Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Urgent! Tehnici de vrajit, aburit. din 9 iun 2004 17:33 de Swann
Nu cred ca o sa te condamne nimeni pentru opiniile tale.
Se poate sa faci dragoste cu cineva, chiar daca nu iubesti persoana respectiva. Iti place de ea, o respecti, nu te gandesti doar sa-i tragi o p*** dar nici nu o iubesti.
Si sa stii ca ...
Re: Re: Re: Urgent! Tehnici de vrajit, aburit... ! din 9 iun 2004 17:00 de ExoticDream
Baietii inteleg bine baietii...solidaritate masculina perfecta la vanatoare! Nimic nou sub soare, stiam ca asa gandesc cei mai multi dintre voi....
Te inseli, n-am resentimente fata de nimeni, intamplator capitolul "Tehnici de vrajit ...
Re: Re: Cum fac o fata sa il uite pe cel care il i din 9 iun 2004 16:33 de FireSoul
Ai mai putea incerca sa te imprietenesti cu ea(in sensul platonic alcuvantului), sa-i fii cel mai bun amic. Cu timpul, va ajunge sa vina intai la tine pt a cere sfaturi...vei ajunge sa o intelegi, parerea ta va conta f.mult pt ea shi, daca ...
Re: Re: Re: Problema moderatorilor din 9 iun 2004 15:08 de ExoticDream
Baiete, iar te simti cu musca pe caciula??? De unde stii ca pe tine te banuiam??? Eu vorbeam la modul general ca daca cineva are ceva de zis sa o faca deschis! Pe tine te-am "invatat"...acum m-am edificat in privinta gandurilor, ...
Re: Cum fac o fata sa il uite pe cel care il iubes din 9 iun 2004 14:53 de ExoticDream
Dificil! Totusi.....afla de unde poti (prieteni, cunostinte) cat mai multe lucruri despre ea ca persoana (si eventual si despre iubitul ei), incearca sa te intalnesti cu ea, ajut-o sa te cunoasca, pune-ti in valoare calitatile, daca ai aflat ca-i ...
Re: Re: Re: Urgent! Tehnici de vrajit, aburit ... din 9 iun 2004 14:28 de ExoticDream
Ca sa nu apara ca asasin de sentimente (nu ca n-ar fi, dar "nu da bine" in momentul asta), hai sa-ti spun eu ca stiu la ce se gandeste:
1) Nu fi bou sa dai bani pe flori, poate doar la o aniversare, o data pe an.
2) Cand mergi cu ...
Re: Re: Re: Urgent! Tehnici de vrajit, aburit ... din 9 iun 2004 14:16 de ExoticDream
1)Asa e, nu te lua dupa mine, eu n-o sa te sfatuiesc niciodata cum sa sucesti mintile unei pustoaice ca sa-ti satisfaci orgoliul de barbat cuceritor! Cateodata tare mi-as dori sa fiu in pielea unui baiat de varsta asta (16-20 de ani) sa vad si eu ...
Re: Re: Problema moderatorilor din 9 iun 2004 13:38 de last2know
eu cred ca tocmai lipsa experientei sexuale a stat la baza realizarii acestiu site!si stiti jocul asta??as minca 3 portocale!de ce 3si nu 9?de ce 9 si nu 2?cam jocul asta se practica acum ,aici :sa-l dati afara pe infector!de ce pe infector si nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sfaturi din 9 iun 2004 13:03 de ExoticDream
Acum vorbesti de iertare....sa deduc din asta ca fosta ta prietena te-a inselat si poate de aceea v-ati despartit? Daca nu e prea indiscret, poti spune care a fost cauza despartirii? Te intreb pt ca si eu am patit cam tot asa...chiar daca la ...
Sex cu prietena prietenului me din 9 iun 2004 02:45 de inuendo
degeaba ai 19 metri daca nu ai creier in cap, adica nu esti in stare sa gasesti alta fata? nu se face asaceva..si fete sunt asa multeeee
Re: HelP :! din 9 iun 2004 02:38 de inuendo
Daca ciclul trebuia sa iti vina la 3 zile dupa ce ai facut sex, nu ar trebui sa ramai insarcinata oricum, probabil e doar stress
Re: Re: Problema moderatorilor din 9 iun 2004 02:36 de inuendo
Subscriu la asta! 98,6 %
Re: Re: Urgent! Tehnici de vrajit, aburit ... ! din 8 iun 2004 23:03 de Infector
1) Nu te lua dupa ce spune ExoticDream in cazul in care vrei sa agati o tipa ... vrajeala e vrajeala , romantismul e alta.
2) Daca vrei sa agati tipe incearca sa fii tu pradatorul nu prada
Si ti-as mai spune cateva dar apoi iar m-ar injura ...
Re: Re: Problema moderatorilor din 8 iun 2004 22:56 de Infector
Fata dar daca nu ai obs pana acum eu nu mai sunt un simplu nick de mult :) Si nici nu ma ascund in spatele unui nume. Is eu , cu gandurile mele, cu trairile mele, cu sentimentele mele si cu parerile mele ... lucruri ce nimeni nu mi le va putea ...
Re: Re: Problema moderatorilor din 8 iun 2004 22:38 de Fucker
Hai sa te surprind!;)Voi pleca eu!
Deja in creierashul tau persista eroarea:
Error number: 0x80040707
Description: Dll function call crashed: ISRT.CallDllFn
Setup will now terminate.
General failure
Solutia:RESET!
;):D:D:D
...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sfaturi din 8 iun 2004 22:01 de Dani
O sa incerc...oricum de iertat nu iert .
Multumesc ptr sfaturi exotic..daca treci prin cta la vara.. da un mesaj privat ..poate ne intalnim ..vorbim ..
Re: Re: Re: Re: Problema moderatorilor din 8 iun 2004 20:21 de ExoticDream
Eu una m-as bucura din suflet daca ar descoperi mai repede eroarea aia! Si asta inainte de a mai face alte victime si de a mai da nastere la atatea conflicte inutile! Oamenii se pot schimba in bine, totul e sa o doreasca ei insisi! GROW UP, ...
Re: Problema moderatorilor din 8 iun 2004 20:16 de ExoticDream
Chiar asa sa fie, mai baietzashilor??? Daca sunteti asa viteji, de ce va ascundeti in spatele unui nickname neinregistrat? Veniti si spuneti deschis ce aveti de spus, spre deosebire de altii pe noi nu ne supara adevarul chiar daca nu coincide cu ...
Re: Problema moderatorilor din 8 iun 2004 19:53 de FireSoul
:) Hai, mey! Nu mai scrie ce nici tu nu crezi :p
Re: Re: Prima intalnire....... din 8 iun 2004 19:46 de mymy
da, mey fiecare cu varianta lui, dar oricum nu il invit acasa...
stii cum e pana nu te lovesti cu capul de tavan nu te trezesti...dar eu m-am trezit inainte s ajung la tavan...:D
Pagina 3323 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
37 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |