 2004 14:01 de ExoticDream
Pt cine nu stie, raspunsul lui Moromete la intrebarea cu pricina a fost:
„Asa, ca sa se mire prostii!�
Sintetizand paralela deosebit de interesanta pe care moderatorul nostru a descoperit-o intre atitudinea ...
Re: Re: Re: Urgent! Tehnici de vrajit, aburit... ! din 10 iun 2004 13:43 de ExoticDream
:p Si tacuisses, philosophus mansisses!!! :p
Domnule doctor docent in vrajeala, unde ti-ai luat diploma? La liceu la tine sau in cartier? Daca tot ti-ai tras invatacei prin preajma, macar nu-i induce in eroare, explica-le ca metodele alea ...
Re: Re: Re: Cum fac o fata sa il uite pe cel care din 10 iun 2004 13:32 de claudiudr
Ai si tu o parte de dreptate ,poate ca asa e.Dar ma rog ,mai raspundeti va rog...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sfaturi din 10 iun 2004 13:18 de ExoticDream
Si totusi....de ce v-ati despartit? Ea nu te-a inselat, tu o iubeai, care a fost faza? Nu te iubea ea? Atunci de ce i-ar pasa daca ai fi cu alta din liceu? Ati facut dragoste si nu ati fost compatibili??? Explica macar pe scurt ca sa intelegem. ...
Re: PozE HoT!!! din 10 iun 2004 13:06 de Teo
L-as lasa in pace sa pozeze in ce revista vrea.
Pagina 3321 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
37 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |