Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: accident

din 10 iun 2004 12:54 de ExoticDream

Chiar tii la parerea mea? M-as bucura! Imi pare rau sa aud de accidentul tau, nu e de ajuns ca probabil ai suferit mult din cauza durerii si a operatiilor, mai trebuie sa porti cu tine si un stigmat poate toata viata! Totusi...daca esti in ...

Re: Re: Cum fac o fata sa il uite pe cel care il i

din 10 iun 2004 12:37 de ExoticDream

Incearca sa afli daca ea il iubeste pe prietenul ei. Daca raspunsul e DA....., e mai bine sa o uiti, si asa spui ca "nu mai poti" dupa ea, ceea ce inseamna ca poate fi doar o atractie de moment din partea ta, nu o iubire in germene si ...

Re: Re: Re: Cum fac o fata sa il uite pe cel care

din 10 iun 2004 12:12 de claudiudr

de ce sa ma bata ? Daca o sa ajunga sa ma iubeasca pe mine ,ce sa fac ,eu doar am facut-o sa ma iubeasca .Oricum e mai mic ca ea si ea e de aceasi inaltime ca mine .Deci n-am cum sa mi-o fur .Sau mai sti ,o fi un bataus si jumatate :,

Re: Re: Re: Cum fac o fata sa il uite pe cel care

din 10 iun 2004 12:09 de claudiudr

Pai sunt din Bucuresti ,ea e din Constata ,eu am 15 ,ea are 14 . Nu stiu ce sa fac ,aveti dreptate cei care ati zis sa nu ma bag asa tare ,si sa o las o saptamana ,doua ,si sa vad cum a reactionat .ca apoi sa intru si eu .Si e cam greu sa ajung ...

Re: Cum fac o fata sa il uite pe cel care il iubes

din 10 iun 2004 11:32 de mara

Mai bine incearca sa nu o bagi in seama. eu de exemplu nu am putut, si am facut absolut totul(ba chiar l-am batut pe tip) si tot nu a mers figura. Mai rau e ca pe mine ma ignorat si a fost cu alti. msg, chesti, flori, scrisorele, etc. absolut ...

Re: Re: Re: Re: Mai devreme sau mai tarziu vom fii

din 10 iun 2004 11:11 de ExoticDream

Iata o gandire teribil de interesanta.... Voi, fetelor cuminti, stati in banca voastra, nu luati exemplu de la baietii sturlubatici care au tot dreptul sa flirteze cu toate fetele si sa zburde prin toate paturile, asteptati ca ei sa-si satisfaca ...

Re: VA ROG AJUTOOOOR!!!!

din 10 iun 2004 10:45 de AngelGirl

ca sa spun sincer...nu cred ca e din cauza masturbarii..si eu am avut o asemenea problema...cu scurgere...dar mi-e mi-a trecut de la sine..fara medicamente si fara sa fi consultat un doctor....Ai grija ca secretia poate fi si din cauza ...

Re: accident

din 10 iun 2004 10:41 de Alinutzzza

eu una, cred k prietena ta o sa aiba un soc destul de maaaaaaare cand te va vedea, chiar si iubindu-te, iubirea se ofileste fara atractie fizica...iti spun sincer, poate nu se va desparti de tine din prima, dar relatia se va raci incet incet.sau ...

Re: VA ROG AJUTOOOOR!!!!

din 10 iun 2004 10:19 de AngelGirl

ca sa spun sincer...nu cred ca e din cauza masturbarii..si eu am avut o asemenea problema...cu scurgere...dar mi-e mi-a trecut de la sine..fara medicamente si fara sa fi consultat un doctor....Ai grija ca secretia poate fi si din cauza ...

Re: Re: Problema moderatorilor

din 10 iun 2004 10:16 de Infector

N-am nevoie sa ma placa lumea...pentru asta exista iubita :p Si daca spun lucrurile pe fata nu inseamna ca am aere ci doar ca sunt direct.

accident

din 10 iun 2004 05:21 de sexierul

ya spunetimi, daca nu va deranjeaza. am avut un accident nu demult shi mi-am stricat fata destul de tare, nu mai arat ca inainte (shi aratam destul de bine), problema consta in cea ca accidentul l-am avut in alta tara shi prietena mea ma ashteapta ...

Re: Re: Re: Sfaturi

din 10 iun 2004 05:15 de sexierul

acum daca sincer, nu ai s-o uiti tu asha de repede, v-a trece muuuult timp pina ce o vei scoate din inima, dar din minte niciodata, numai daca nu te dai cu capul intr-un perete. Asha ca accepta ce s-a intimplat shi fa cum ti-am mai spus dute shi ...

Re: Sex cu prietena prietenului me

din 9 iun 2004 22:29 de anyahsa

Esti groaznic si nu ai nici o scuza pt asta!!!!):( Sa vrei sa faci SEX (deci nu e vorba despre o iubire profunda, mistuitoare) cu prietena "prietenului" tau!!!!!!!):( Cat ii compatimesc pe cei care te considera prietenul lor!!!!!! Nici ...

Re: Re: Cum fac o fata sa il uite pe cel care il i

din 9 iun 2004 22:28 de Dani

daca e a lu altu..si ala e smecher..o sa ti-o furi de nu stii de tine ... ptr iubire unii te bat de te rup ..ex eu :)

Re: Re: Re: Mai devreme sau mai tarziu vom fii ins

din 9 iun 2004 22:17 de sexierul

Nu-nu-nu-nu-nu-nu!!!! Nu trebuie!!! :rolleyes: de ce sparii lumea?! Iti spun eu ce iese, UN ORGI MARE UNDE NU TE-AI INTOARCE TOTI SE V-OR FRECA!!! Fetele cuminti sunt balansul in lumea asta, daca fetele ar fi ca baietii atunci doamne ajuta pe ...

Re: Sfaturi

din 9 iun 2004 22:11 de SEXIERUL

daaaaaammmmmmm.... ma frate dute tu cu prietenii la o discoteca, mai da shi tu din buci, mai arunca vre-o privie doua la curul unor fete, mai bea o bere rece (daca vrei sa fie super bine atunci bea 6 bere shi atit nu mai mult) ia sa vezi cit de bine ...

Re: Re: postinor-2

din 9 iun 2004 22:10 de Dani

Sunt 2 pastile ..le-a luat bine pe amandoua ?? Daca da..sunt 99% sanse sa nu fie insarcinata. Asa ca eu zis sa te relaxezi daca nu vine in urmatoare sapt ..GINECOLOG!

din 9 iun 2004 21:56 de sexariul

ya nu mai fi asha de shmecher shi lasa fata in pace... daca are prieten nu te baga!!! considera faptul ca ea e a ta shi altul vine shi ti-o fura, cum te-ai simpti?! Uit-o, sau ashteapta pina ce nu il trimete ea pe ala shi numai atunci ...

din 9 iun 2004 18:54 de Alinutzzza

bai, sincera sa fiu, nu pot sa iti dau nici un sfat. Daca asa cum ai scris in titlu, fata aia, oricat de aprins ai fi tu dupa ea, IL IUBESTE pe prietenul ei.....eu zic sa nu te bagi. Daca intradevar e o relatie stransa intre ei nu are rost.Nu are ...

Re: Re: Re: Re: Re: Urgent! Tehnici de vrajit, abu

din 9 iun 2004 18:24 de ExoticDream

Sunt deja considerata inapoiata in modul de a gandi, dar nu ma deranjeaza atat timp cat ma simt bine in pielea mea si nici nu sunt singura! Pai nu inteleg...daca nu o iubesti, ci doar o respecti si o placi fizic, pana la urma nu se cheama ca ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3322 din 3731
«   1 ... 3319   3320   3321   3322   3323   3324   3325 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare